NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

filip13

Re: Svaštara

Post Postao/la filip13 » 18 mar 2016, 22:44

IlCapitano je napisao/la:Joel Anthony?

ja na njega i zaboravio,covjece koja je to rupa na poziciji centra a prvaci su bili sa njim na centru

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 19 mar 2016, 08:59

filip13 je napisao/la:najslabiji startni centar neke sampionske ekipe u zadnjih 30 godina?
top 3: luc longley, kendrick perkins i bill cartwright

p. s. joel anthony nije bio starter u playoffu vec bosh
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

filip13

Post Postao/la filip13 » 19 mar 2016, 12:57

KK_Bosna je napisao/la:
filip13 je napisao/la:najslabiji startni centar neke sampionske ekipe u zadnjih 30 godina?
top 3: luc longley, kendrick perkins i bill cartwright

p. s. joel anthony nije bio starter u playoffu vec bosh

dobro,ja sam mislio na citavu sezonu

filip13

Post Postao/la filip13 » 19 mar 2016, 16:16

http://nbacro.com/golden-state-warriors ... llsa-24416

Golden State Warriorsi ruše različite rekorde cijele ove sezone. Na tragu su Chicago Bullsima iz sezone 1995-96 kada je postavljen rekord od 72 pobijede u jednoj sezoni te će playoff dočekati na vodećem mjestu Zapadne konferencije, s prednošću domaćeg terena kroz playoff. Oni su i aktualni NBA prvaci stoga će pokušati obraniti svoju titulu.

Prema Tony Parkeru, igraču San Antonio Spursa, Golden State još nije momčad koja će se pamtiti kroz povijest. Parker je impresioniran s njima, ali s obzirom na to da još nisu dinamičan tim kao Bullsi u Jordanovo vrijeme, Parker smatra da je još prerano suditi Golden State po sadašnjim dostignućima.

Ako Warriorsi, koji u nadolazeću utakmicu protiv Dallasa ulaze s omjerom 61-6 eventualno dostignu Chicago Bullse iz 1995-96 te postanu ekipa s najviše pobjeda u sezoni u povijesti.

Ne tako brzo, rekao je Tony Parker, playmaker Spursa: „ Moram reći da su imali nevjerojatnu sezonu. U ligi sam 15 godina, teško je i pokušati doći do 70 pobjeda sa svim tim izvrsnim momčadima u ligi. Dakle, to je prilično impresivno. Ali, uspoređujući ih s Bullsima koji su osvojili šest naslova u osam godina morate dati malo vremena Warriorsima da vidite što će sve postići za 10 godina. Kao i mi Spursi koji smo osvojili pet naslova od 1999 godine. Tako se procjenjuju ekipe.

S jedne strane Parker je u pravu. Warriorsi su osvojili samo jedan naslov prvaka i ako uspiju doći do 73 pobjede, njihova cijela sezona neće biti uspješna ako ne odu do kraja i osvoje naslov. Ali s druge strane, Parker je također u krivu. Pogotovo ako se samo koncentriramo na regularnu sezone, Warriorsi su jedna od najboljih momčadi ikad. Oni su u prednosti ispred Bullsa iz 95-96 jer su počeli sezonu na povijesni način pobijedivši svoje prve 24 utakmice.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 20 mar 2016, 04:47

Pogledati postove nakon pobjede Warriorsa i večeras. I kažu mi provociramo.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 mar 2016, 09:17

Kawhi je napisao/la:Pogledati postove nakon pobjede Warriorsa i večeras. I kažu mi provociramo.
Sto je najgore od svega, ti likovi i nisu navijaci GSW jer GSW nema navijace, nego se radi o likovima koji su navijaci drugih ekipa io likovima koji su poceli pratiti NBA zbog kladionice, te likovima koji su culi za NBA zadnje dvije sezone.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

filip13

Post Postao/la filip13 » 20 mar 2016, 11:03

Nisko krilo New York Knicksa, Carmelo Anthony, postaje nesiguran oko svoje budućnosti u New Yorku. Naime nakon što je u nekoliko navrata izjavio da ne želi otići iz kluba, te da vjeruje u Phila Jacksona, ipak u zadnje vrijeme i Anthony pokazuje da ipak nešto nije dobro u New Yorku.

Na pitanje hoće li biti u Knicksima sljedeće sezone, Anthony je odgovorio: “Sranje, stvarno ne znam. Iskreno, jako je teško odgovoriti na takva pitanja kada ne znate što će se dogoditi na kraju ljeta. Mi još uvijek imamo mjesec dana sezone. Tako da što se tiče toga, hoću li ja ostati u New Yorku i sljedeće, ostaje na vama da nagađate.”

Nakon toga novinari su ga pitali o mogućnosti da ne Knicksi ne potpišu neko veliko ime tijekom ljeta, te je Anthony odgovorio: “Ja ne znam što će se dogoditi ovo ljeto. Ja ne mogu to predvidjeti.”

Novinare je također zanimala i njegova no-trade klauzula koja stoji u ugovoru, te hoće li je on odbaciti. “Kada se radi o no-trade klauzuli, ja bih je trebao odbaciti, da bih se odlučio što mi je sljedeći korak. Mislim da će mi to biti prvi korak, ako odlučim to napraviti, za bilo kakvu promjenu.”

Carmelo Anthony i New York Knicksi, ovu sezonu su dobro počeli, ali nije dugo trajala njihova dobra igra, te se trenutno nalaze na 13. mjestu Istočne konferencije s omjerom 28-41. Iako imaju teoretske šanse za playoff, to im je ipak nemoguća misija.

Anthony trenutno u ovoj sezoni ostvaruje: 21,8 poena, 8 skokova, 4,2 dodavanja, 44 FG%, za 35 minuta na parketu.

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 20 mar 2016, 13:53

Da hajvan toliko ne voli $$ te da je potpisao za Bullse ono ljeto, igrao bi minimum finale istoka svake godine.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: Svaštara

Post Postao/la kad_kako » 20 mar 2016, 15:26

LeSa je napisao/la:Da hajvan toliko ne voli $$ te da je potpisao za Bullse ono ljeto, igrao bi minimum finale istoka svake godine.
Zena je tu veca prepreka od para bila.
Postovanje treba zaraditi.

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 20 mar 2016, 18:24

Ima i te. Recimo kombinacije oboje.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -

Greivis
Kontakt:

Re: RE: Re: Svaštara

Post Postao/la Greivis » 20 mar 2016, 18:25

kad_kako je napisao/la:
LeSa je napisao/la:Da hajvan toliko ne voli $$ te da je potpisao za Bullse ono ljeto, igrao bi minimum finale istoka svake godine.
Zena je tu veca prepreka od para bila.
Ako je to istina onda je stvarno budala. Pare se i mogu opravdati iako taj koji milion vise nece ni primjetiti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 21 mar 2016, 13:12

Koliko se sjecam price dok je bio free agent, cak bi i razlika u parama bila minorna, zbog vecih poreza koji vladaju u New Yorku u odnosu na Illinois( a o Texasu da ne govorim :mrgreen: )
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 23 mar 2016, 09:48

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 23 mar 2016, 11:24

Nakon 2 godine u ligi, ko će po vama imati najbolju karijeru sa prošlogodišnjeg drafta ne računajući Embiida, koji je ipak upitnik ?

Wiggins?
Parker?
Gordon ?
LaVine?
Hood?
Nurkic?
Ili neko treći?
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 23 mar 2016, 11:58

Tracy3McGrady je napisao/la:Nakon 2 godine u ligi, ko će po vama imati najbolju karijeru sa prošlogodišnjeg drafta ne računajući Embiida, koji je ipak upitnik ?

Wiggins?
Parker?
Gordon ?
LaVine?
Hood?
Nurkic?
Ili neko treći?
Naj veći potencijal je Wiggins, za sada najstabilniji je Hood , Gordon je neko ko može baš još više napredovati... ,

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 23 mar 2016, 12:21

Tracy3McGrady je napisao/la:Nakon 2 godine u ligi, ko će po vama imati najbolju karijeru sa prošlogodišnjeg drafta ne računajući Embiida, koji je ipak upitnik ?

Wiggins?
Parker?
Gordon ?
LaVine?
Hood?
Nurkic?
Ili neko treći?
Wiggins ako dobije normalnog trenera, a i LaVine i Gordon mi izgledaju ko vrhunski potencijali samo što ovaj prvi treba dosta dosta napredovat ko razigravač. Gordon može biti nešto slično Draymondu. Juka ima potencijal bit franšizni centar samo se treba posvetit ispravljanju napadačkih nedostataka kojih itekako ima i malo smirit bubice u glavi.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 23 mar 2016, 12:52

Ovo pitanje sam postavio isključivo da vidim hoće li ko spomenuti Jabarija, jer toliko se o njemu pričalo a lik nema fakat ništa vrhunsko u svojoj igri. Wiggins je bar napadačka zvijer koja ima još prostora da napreduje.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 23 mar 2016, 13:07

Vjerovatno Wiggins. Ali ni on uopste ne djeluje kao neko ko ce biti superstar i(li) top5 igrac lige.

Ispostavilo se da taj draft nije ni izbliza jak kao sto se tada pricalo (valjda Embiid spasi stvar :mrgreen: )
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 23 mar 2016, 13:59

Definitivno Wiggins. Mnogi imaju lose misljenje o njemu, dok ga ja volim gledati i mislim da moze biti bitan faktor u ligi.. Ono sto je potrebno za to jeste da dobije novog trenera i da prosiri range, jer su mu procenti za tri ocajni.. Defanzivu zna, tako da sam siguran da ce i ona doci sa novim trenerom. Jedva cekam da vidim Vukove za par godina sa njim, Townsom, LaVineom, Diengom.. Doduse Dieng jeste starac u odnosu na njih trojicu :D

Nakon njega Gordon.

filip13

Post Postao/la filip13 » 23 mar 2016, 17:14

Tužne vijesti stižu nam iz Sjedinjenih Američkih Država. Craigu Sageru, jednom od najpoznatijih NBA novinara, po treći je put dijagnosticirana leukemija.

Sager je za HBO izjavio da su mu liječnici potvrdili da se bolest vratila te da mu je preostalo još 3 do 6 mjeseci života: „Već sam imao dvije transplantacije koštane srži, a jako rijetko čovjek doživi treću. Moram ostati snažan u ovim trenucima i boriti se protiv toga. Ne želim živjeti još 3 do 6 mjeseci, želim živjeti još 5 godina. Borit ću se do kraja, imam još puno toga za učiniti.“

64-godišnjem Sageru leukemija je prvi put dijagnosticirana u travnju 2014. godine. Nakon što se oporavio od bolesti, ona se drugi put vratila prije ravno godinu dana zbog čega je propustio izvještavati s prošlogodišnjeg doigravanja. Nažalost, ovog tjedna bolest se opet vratila.

Craig Sager već dugo godina uveseljava vjerne pratioce najjače košarkaške lige na svijetu svojim uključivanjima uz aut-liniju NBA parketa, sjajnim intervjuima i svojim pošalicama, dok je gledateljima vrlo vjerojatno najprepoznatljiviji po svojim ludim i šarenim odjevnim kombinacijama.

Želimo brz oporavak čovjeku koji je ostavio dubok trag svim ljubiteljima NBA košarke bez kojega liga jednostavno ne bi bila ista.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []