NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
meni nesto nezanimljivo kad mi ne igraju Bearsi
... malo gledam Sainte i Tampu...uglavnom mixam malo, ali uglavnom sam na ovoj utkamici trenutno

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sanchez dva INT-a i fumble pri snapu, a Fitzpatrick mislim čak tri INT-a... strašno...Zeljovac_1921 je napisao/la:Sad sam vidio, kako onako baci loptu, nidje vezeHawking je napisao/la:10 minuta guramo drive i dođemo do 7 yardi na 2nd down, a onda Sanchez baci INT, i to ne bilo kakav INT nego INT gdje naš najbliži igrač nije bio u TV kadru, ostalo je nejasno kome je bacao. Prvi period završio 0:0...
Vi vidim već 24:3, gotovo sijelo...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- bear grylls
- Kontakt:
E nek neigraju da nepises po sto postova o bearsimaSaltCityAttack je napisao/la:meni nesto nezanimljivo kad mi ne igraju Bearsi... malo gledam Sainte i Tampu...uglavnom mixam malo, ali uglavnom sam na ovoj utkamici trenutno

- Zeljovac_1921
- Kontakt:
ovo je gotovo 30-12, lagano 6-3, sad idemo u Tampu bay i to mozemo uzeti, pa onda bye week, pa cemo vidjeti.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Da hoce San Diego i Giants dobiti
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Konačno, i ovo se moralo desiti. Billsi su se bili zahuktali, išli su nezaustavljivo prema play-offu, mnogi favoriti su ostajali bez bodova protiv njih, dok smo mi kaskali i igrali poprilično loše, ako uzmemo u obzir igrače kojima raspolažemo. I sami smo krivi za to što smo upisani play-off prije početka sezone doveli u pitanje. I sami smo morali da to popravimo upravo protiv Billsa. I uspjeli smo! Mnogi nam nisu davali velike šanse u Buffalu, mislili su da se upravo tamo završava naša potjera za play-offom. Ali pokazali smo da možemo, da smo jaki, da imamo šta da ponudimo.
Prvi period je protekao u našem desetominutnom driveu, išli smo polako ali sigurno po TD, a onda Sanchez baca krajnje nejasan pas prema Byrdu koji to lako presijeca i ostajemo bez ičega. Prvi period je završio 0:0. U drugom periodu dva INT-a Billsa, jedan fumble, jedan jedini osvojeni prvi down, ali mi ne koristimo ništa od toga, jer Sanchez prvo pravi početnički fumble, onda uspjevamo u jednom driveu da dođemo do 3 poena i to je to. Tada je bilo jasno da niko ništa nije napravio i da će drugo poluvrijeme početi kao da tek počinje utakmica, naših 3:0 se nisu mogli smatrati nekom prednošću. A onda mi počinjemo da igramo football. Skont'o je Brian da im je defensive line šuplja ko švicarski sir i da bi naša OL mogla dobrim blokovima osloboditi puno prostora za RB-ove i tako olakšati posao Sanchezu. Jer Sanchez je najbolji kad ne baca puno, onako pola trčanja pola bacanja, to je naša idealna kombinacija. Trčali smo 126 yardi, ali jako pametno, sve pomalo, sve za 1st down i uzimanje vremena, a sve uglavnom bez zaustavljanja. I tako smo razbili Billse, prvo je Folk sa 50 yardi pogodio FG (prvi je bio sa 49 yd), a onda Tomlinson preskače DL sa 1 yd za prvi TD na utakmici, slijed FG Lindella, a onda i fantastičan pas Sancheza za Holmesa koji daje prvi i jedini TD dodavanjem. Bila je to velika prednost od 20:3, a kad je sredinom zadnjeg perioda Conner unio loptu sa 1 yd za 28:3, već se nazirala katastrofa Billsa. Ipak, popravili su utisak TD-om Nelsona i konverzijom za dva Fitzpatricka, što je bila jedina situacija u kojoj je naša odbrana potpuno zakazala. Na kraju velika pobjeda, a sada držimo fige komšijama da mlatnu Patriotse, što bi nam otvorilo put ka prvom mjestu u diviziji, gdje sam nas vidio prije početka sezone.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Rivers uništi Chargerse, ovo je strašno šta on radi... ali i pored toga Packersi su bez sumnje najbolja ekipa NFL-a ove sezone, trebaće pravo čudo bilo kome ko želi da ih pobijedi...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Kakva je tekma? Vidim da Packers vec vode 21-7.Hawking je napisao/la:Rivers uništi Chargerse, ovo je strašno šta on radi... ali i pored toga Packersi su bez sumnje najbolja ekipa NFL-a ove sezone, trebaće pravo čudo bilo kome ko želi da ih pobijedi...
Gledam Pats, Brady baci interception
Ma ja sam okrenuo kod 7:0 za Chargerse (gledao Jetse do tad), i vidim utrčavanje Finleya za TD i 7:7. Nakon toga dva INT-a Riversa i 21:7. Evo sada Tolbert smanjuje na 21:14... i ja gledam Patriotse i Giantse na streamingu, još uvijek 0:0...Zeljovac_1921 je napisao/la:Kakva je tekma? Vidim da Packers vec vode 21-7.Hawking je napisao/la:Rivers uništi Chargerse, ovo je strašno šta on radi... ali i pored toga Packersi su bez sumnje najbolja ekipa NFL-a ove sezone, trebaće pravo čudo bilo kome ko želi da ih pobijedi...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Slatinash_7
- Kontakt:
mozel stream za Patse,nisam ih gledao od PO-a prosle godine...
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t= ... =142&si=27Slatinash_7 je napisao/la:mozel stream za Patse,nisam ih gledao od PO-a prosle godine...
Evo ga šefe...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Dobra tekma pravo, gusta u pm. 0-0 i daljeHawking je napisao/la:Ma ja sam okrenuo kod 7:0 za Chargerse (gledao Jetse do tad), i vidim utrčavanje Finleya za TD i 7:7. Nakon toga dva INT-a Riversa i 21:7. Evo sada Tolbert smanjuje na 21:14... i ja gledam Patriotse i Giantse na streamingu, još uvijek 0:0...Zeljovac_1921 je napisao/la:Kakva je tekma? Vidim da Packers vec vode 21-7.Hawking je napisao/la:Rivers uništi Chargerse, ovo je strašno šta on radi... ali i pored toga Packersi su bez sumnje najbolja ekipa NFL-a ove sezone, trebaće pravo čudo bilo kome ko želi da ih pobijedi...
- Slatinash_7
- Kontakt:
Hawking hvala puno,prilika da se i ja aktiviram u ovu sezonu NFL-a dosad sam sve tekme propustio :/
Kako dobar OL kod NYG Manningu se ne moze prici..Sreca pa on ne zna baciti 3rd down mu 1/5
Kako dobar OL kod NYG Manningu se ne moze prici..Sreca pa on ne zna baciti 3rd down mu 1/5
Slatina Bog i batina
Novak pogađa sa 52 yarda FG i Chargersi smanjuju na 21:17... nevjerovatno je kako QB-ovi kalibra Elija i Toma ne mogu da naprave ništa...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Mislim da ce ovo biti najgora sezona Bradya u karijeri,izuzev rookie sezone,koliko citam na forumu malo malo INT baci,a i yardi mu nisu bas na nivou..Valjda se popravi do kraja sezone jer za nesto vise u PO moramo ga imati na najvecem mogucem nivouHawking je napisao/la:Novak pogađa sa 52 yarda FG i Chargersi smanjuju na 21:17... nevjerovatno je kako QB-ovi kalibra Elija i Toma ne mogu da naprave ništa...
Joj profula ovaj FG,koji kreten

Slatina Bog i batina
Pa šta je ovo sa Gostkowskim, on je trp'o FG-ove sa preko 50 yardi, a mislim da je i u prošloj utakmici promašio FG... ovaj je bio sa samo 27 yardi...Slatinash_7 je napisao/la:Mislim da ce ovo biti najgora sezona Bradya u karijeri,izuzev rookie sezone,koliko citam na forumu malo malo INT baci,a i yardi mu nisu bas na nivou..Valjda se popravi do kraja sezone jer za nesto vise u PO moramo ga imati na najvecem mogucem nivouHawking je napisao/la:Novak pogađa sa 52 yarda FG i Chargersi smanjuju na 21:17... nevjerovatno je kako QB-ovi kalibra Elija i Toma ne mogu da naprave ništa...
Joj profula ovaj FG,koji kreten
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Packersi dolaze do TD-a 18 sekundi do kraja poluvremena, sjajan pas Rodgersa za Nelsona... 28:17
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Eo baci opet Brady interception
Cudi me za E. Manninga kako ne moze, relativno odbrana Pats-a nije uopste nesto jaka/dobra.

Cudi me za E. Manninga kako ne moze, relativno odbrana Pats-a nije uopste nesto jaka/dobra.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
A **** te ne moze lik zavrsiti, haj eo FG prvi poeni na tekmi 3-0 Giants
Upravu je @slatinash, Eli ima strašno puno vremena radi dobre igre svoje OL, ali to ne koristi... istina, sad je napravio dobra dva pasa za dolazak u red zone, ali opet ćorak, dva loša trčanja jedan nekompletan pas i samo 3:0...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.