forgempp je napisao/la:Aleksandar Subić sve bliže potpisu za FK Sarajevo.
Istekao ugovor sa Partizanom.
Pusti te mahalske
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
forgempp je napisao/la:Aleksandar Subić sve bliže potpisu za FK Sarajevo.
Istekao ugovor sa Partizanom.
Valjda se ne provedemo ko on što se proveo..Lecler je napisao/la:Mi se vala nismo lige prvaka halalili, ja sam ubijeđen da ćemo mi izbaciti Seltika. Tako živim i tako će vazda bit. Ovi što govore da će Seltik proć', oni neće proć'.
Bolje i Rendžers nego cigani.
Nećemo dok su tu Tan i Nam.joker90 je napisao/la:Valjda se ne provedemo ko on što se proveo..Lecler je napisao/la:Mi se vala nismo lige prvaka halalili, ja sam ubijeđen da ćemo mi izbaciti Seltika. Tako živim i tako će vazda bit. Ovi što govore da će Seltik proć', oni neće proć'.
Bolje i Rendžers nego cigani.

Jeli pjeskeesprit24 je napisao/la:Besim na putu prema Bosni![]()
![]()
![]()
Preko Bugarske. A onda granica .....Fudo je napisao/la:Jeli pjeskeesprit24 je napisao/la:Besim na putu prema Bosni![]()
![]()
![]()
Kako god bitno je da nekako stigne do TitoveFudo je napisao/la:Jeli pjeskeesprit24 je napisao/la:Besim na putu prema Bosni![]()
![]()
![]()

Mufid SalcinovicBordoSarajevo je napisao/la:Ko je ovaj u sredi?
Kako ces ga isprovocirat ako pise da je prekinuo karijeruLecler je napisao/la:Celtic napadač, Leigh Griffiths, iznenada je prekinuo karijeru u tek 28. godini života. U službenom priopćenju stoji da su uzrok učestale ozljede, ali pravi razlog je depresije zbog prevelikog kockanja.
Treba bingo listiće bacati u teren da isprovociramo ovog depresivnog kockara.
A igra ovaj sad,vratio se devetka je on.miky_hz je napisao/la:Kako ces ga isprovocirat ako pise da je prekinuo karijeruLecler je napisao/la:Celtic napadač, Leigh Griffiths, iznenada je prekinuo karijeru u tek 28. godini života. U službenom priopćenju stoji da su uzrok učestale ozljede, ali pravi razlog je depresije zbog prevelikog kockanja.
Treba bingo listiće bacati u teren da isprovociramo ovog depresivnog kockara.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 5 gostiju.