Vrsajevic ce sigurno dobit svoje minutice, zato je i dobio poziv a nakon togabhfanatic14 je napisao/la: Kakva sansa Susicu i Vrsajevicu![]()
.. Za Viscu se slazem,on je zasluzio sansu i dobit ce je sutra vjerovatno ! Medo , Hajra i Prco su bez treninga bolji od Susitza,a o Vrsajevicu netreba trosit nikakvu rijec,njegove igre sve govore !
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
TomBrajder
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
A sta to Mesa studirao Andoru iz prekida, samo u kost, niposto se opustati. 
Večeras Đuro zabija gol!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Joj kako bi volio da Đurić i Džeko krenu od prve minute,samo da vidim kako to izgleda
Al' pusta želja 
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- storm_raider
- Kontakt:
I ovi novinari postavljaju glupa pitanja... "Jeste li razmisljali o formaciji...?" Jok, razmisljao je o paprikama u Nikaragvi.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Trebao im je reci: "Razmisljam o pecanju, o mesu na raznju, razmisljam o muzici, o zeninoj guzici, hip-hopu a je.beni novinari me prate u stopu.. " 
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
storm_raider je napisao/la:I ovi novinari postavljaju glupa pitanja... "Jeste li razmisljali o formaciji...?" Jok, razmisljao je o paprikama u Nikaragvi.
#Salihović
Standardno kada je naše novinarstvo u pitanju. Postavljaju se pitanje po šablonu, reda radi, bez ikakvog razmišljanja.storm_raider je napisao/la:I ovi novinari postavljaju glupa pitanja... "Jeste li razmisljali o formaciji...?" Jok, razmisljao je o paprikama u Nikaragvi.
- adriano_leite
- Kontakt:
Sretno Mesi i nasim reprezentativcima veceras, pa da krene niz pobjeda ako Bog da.
VOLIM TE BOSNO!

VOLIM TE BOSNO!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Gazde i urednici ne vole novinare koji znaju postaviti pitanje, oni vole poslušnike. Dobri novinari su najčešće izloženi mobingu ili nezaposleni. Zato imamo komentatore zbog kojih gasimo ton, novinare koji kao prate reprezentaciju, a ne znaju da Šunjić ima crveni karton, postavljaju pitanja tipa ove glupost, objavljuju neprovjerene informacije, prepisuju, pozivaju se na pisanje "otočkih medija" itd...voltron30 je napisao/la:Standardno kada je naše novinarstvo u pitanju. Postavljaju se pitanje po šablonu, reda radi, bez ikakvog razmišljanja.storm_raider je napisao/la:I ovi novinari postavljaju glupa pitanja... "Jeste li razmisljali o formaciji...?" Jok, razmisljao je o paprikama u Nikaragvi.
Kakva državna politika, takvi i mediji.
#Salihović
Petra, je li ono bilo priče da si ti novinar? Nadam se da i od tebe ne bismo čuli ista pitanja.
Ubjedljivo mi je najjači Vedo kad je Sanjina pitao koju poziciju igra.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Mene je tada bilo stid gledajući TV, mogu samo misliti šta je Sanjinu prošlo kroz glavu.BaDa12 je napisao/la:Petra, je li ono bilo priče da si ti novinar? Nadam se da i od tebe ne bismo čuli ista pitanja.![]()
Jesam. Ali se upravo zbog gore pobrojanih stvari više ne bavim novinarstvom, radim nešto drugo. A kunem se da od mene ovakvo pitanje nikad niste čuli, niti biste ubuduće.BaDa12 je napisao/la:Petra, je li ono bilo priče da si ti novinar? Nadam se da i od tebe ne bismo čuli ista pitanja.![]()
#Salihović
Kad smo već kod novinarstva:
Menadžment državne televizije BHT 1 odlučio je na kvalifikacionu utakmicu u Andoru ne poslati svoje sportske novinare.
Svojevrstan presedan u svijetu internacionalnog fudbala za epilog će imati da će novinari naše državne televizije biti prinuđeni prijenos raditi iz svog sarajevskog studija.
Osim neizbježno lošijeg kvaliteta prijenosa koji će pratiti, gledatelji najvećeg medija u Bosni i Hercegovini će biti uskraćeni i za sve informacije “iz prve ruke” iz tabora naše reprezentacije tokom boravka u Andori.
#Salihović
Kada su oni (BHT) u pitanju, nikakvu ulogu ne igra da li su njihovi ''komentatori'' na licu mjesta ili u studiju.
I ja sam gledao intervju na SS.ba i kontao je li ovo ozbiljno pitaju. Cuj je li razmisljao o formaciji
Trebamo i mi napisati par pitanja, na koja trebamo odgovor, kao: Mesa, jeste li razmisljali o tome kako lopta odskace u Andori?
Trebamo i mi napisati par pitanja, na koja trebamo odgovor, kao: Mesa, jeste li razmisljali o tome kako lopta odskace u Andori?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Murga je napisao/la:I ja sam gledao intervju na SS.ba i kontao je li ovo ozbiljno pitaju. Cuj je li razmisljao o formaciji![]()
Meša, hoćete li biti u odijelu ili u šuškavcu?
#Salihović
Upravo to sam i ja htio reci. Jedino kad je Marjan na licu mjesta dobijemo svasta ponesto a ovi google novinari ha u Sarajevu ha u Andori isti quracvoltron30 je napisao/la:Kada su oni (BHT) u pitanju, nikakvu ulogu ne igra da li su njihovi ''komentatori'' na licu mjesta ili u studiju.
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
U napadu će igrati Vedad Ibišević i Edin Džeko, a iza njih bit će Edin Višća, Miralem Pjanić i Senad Lulić. Zadnji vezni će biti Muhamed Bešić, dok će ispred Asmira Begovića biti Mensur Mujdža (desno), Ervin Zukanović (lijevo), te stoperski par Emir Spahić i, po svemu sudeći, Ognjen Vranješ, koji se nameće kao ozbiljan protukandidat Erminu Bičakčiću....
igrači koji ne igraju u svojim klubovima ne bi smjeli biti u prvih 11 100% Šurić je u boljoj formi od Ibiševića,a umjesto Mujdže bi trebao igrati Vranješ..
igrači koji ne igraju u svojim klubovima ne bi smjeli biti u prvih 11 100% Šurić je u boljoj formi od Ibiševića,a umjesto Mujdže bi trebao igrati Vranješ..
Nemoj molim te da dobijamo info sta roditelji, amiđe, familija od igraca radi, da slusamo neke statistike, histiorju Andore i svake reprezenatacije, slicne gluposti sto ovaj idiot njegova malenkost prica. Kao i pozdrave navijaca igracima, rodbini, prijateljima, iz Kalesije, Berlina, Madagaskara, Sarajeva, kafana, restorana... neke price sa kafa sto je ko rekao kakav ce reulat biti, misljenja kojekavih strucnjaka ...itd.Van Klomp je napisao/la:Upravo to sam i ja htio reci. Jedino kad je Marjan na licu mjesta dobijemo svasta ponesto a ovi google novinari ha u Sarajevu ha u Andori isti quracvoltron30 je napisao/la:Kada su oni (BHT) u pitanju, nikakvu ulogu ne igra da li su njihovi ''komentatori'' na licu mjesta ili u studiju.
Plavoki, ljepi, bog-otac, dijamant .... i tako to nas ne interesuje, prenosi utakmicu, svi imaju ime i prezime i ne se.ri.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MostarNeretva i 40 gostiju.