19 GS titula

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
niJe u tRcI zA gOaTaAA23 je napisao/la:Koliko god Roger djelovao gotov, ima on kaprica u sebi, mislim da to ne pokazuje izjavama ali da i njega nervira kada ga recimo McEnroe, Rusedski i co. šalju u penziju, mislim da ga to više tjera nego bilo koji rival, naravno ova trojica se medjusobno forsiraju i guraju do nemilice, ali eto ja bar mislim da Roger ima šanse za još jedan W ili AO u zavisnosti od žrijeba.
Nego, nije momenat za Rogera, Rafa scena je tvoja
Pa upravu su bili zachokirao je dobijen mec je imao i onda ko deja vu protiv Novaka u onom legendarnom finalu AO kada je imao pobjedu i upecao se na zicer na mrezi u petom setu vec u sljedecem gemu mu se na faci vidjelo da i dalje misli o tom poenu i gemu. Ali pokazao je snagu i vratio se i dobio mec.darker10 je napisao/la:Vidim bili ste se sasrali, poceli covjeka zvat chokeromSvaka cast Nadalu, veliki sampion. Definitivno se stavio u pol poziciju da pretekne Federera. Medo me iznenadio vala,al pravo. Sinoc pade break u trecem setu kontam gotovo je ovo, a valja rano ustat. Jutros se budim gledam 3-2 za Nadala kontam koji k****
Bit ce i on ozbiljna prijetnja naredne sezone. Zelim im svima zdravlja na sva 4 gs naredne sezone, pa nek najbolji uzme titulu goata (ne, to jos uvijek nije nadal i da, sad je sve u igri)
jestamaji je napisao/la:big 3 imaju u zadnjih 10 godina ako se ne varam 33/40 a u zadnjih 15 godina 51/60 slamova, a zadnje tri godine nije niko drugi uzeo GS osim njih i to haman sad kad su najstariji .... jeb.eš vakav tenis pa makar i neki tvrdili da je ovo najzlatnija od zlatnih era tenisa. nije nego se njih trojica mlate na račun svih ostalih i pritom ih bezkompromisno gaze! meni je to prijenego
![]()
dosta više!
AA23 je napisao/la:Čestitke Rafi i njegovim navijačima, potpuno zasluženo, fantastičan meč iako nisam bio u prilici da ga gledam, Medvedev obećava, nadam se da će nastaviti biti ovako kompetitivan.
Još jednom, svaka čast Rafa, potpuno zasluženo, najbolji igrač ove godine daleko, da li može na WTFu nešto više, vidjećemo, ali što se tiče GSova, prekucao ih je za ovu godinu, jedini koji su ga spriječili da uzme još koji su Novak i Roger, tako da je Rafa no1 za ovu godinu bar što se mene tiče.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.