VenamaHrabrih je napisao/la:Ja kupih karte i odoh sa sinčinom na tekmu. Spektakl je spektakl i ne treba ga propustati.
No, imam zamjerku na rad administratora ovog foruma i sad cu je izreci i to ce biti moj zadnji post ovdje.
Naime, Mortem, u zadnje vrijeme, brise moje postove. Sinoc mu uputih privatnu poruku da mi objasni razloge, međutim isti se nije udostojio da odgovori, nego je i tu poruku obrisao. Time je potvrdio moje, odranije, osnovane sumnje da je i rasista i nacionalista. Sad mu mogu dodati i epitet pakash, jer ga je sveosve zasluzio. I to onaj pravi sjevernokorejski pionir-pakash koji laje na sva druga misljenja koja se ne poklapaju sa uvrijezenim mainstreamom.
Zasto je nacionalista?
Pa pred utakmicu sa albanskim Partizanijem napisao je: gazi šiptare!, ne sankcioniše potpise tipa: boja dresa - boja fesa, kao i potpise koji izravno pozivaju na istrebljenje drugih i drugacijih u smislu da su Hrvati i Srbi stranci u BiH i to od strane nakog turskog apologeta i da ne nabrajam dalje.
Zasto je rasista? Pa iz jednostavnog razloga sto dozvoljava postove koji etiketiraju ljude druge boje koze kao crnje, nigere, čamuge itd.
Ja ne podrzavam Palestinu. Podrzavam Izrael, kao i svaku drzavu koja ima parlamentarnu demokratiju, svemirski program i najvise nobelovaca po glavi stanovnika. Ali, moji postovi se brišu, a dozvoljavaju se oni koji podrzavaju naku poluterorističku tvorevinu.
Ali, da skratim priču. Latentni nacionalizam je uveliko prisutan, kako na stationu, a tako i ovde još više. Čak šta više, ovdje je jedva prikriven. Između ostalog, to je razlog sve manje posjete na stadionu. Naravno, zadojeni pojedinci to ne mogu da vide.
Necu pominjati infantilne ankete i par likova koji carine ovaj forum.
Uglavnom, stidim se kad vidim ko je sve navijač Sarajeva.
Meni moj ponos, odgoj i obrazovanje ne dozvoljava biti dio tog i takvog društva.
Sretno!
P.S. MoHrteme, pozuri obrisati ovo. Partija to od tebe zahtijeva!
"Ja ne podrzavam Palestinu. Podrzavam Izrael, kao i svaku drzavu koja ima parlamentarnu demokratiju, svemirski program i najvise nobelovaca po glavi stanovnika. "
Poslije ovog napisat nekom da je rasista je stvarno parodija, mani se ti Sarajeva navijaj za Macabi. Ljudi izgradili labirinte zidova ogradili Gazu ko kamp zidom ispresjecali cjeli west Bank naseljima zazidanim , usli u nezavisni Libanon vise puta zadnji put su fasovali zauzeli dio Sirije , ti podrzavas zadnji aparthejd na svjetu i ja ti mogu dat listu od kojih su neki nobelovci Jevreji koji se slazu sa tim. Prava Palestinaca su blizu prava Jevreje u pocerku Varsavskog Geta , al tamane oni njih polako , i za to si ti da se jedan narod zazida i ogradi i ko kaze da je ro nepravda je sramota , idi dragi na BBC trazi posao