Kako bola nisi nikoga vrijedjao? Koga ti lazes?flagrantus je napisao/la:Vaha i Duško su tako veliki upravo iz razloga što nikad nisu omalovazavali i ismijavali rivala.Trebalo bi onda i vi tako da se ponašate!Svaka vama cast,ali svakom je njegov klub najdrazi kao i njegov grad!drakensang je napisao/la:Velež iz Mostara. Uvijek bio i bit će. Ako meni ne vjeruješ, pogledaj izjave Vahida Halilhodžića i Duška Bajevića,flagrantus je napisao/la: Nije nimalo lijepo omalovazavati i ismijavati rivala.Ovi su prvaci RS koji su osvojili ligu sa 9 bodova prednosti ispred drugoplasirane ekipe.Bicu iskren,naravno da ta liga nije mnogo jaka ali ko god je ikad igrao fudbal zna kako je teško tako ubjedljivo biti prvi u bilo kom takmicenju!
Ovi dolaze iz jedne od najvecih Opština ne samo u RS vec i BiH,mislim na velicinu Opštine.Ko ne vjeruje neka malo progugla.
Ovi su Opština od 70.000 stanovnika ,samo gradsko jezgro ima 20.000.
A sad mi recite ko ste vi? Velez iz Mostara,ili Velez iz Vrapcica ,Ticica ili koja vec pernata zivotinja je u pitanju.
Mozete se vi ljutiti koliko hocete,ali onaj pravi Velez je uvijek igrao pod Bijelim Brijegom.Smatrate da imate pravo da svojatate cijeli jedan klub i da on pripada vama,ne interesuje me politika vec iskljucivo sport ali valjda svako zna da je prijeratni Velez bio klub svih Mostaraca.Ako vi mislite da Mostarski i Hercegovacki Hrvati i Srbi dozivljavaju taj Velez kao svoj ,samo nastavite misliti.Zar vi stvarno mislite da ste vi onaj Velez od prije 20-30 godina ili vam samo prija da to mislite?Naravno sad mozete da me ispljujete i izvrijedjate,ako vam je tako lakše.Jer eto imao sam obraza da odgovorim na vrijedjanje i ponizavanje mog kluba i Zvornickih bisera,trebali smo da tapšemo na ponizavanje koje dolazi iz redova velikana iz Vrapcica.I u pravu ste Mico Jevtic se uhvatio za glavu ,gdje baš Velez u prvom kolu pored slabašnih Sarajeva,Zeljeznicara,Zrinjskog ,Širokog Brijega,Borca i drugih koji nisu ni do koljena velikanu iz Vrapcica.
legendi kakvih tvoj klub nikada neće imati, i vidjeti ćeš da oni i dalje ovaj Velež doživljavaju kao ostarskog velikana. Uostalom, dokaz ti je i Turnir Prijateljstva, gdje su pozvani samo velikani jugoslovenskog fudbala. Gdje je tvoj Marlboro?
VAHA za 'Le Buteur': "Ovu pobjedu poklanjam mom Veležu koji slavi 92. godine postojanja. Velež je život i više od toga za mene, umrijet ću sa tim klubom u srcu..."
Pravi Mostarci su uz pravi mostarski tim, a sad lagano otpepaj sa teme ..![]()
Pozdrav.
Ako je za vas Velez religija ,svaka cast to poštujem.Ali i Drina je religija za Zvornicane i poštujte i to.Ako nas dobijete 5-0 ja cu vam prvi cestitati,to je samo fudbal i sport.Ali nemojte prvi udarati na klub i ljude koji nisu nikad ništa loše rekli za vas.Ne ide to ko su ovi,Biseri ,bjezite sa teme velikana i sl.Zašto pravite neprijatelje od ljudi koji vam to nikada nisu bili?I naravno da je i ovaj Velez veci klub od Drine,ali nemojte se nikada šprdati sa rivalima jednostavno ne ide.Ovu sezonu smo u istom rangu ,ako i ispadnemo a vjerujem da necemo nije smak svijeta. i da igra u najnizem rangu to je uvijek naš klub.Svakoga boli kad diraš u njegov klub!Vidite koliko uvreda je uslijedilo zbog jednog mog posta,ja sam odmah papak,istocnobosanski Brnjo i sl.Ja sam samo odgovorio na neke stvari koje mi se ne svidjaju i koje su ocigledno potcjenjivanje rivala i nisam nikog uvrijedio.Ako cete se osjecati bolje slobodno nastavite sa vrijedjanjem,ja se naravno više ovdje necu javljati jervidim da nikakva normalna diskusija nije moguca.Bez obzira na sve ja vam zelim sve najbolje u novoj sezoni,i samo malo više poštovanja rivala!Toliko od papka,seljacine ,istocnobosanskog brnjo i...ove tri tacke za ostale epitete koje mi dodijelite.
Ticica ili koja vec pernata zivotinja (Vrapcici) nije uvreda?
Da nismo vise "pravi Velez" nije uvreda jeli?
Svojatamo muslimanski Velez (kazes da hrvati i srbi ne dozivljavaju Velez kao svoj) nije uvreda?
Sve ovo radi "Zvornickih bisera"? Radi zajenbancije na nasoj temi?
I onda ti mi krivi sto te prozivamo papkom, seljacinom, brnjom?
Navodis da nije moguca normalna diskusija. Kreni prvo od sebe pa naleti 2. avgusta po petardu.
Bice ti tada jasnije ko smo i sta smo