IlCapitano je napisao/la:Joel Anthony?
ja na njega i zaboravio,covjece koja je to rupa na poziciji centra a prvaci su bili sa njim na centru
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
IlCapitano je napisao/la:Joel Anthony?
top 3: luc longley, kendrick perkins i bill cartwrightfilip13 je napisao/la:najslabiji startni centar neke sampionske ekipe u zadnjih 30 godina?
KK_Bosna je napisao/la:top 3: luc longley, kendrick perkins i bill cartwrightfilip13 je napisao/la:najslabiji startni centar neke sampionske ekipe u zadnjih 30 godina?
p. s. joel anthony nije bio starter u playoffu vec bosh
Sto je najgore od svega, ti likovi i nisu navijaci GSW jer GSW nema navijace, nego se radi o likovima koji su navijaci drugih ekipa io likovima koji su poceli pratiti NBA zbog kladionice, te likovima koji su culi za NBA zadnje dvije sezone.Kawhi je napisao/la:Pogledati postove nakon pobjede Warriorsa i večeras. I kažu mi provociramo.
Zena je tu veca prepreka od para bila.LeSa je napisao/la:Da hajvan toliko ne voli $$ te da je potpisao za Bullse ono ljeto, igrao bi minimum finale istoka svake godine.
Ako je to istina onda je stvarno budala. Pare se i mogu opravdati iako taj koji milion vise nece ni primjetiti.kad_kako je napisao/la:Zena je tu veca prepreka od para bila.LeSa je napisao/la:Da hajvan toliko ne voli $$ te da je potpisao za Bullse ono ljeto, igrao bi minimum finale istoka svake godine.

Naj veći potencijal je Wiggins, za sada najstabilniji je Hood , Gordon je neko ko može baš još više napredovati... ,Tracy3McGrady je napisao/la:Nakon 2 godine u ligi, ko će po vama imati najbolju karijeru sa prošlogodišnjeg drafta ne računajući Embiida, koji je ipak upitnik ?
Wiggins?
Parker?
Gordon ?
LaVine?
Hood?
Nurkic?
Ili neko treći?
Wiggins ako dobije normalnog trenera, a i LaVine i Gordon mi izgledaju ko vrhunski potencijali samo što ovaj prvi treba dosta dosta napredovat ko razigravač. Gordon može biti nešto slično Draymondu. Juka ima potencijal bit franšizni centar samo se treba posvetit ispravljanju napadačkih nedostataka kojih itekako ima i malo smirit bubice u glavi.Tracy3McGrady je napisao/la:Nakon 2 godine u ligi, ko će po vama imati najbolju karijeru sa prošlogodišnjeg drafta ne računajući Embiida, koji je ipak upitnik ?
Wiggins?
Parker?
Gordon ?
LaVine?
Hood?
Nurkic?
Ili neko treći?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.