BordoSarajevo je napisao/la:Jel se i sutra može prijavit stoper ako kojim slučajem dođe i onda nam ostane da još jednog možemo prijaviti do utakmice?
2 mozes prijaviti jos nakon tog spiska sutra.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BordoSarajevo je napisao/la:Jel se i sutra može prijavit stoper ako kojim slučajem dođe i onda nam ostane da još jednog možemo prijaviti do utakmice?
Ne zna Sanicanin zanijetitizagor1987 je napisao/la:Sanicanin?soe je napisao/la:To jedino moze biti Besim Šerbečić.
Bas vala, ljudi 4 puta uzastopno prvaci Norveske, raspadaju se, a i trener bezobrazan ne da mu da igra dok je povrijeđenPitaristok je napisao/la:Kakav ba besim, ni u raspalom rozenborgu ne igra
Ne furaj raju, ko jos im smajlija u imenujoker90 je napisao/la:_ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _
Ima naše državljanstvo..
Ermin Bicakcic po ovom vjesalu od jokeraShofaII je napisao/la:Ne furaj raju, ko jos im smajlija u imenujoker90 je napisao/la:_ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _
Ima naše državljanstvo..
Kamuflazn je napisao/la:Chamuga a nije nigerijac. Jedini je zajeb sto igra trenutno ovaj africki kup.
Šmigalović, Haskić, pa kasnije Zrnanović, svi iz Banovića.Pitaristok je napisao/la:Majke mi ja se ne sjecam ovog zrnanovica
ma pisalo se dosto po novinama o njemu dok je igrao u rusiji negdje ja mislim prije nego sto je kod nas dosao, poslije sarajeva zaboravljen.BordoSarajevo je napisao/la:Šmigalović, Haskić, pa kasnije Zrnanović, svi iz Banovića.Pitaristok je napisao/la:Majke mi ja se ne sjecam ovog zrnanovica
Sjećam ga se po autogolu na derbiju.....![]()
![]()
Bio je stamen, jak, ali krkan, ubio se za Slobodu, otišo je negdje u inostranstvo poslije nas ja mislim
Salim se fakat. Za sada nista od stopera, sto je najgore Dupovac se povrijedio Kurdic ce igrati.BordoSarajevo je napisao/la:Kamuflazn je napisao/la:Chamuga a nije nigerijac. Jedini je zajeb sto igra trenutno ovaj africki kup.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.