FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 04 jul 2019, 17:19

Vaha1946 je napisao/la:Dobra je stvar sto je prvenstvo u Norveskoj uveliko u toku, a losa je to sto nema utakmica. Valjda je fizicki na nivou koliko toliko, a super je stvar sto nece biti jezicke barijere izmedju njega i Lazica. U svakom slucaju jako puno pozitivih strana ima ovaj tranafer. Sretno Besime. :thumbup:

Zna li neko jel Dupovac fkt povrijedjen? Danas ga ne bi na slikama sa treninga. :problem:
Jeste.
Vjerovatno ga nema protiv Celtica.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 04 jul 2019, 17:27

Besimu zadnja utakmica prosle godine u novembru i sad upada protiv Celitica drito.. Uh, ne znam na sta ce to ličiti, licno bi volio drugo rijesenje, al haj..

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 04 jul 2019, 17:27

revolt je napisao/la:______________Kovacevic_____________
_Heba_____Lazic___Šerbečić___Letić___

_________Oremuš__???________________
_Tatar______Rahmanovic___Krste/Milanovic

_____________Ahmetovic______________

Ide ti Rahman na zadnjeg veznog a Krste ispred i to je nasa najbolja postava realno

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 04 jul 2019, 17:29

zagorski je napisao/la:Jedan mali osvrt na post forumasa @venamahrabrih;
Postovao sam te do danas kao jednog korektnog i konstruktivnog forumasa, medutim nakon tvog danasnjeg posta moje misljenje se o tebi promjenilo za 360 stepeni.
Samo par momenata da istaknem:
-Smeta ti parola 'boja fesa, boja dresa' i ona je po tebi nacionalisticka!
-Podrzavas genocidnu drzavnu tvorevinu izrael i opravdavas aparthejd, genocid i nasilje koje ta ista paradrzava provodi nad cijelim jednim narodom kojeg ti nazivas 'poluteroristickim'!
Da ne idem dalje.
Ti ne samo da si ogranicenih vidika, nego si i mrzitelj i islamofobista i drago mi je da vise neces biti prisutan na ovom forumu!
+1
Mene stid sta covjek napisa i sebe smatra pismenim. Daleko ti od nas bio.

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 04 jul 2019, 17:32

ElCartel11 je napisao/la:Je li ovo trenutno nas najjaci sastav?

Kovacevic
Sabanovic - Serbecic - Lazic - Letic
Oremus - Djokanovic
Milanovic - Rahmanovic - Tatar
Ahmetovic

:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
:thumbup:

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 04 jul 2019, 17:33

belosevic23 je napisao/la:
revolt je napisao/la:______________Kovacevic_____________
_Heba_____Lazic___Šerbečić___Letić___

_________Oremuš__???________________
_Tatar______Rahmanovic___Krste/Milanovic

_____________Ahmetovic______________

Ide ti Rahman na zadnjeg veznog a Krste ispred i to je nasa najbolja postava realno
To bi bilo top

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 04 jul 2019, 17:35

Ovako bi to ja izveo, pa da se fajtamo, mozda i Hodzica umjesto Hebiba bude li se za.ebavo. Nekako mi je Hodzic ratoborniji, a takvih ce nam trebat.
slika
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 04 jul 2019, 17:36

Trebalo bi ovo biti top pojačanje, sigurno dosta bolji je od Dupovca.

MA JURIŠ NA ZELENE
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 jul 2019, 17:37

Hadžija skidaj gaće da i to baljenje završimo. Najbitnije mi je da je musliman, da mu mogu čestitati 11. avgusta, ostalo mi je nevažno.

Šta se čudite za ovog venamahrabrih? Kad smo ja i beli govorili da je teška mentolčina i mentalni bolesnik, vi ga branili. Sad fino na klinički, pa piši biografije.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 04 jul 2019, 17:37

VenamaHrabrih je napisao/la:Ja kupih karte i odoh sa sinčinom na tekmu. Spektakl je spektakl i ne treba ga propustati.
No, imam zamjerku na rad administratora ovog foruma i sad cu je izreci i to ce biti moj zadnji post ovdje.
Naime, Mortem, u zadnje vrijeme, brise moje postove. Sinoc mu uputih privatnu poruku da mi objasni razloge, međutim isti se nije udostojio da odgovori, nego je i tu poruku obrisao. Time je potvrdio moje, odranije, osnovane sumnje da je i rasista i nacionalista. Sad mu mogu dodati i epitet pakash, jer ga je sveosve zasluzio. I to onaj pravi sjevernokorejski pionir-pakash koji laje na sva druga misljenja koja se ne poklapaju sa uvrijezenim mainstreamom.
Zasto je nacionalista?
Pa pred utakmicu sa albanskim Partizanijem napisao je: gazi šiptare!, ne sankcioniše potpise tipa: boja dresa - boja fesa, kao i potpise koji izravno pozivaju na istrebljenje drugih i drugacijih u smislu da su Hrvati i Srbi stranci u BiH i to od strane nakog turskog apologeta i da ne nabrajam dalje.
Zasto je rasista? Pa iz jednostavnog razloga sto dozvoljava postove koji etiketiraju ljude druge boje koze kao crnje, nigere, čamuge itd.
Ja ne podrzavam Palestinu. Podrzavam Izrael, kao i svaku drzavu koja ima parlamentarnu demokratiju, svemirski program i najvise nobelovaca po glavi stanovnika. Ali, moji postovi se brišu, a dozvoljavaju se oni koji podrzavaju naku poluterorističku tvorevinu.
Ali, da skratim priču. Latentni nacionalizam je uveliko prisutan, kako na stationu, a tako i ovde još više. Čak šta više, ovdje je jedva prikriven. Između ostalog, to je razlog sve manje posjete na stadionu. Naravno, zadojeni pojedinci to ne mogu da vide.
Necu pominjati infantilne ankete i par likova koji carine ovaj forum.
Uglavnom, stidim se kad vidim ko je sve navijač Sarajeva.
Meni moj ponos, odgoj i obrazovanje ne dozvoljava biti dio tog i takvog društva.
Sretno!
P.S. MoHrteme, pozuri obrisati ovo. Partija to od tebe zahtijeva!
"Ja ne podrzavam Palestinu. Podrzavam Izrael, kao i svaku drzavu koja ima parlamentarnu demokratiju, svemirski program i najvise nobelovaca po glavi stanovnika. "
Poslije ovog napisat nekom da je rasista je stvarno parodija, mani se ti Sarajeva navijaj za Macabi. Ljudi izgradili labirinte zidova ogradili Gazu ko kamp zidom ispresjecali cjeli west Bank naseljima zazidanim , usli u nezavisni Libanon vise puta zadnji put su fasovali zauzeli dio Sirije , ti podrzavas zadnji aparthejd na svjetu i ja ti mogu dat listu od kojih su neki nobelovci Jevreji koji se slazu sa tim. Prava Palestinaca su blizu prava Jevreje u pocerku Varsavskog Geta , al tamane oni njih polako , i za to si ti da se jedan narod zazida i ogradi i ko kaze da je ro nepravda je sramota , idi dragi na BBC trazi posao
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 04 jul 2019, 17:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 04 jul 2019, 17:40

Sa Besimom to puno bolje izgleda još ako naleti kakav dobar zadnji vezni idealno,trebali bi biti jači u odnosu na prošlu sezonu

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 04 jul 2019, 17:41

Teško tom djetetu sa takvim ocem.....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 jul 2019, 17:44

Samo da pozdravim druga @Vanja koji mi je prije cca. 20 dana rekao da ćemo biti dosta jači u odnosu na prošlu sezonu. Alal vera majsta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 04 jul 2019, 17:44

Kovacevic
Hodzic lazic serbečić letic
Oremus
Rahmanovic krstee
Hebib milanovic
Ahmetovic
Abd samo da ovako protic celtica,nasa najaca postava trenutno

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 jul 2019, 17:44

Daj ba ljudi o cemu vi raspravljate tema FKS.Celtic dolazi polahko sklapamo i tim vi o Izraelu pricate.
Meni vec leptirici u stomaku kad pomislim na utorak, hajmo raja pozitiva i napunit koseva 30 000 mjera. Juriššššššššš.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 jul 2019, 17:48

Ja bi kurdica i mustafica dao celiku na posudbu al sa garancijom od minimum 1200 minuta. Sabana nebi dao nikako njemu produzit na 5 godina ugovor i vec u ovoj sezoni ocekujem igre na nivou pidre ili bar 86.5% posto ko on i 80% utakmica da bude starter. Vehabija je dobar bolji je od habiba na beku bio i u prosloj sezoni, a ove ce uvjerit sefa da je pravi igrac i da nije corak.

adi3125
Kontakt:

Post Postao/la adi3125 » 04 jul 2019, 17:49

Pitar1946 je napisao/la:Kovacevic
Oremus
Rahmanovic krstee
Hebib milanovic
Ahmetovic
Dobra postava
Možda dilema tatar ili milanovic

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 jul 2019, 17:52

AlfredNobel je napisao/la:Samo da pozdravim druga @Vanja koji mi je prije cca. 20 dana rekao da ćemo biti dosta jači u odnosu na prošlu sezonu. Alal vera majsta.
:thumbup:

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 04 jul 2019, 17:54

bordobijeli je napisao/la:Daj ba ljudi o cemu vi raspravljate tema FKS.Celtic dolazi polahko sklapamo i tim vi o Izraelu pricate.
Meni vec leptirici u stomaku kad pomislim na utorak, hajmo raja pozitiva i napunit koseva 30 000 mjera. Juriššššššššš.
Eto prilike nek svako od raje nafura po jednu osobu koja inace ne ide na tekme i uduplaces posjetu. Na svakoj tekmi. Svako moze biti ambasador za svoj klub. Svi pljujemo po marketingu u klubu, oni trebaju animirati hiljade da dodju na stadion. Hajmo mi animirati po jednu osobu za koju znamo da je neavijac Sarajeva ali ne ide na tekme.

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 04 jul 2019, 17:57

adi3125 je napisao/la:
Pitar1946 je napisao/la:Kovacevic
Oremus
Rahmanovic krstee
Hebib milanovic
Ahmetovic
Dobra postava
Možda dilema tatar ili milanovic
To je i meni dilema al et pokazao mi se dobar milanovic na pripremama

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss i 28 gostiju.