FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zavrsava stopera ,odnosno mene.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sad kad uleti braco sa informacijama sa belgijskih i slovenskih foruma 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Vrati ove lajkove,da me moze Ljoze lajkati .
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
jos neka cuda da se dese pa veseli da pogadja kao normalno krilo il da dovimo da ga se rijesimo moze i ljoze u tom pomoci najvise jer je njegov pulen a ja i dela da lagano party napravimo ako ga se rijesimo
Irfo, priznaj sad i odmah da si ukinuo lajkove jer sam imao vise od tebe. Sad vrati i vrati mi isti broj lajkova koji sam imao. 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Prodao bi on i tebe i mene za jedno mazenje sa Veselim.( i Keru i Osketa bi gratis uvaljao)
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Prodajem Delu za novi ugovor Veselom na tri godine. Povoljno, ponude u pp.
Za vas dvojicu samo botovi lajkali, zato se moralo uklonit 
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja bi tebe dela prodao samo u zamjenu za lijevo krilo koje ce zabiti 12,13 komada i namjestiti jos jedno 10
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Pa jesu Deli i Robsiju. Ja sam njih upozoravao, ali sto mi ostali nayebasmo? Meni sve prave osobe lajkale Veselog mi.
Takvo krilo nemozes zadrzati vise od maximum godinu dana, a ovdje na forumu, ili bilo kojem, bi yebali od do upravi sto ga prodajukerimatomic1921 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:28Ja bi tebe dela prodao samo u zamjenu za lijevo krilo koje ce zabiti 12,13 komada i namjestiti jos jedno 10
Uvijek sam govorio da se igrac poslije nekog buma odma mora prodavati jer je tad na cijeni, ali jok mi zelimo da gradimo ekipu kofol.. a taj igrac ode godinu dana kasnije za dz ili neki baksis od 100-200k.
Odo u off jbg.
@igrajlopte 🐦
Sve i da se smiri situacija sa virusom do prijateljskih, sumnjam da će navijačima biti dozvoljeno da se okupljaju. Zato, ukoliko i dalje bude važila zabrana, bilo bi lijepo da klub organizuje live prenose sa 1921tv. Ne vjerujem da su potrebna neka prevelika novčana sredstva.
@Kerime, ti si štela, piši mail.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Bit ce uskoro odgovor Keri iz kluba u vezi prijateljskih. Sve ce ovdje postaviti. Klub ceka odgovor pa da moze proslijediti sta i kako dalje.Plavac87 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:32Sve i da se smiri situacija sa virusom do prijateljskih, sumnjam da će navijačima biti dozvoljeno da se okupljaju. Zato, ukoliko i dalje bude važila zabrana, bilo bi lijepo da klub organizuje live prenose sa 1921tv. Ne vjerujem da su potrebna neka prevelika novčana sredstva.
Pa imat cete sansu za izbore za jedno tri godine, nije ni godina kako sam preuzeo funkciju
-
Manijakdolopate
- Kontakt:
Kako dobar posao sa Krpićem odrađen.
Haubastično je odradio mandat u klubu, ostao u finom sjećanju i fino se rastali, uzeli za njege skoro pola miliona maraka neposredno pred koronu.
Da tad nije prodat, sad bi otišao bez ijedne marke.
Velik je strateg tima sa Grbavice, i mnogo više od toga.
Haubastično je odradio mandat u klubu, ostao u finom sjećanju i fino se rastali, uzeli za njege skoro pola miliona maraka neposredno pred koronu.
Da tad nije prodat, sad bi otišao bez ijedne marke.
Velik je strateg tima sa Grbavice, i mnogo više od toga.
Vi ste meni ko ova opozicija u Srbiji Vucicu
Napiso je juce system admin da se nece vracati lajk zbog tehnickih razloga, valjda usporen forum bio zbog toga zadnjih par dana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.