KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

ipsa
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la ipsa » 30 apr 2009, 21:23

hannibal825 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:šb_pecara nikada ga neces uvjeriti da ste bolji i kad smo mi prosle godine osvojili prvenstvo oni su govorili da su bolji,iluzorno mu je pisati i nesto objasnjavati jer sta ces reci sirokom ljudi imaju soldinu ekipu,a pet titula igosi jednu cini mi se i da osvojis nlb - oni bi rekli da su bolji...
Kako si ti čudan, samo sam rekao da bi ove sezone volio da Igokea udje u NLB jer smatram da je zaslužila, zbog igre u Ligi 13 ali ima još puno da se igra.
Nisam potcijenio ničije titule i igre proteklih godina, samo govorim za ovo DO SAD.
Vremena se mijenjaju, prijalo to vama ili ne...
igokea jeste jaka ove sezone i bice zaista interesantno pratiti playoff......iskreno mislim da i igokea i siroki i bosna imaju jednake sanse da budu prvaci lige 8....ko moze garantovat da ce bosna pobjediti igokeu u Sa ili da ce igokea 100% uzeti siroki kuci......ja ne mogu.....
I feel devotion!!

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 30 apr 2009, 21:54

O cemu se ovde prica, Siroki, Igokea....dva nacionalisticka kluba ciji bi ja kao ulazak u NLB trebao podrzati i simpatisati. Nikad, zelim im sav moguci sportski neuspjeh jer afirmacija takvih klubova indirektno opravdava njihovo postojanje kao takvih...dakle u ovim okolnostima me apsolutno ne interesuju, blago receno.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 30 apr 2009, 22:08

Bas je zalosno citati postove ove djecice (a ako nisu djecica, tim zalosnije po njih) koji malo previse gledaju "60 minuta", ali to dokazuje koliko je zavisti u vecem BH entitetu. Toliko opterecenosti jednim covjekom, a da imaju takvog, zlatom bi ga zlatili. Ali ni to nije problem, vec se nakace na sportski forum i tu istresaju neke nastrebane parole i stvari koje su eto culi od nekakvih vaskovica, bakira i njima slicnih. Da je kod njih situacija cista, ne bi budzet Federacije bio prazan kao suplja kanta.
Pisimo o kosarkaskim temama, a nek kosarkasi pokazu na parketu ko je bolji. Ko bude bolji, taj ce vidjeti NLB ligu, taj ce uzeti titulu, i svaka mu cast. Da li mu predsjednik bio kurta, igrao mu murta, koga briga.

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 30 apr 2009, 22:10

mahalac je napisao/la:O cemu se ovde prica, Siroki, Igokea....dva nacionalisticka kluba ciji bi ja kao ulazak u NLB trebao podrzati i simpatisati. Nikad, zelim im sav moguci sportski neuspjeh jer afirmacija takvih klubova indirektno opravdava njihovo postojanje kao takvih...dakle u ovim okolnostima me apsolutno ne interesuju, blago receno.
Pričamo malo o sportu, ko ima bolje rezultate, kako je bilo ove godine...gdje se očigledno ne uklapaš, i Bogu fala ne treba tvoja podrška ni jednim ni drugim

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 30 apr 2009, 22:15

vladedivac je napisao/la:Bas je zalosno citati postove ove djecice (a ako nisu djecica, tim zalosnije po njih) koji malo previse gledaju "60 minuta", ali to dokazuje koliko je zavisti u vecem BH entitetu. Toliko opterecenosti jednim covjekom, a da imaju takvog, zlatom bi ga zlatili. Ali ni to nije problem, vec se nakace na sportski forum i tu istresaju neke nastrebane parole i stvari koje su eto culi od nekakvih vaskovica, bakira i njima slicnih. Da je kod njih situacija cista, ne bi budzet Federacije bio prazan kao suplja kanta.
Pisimo o kosarkaskim temama, a nek kosarkasi pokazu na parketu ko je bolji. Ko bude bolji, taj ce vidjeti NLB ligu, taj ce uzeti titulu, i svaka mu cast. Da li mu predsjednik bio kurta, igrao mu murta, koga briga.
sta ti imas protiv bakira, pa on je najgledaniji i u rs... :lol:
I feel devotion!!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 30 apr 2009, 22:20

a mogli bi malo i o kosarci :roll:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 30 apr 2009, 22:22

nerminh74 je napisao/la:a mogli bi malo i o kosarci :roll:
ma jok ba....haj sta fali, nije lose ni malo promjenit temu... ;)
I feel devotion!!

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 30 apr 2009, 22:26

Dok god Bakir bude najgledaniji, i Dodik ce uzimati izbore. Svaka reklama je dobra, pa i ona najlosija. A ono sto raja izabere, nek im tako i bude. Bio to Dodik, Rodik, Tihic, Mihic, ili neko deseti. I slazem se, ajmo malo i o kosarci. Lako ce i Bakir i Milorad, ne sekirajte se da im je lose. Vjerovatno sad negdje zajedno sjede na janjetini.

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 30 apr 2009, 22:29

vladedivac je napisao/la:Dok god Bakir bude najgledaniji, i Dodik ce uzimati izbore. Svaka reklama je dobra, pa i ona najlosija. A ono sto raja izabere, nek im tako i bude. Bio to Dodik, Rodik, Tihic, Mihic, ili neko deseti. I slazem se, ajmo malo i o kosarci. Lako ce i Bakir i Milorad, ne sekirajte se da im je lose. Vjerovatno sad negdje zajedno sjede na janjetini.
Pa i prasetini ;)

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 30 apr 2009, 22:30

vladedivac je napisao/la:Dok god Bakir bude najgledaniji, i Dodik ce uzimati izbore. Svaka reklama je dobra, pa i ona najlosija. A ono sto raja izabere, nek im tako i bude. Bio to Dodik, Rodik, Tihic, Mihic, ili neko deseti. I slazem se, ajmo malo i o kosarci. Lako ce i Bakir i Milorad, ne sekirajte se da im je lose. Vjerovatno sad negdje zajedno sjede na janjetini.
ja vjerujem da je jagnjetina u pitanju....vidis kako ova svinjska gripa napreduje..hehe..
I feel devotion!!

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 30 apr 2009, 23:02

vladedivac je napisao/la:Bas je zalosno citati postove ove djecice (a ako nisu djecica, tim zalosnije po njih) koji malo previse gledaju "60 minuta", ali to dokazuje koliko je zavisti u vecem BH entitetu. Toliko opterecenosti jednim covjekom, a da imaju takvog, zlatom bi ga zlatili. Ali ni to nije problem, vec se nakace na sportski forum i tu istresaju neke nastrebane parole i stvari koje su eto culi od nekakvih vaskovica, bakira i njima slicnih. Da je kod njih situacija cista, ne bi budzet Federacije bio prazan kao suplja kanta.
Vladane izgleda da te covjek ne moze ni ignorisati jer sam to upravo uradio na nekoj drugoj temi pa te ovim putem savjetujem da me stavis na ignore.
Jos bolje da se vratis tamo na tu temu pa fino sa sebi slicnima UPRAZNI druzenje.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 30 apr 2009, 23:35

U potpunosti se slazem dok god Bakir bude pisao o ronhilu on ce bolje prolazit(ako ne ode pred sud ali i tada je guravo)JER U manjem komadu nase zemlje misle ako ga oni OTAMO BLATE HOCE SAMO DA NAM GA MAKNU-"ON JE NAS SPASITELJ"(a doticni prebacuje lopticu na nacionalizam i narod zamajava i tako mu je slobodan put ka krađi).
Protiv igosa nemam nista ali protiv njihovog cobana imam jer mi najvise smeta sto cijelom narod namece nivo inteligencije jedne obicne plemenite zivotinje,u jednom komadu zemlje su zatvorili oci i trce gdje isti posere a u drugom dijelu stoji izreka "sta je alternativa".
Ali NE vise o politici nego o klubovima.
Zbog navedenog ja se nadam da igokea nikad nece vidjeti dalje od laktasa(protiv samog kluba nista),bolje da jedan borac ide.
Što se tiče Igosa oni su vise do sad zaslusluzili nlb ligu nego siroki jer su cijlim tokom lige bili prvi i bolje igrali a siroki da nije doveo prije 15tak dana 2-3 igraca nebi usao u plej of.
Na kraju samo pitanje imas li nesto protiv 60 min.?Ja licno bih volio vise nego pare istu emisiju u Banja Luci o politicarima iz veceg komada zemlje.
odgovori ba PM ako imas odgovor. da ne blatimo temu.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 30 apr 2009, 23:47

sada upozorenje svaki post van teme se brise a akteri ce se hladiti

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 maj 2009, 08:55

Ajde ljudi da malo pričamo o košarci i KK Bosna, a ne o Bakiru i Dodiku.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 maj 2009, 09:40

Zna li neko zašto KK Bosna prodaje igrače koji joj mogu biti od velikog značaja. Ovi igrači sjede na klupi u timovima u koje idu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 01 maj 2009, 10:06

Melo15 je napisao/la:
bandit je napisao/la:
šb_pecara je napisao/la:sad cu ti ja reci po čemu smo bolji od vas
1. 5 osvojenih prvenstava
2. 6 osvojenih kupova
3. dvorana i uvjeti
4. igranje u svakoj sezoni nlb lige osim ove sad
5. mladi pogon
treba li ti jos razloga ili je dosta???
Meni bi i stavka 5 bila sasvim dosta kad bi BiH imala ista od nje ... :arrow:
ma i ne zavisi to puno od uprave sirokog
jer on ako zeli da igra za B&H on ce igrati i ako mu ide otkaz poslije te odluke........i tu ga niko nemoze natjerat da promjeni svoje misljenje nego on sam sebe ;) ;) ;)
jer imas ti dosta primjera npr u fudbalu
momci ne zele igrati za neku drugu repku i ako ih ne zovu iz naseg saveza
al oni se ipak tome nadaju i cekaju taj dan kad ce biti pozvani........ :roll: :roll: :roll:
nitko nikoga ne tjera gdje ce igrati samo sto su treneri koji su prije trenirali siroki sada u nekim pozicijama u HKS i jbg ljudi dođu prije ovih ovamo i eto ti sta je...
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 maj 2009, 14:37

el-fighter je napisao/la:Zna li neko zašto KK Bosna prodaje igrače koji joj mogu biti od velikog značaja. Ovi igrači sjede na klupi u timovima u koje idu.
a koliko je to igraca Bosna prodala?

Djedovica i ..., pa nikog vecinom su to bili igraci koji su na isteku (vasiljevic u pola sezone) ili im je istekao ugovor (bavcic) tako da nikakvih prodaja nije bilo sem navedene
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 01 maj 2009, 20:07

šb_pecara je napisao/la: nitko nikoga ne tjera gdje ce igrati samo sto su treneri koji su prije trenirali siroki sada u nekim pozicijama u HKS i jbg ljudi dođu prije ovih ovamo i eto ti sta je...

Ma docekacemo barem 1 kadeta ili juniora da zaigra za BiH ... jer ne moze HKS otet' koliko HKK Siroki moze proizvest' ... 8-)

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 01 maj 2009, 20:14

Ali meni se čini da Srbi i Hrvati iz BIH sve više počinju doživljavati BIH kao svoju domovinu,to sam primjetio jer živim u "podjeljenom" gradu,gdje je prije bilo nezamislivo da Hrvat navija za BIH,a sada imaju himne naše repke na mobitelima...Isto tako sa fudbalerima,košarkašima koji su sada čini mi se nekako na pola-pola...Za koga će igrati više zavisi od toga ko prije dođe do njih,iako i sada malo više naginju ka susjedstvu... ;)

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 02 maj 2009, 22:10

Mislim da je sada 90% stvari gotovo.
Ali mozda sloboda moze biti drugi putnik.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.