šta ho'š reći, da ga i ja malo?HeavensWonder je napisao/la:PEPov italijanski bratChinaglia je napisao/la:ništa od triple jarane, Juve pada na OlimpicuVelaHavle je napisao/la:I večeras tekme neke. Interessant. Idemo po triple
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa skoro duplo vise od vas jarane, a ne znaju akcije sastaviti kako treba. O odbrani da ne pricam. Sve mrtvi placenici koji blage veze nemaju o tome ciji dres nose i kolika je to cast.Chinaglia je napisao/la:to sam i ja htio da kažem, dobro, Lazio možda i ne bi igrao ovako dobro i ovako dobre rezultate ostvarivao da nije Piolija, pogodili smo s trenerom, sretno ili spretno![]()
al' kad vidiš Milan, treći po izdvojenim platama, a igre i rezultati
Sto se vas tice, Pioli je doktorirao svoj stil igre, barem kada je Seria A u pitanju. Ali nije to samo do toga, i igraci Lazia igraju iznad svih ocekivanja. Puno se trci, puno znoja lije. Tu je ta prednost, sto su svjesni za kakve tifose igraju.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
to jeste, baš je neki dan Mauri rekao kako igraju nevjerovatnu sezonu
to je sve Stefano Pioli, napravio je jednu veliku porodicu, stvorio jednu vrhunsku atmosferu u ekipi, koja se prenijela u i oko kluba, stvorio kod igrača pobjednički mentalitet, dao je do znanja igračima za koga igraju, a rezultati svega toga su vidljivi
to je sve Stefano Pioli, napravio je jednu veliku porodicu, stvorio jednu vrhunsku atmosferu u ekipi, koja se prenijela u i oko kluba, stvorio kod igrača pobjednički mentalitet, dao je do znanja igračima za koga igraju, a rezultati svega toga su vidljivi
- HeavensWonder
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la: šta ho'š reći, da ga i ja malo?
Vela havle... ja to nisam rekao !
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
HeavensWonder je napisao/la:Vela havle... ja to nisam rekao !Chinaglia je napisao/la: šta ho'š reći, da ga i ja malo?
Kini haj ga malo 
Juventini, što prije se riješite Karlija, bit' će vam bolje, kvari vam integritet 
- Alen Škoro
- Kontakt:
idemo italija i vcrs obe tekme dobiti da se ucvrsti najbolji koeficijent ove godine, trenutno je serai a prva liga 
- L'Avvocato
- Kontakt:
To bi bilo prejako, kad bi se obje utakmice dobile. Ali tesko.ronaldo99 je napisao/la:idemo italija i vcrs obe tekme dobiti da se ucvrsti najbolji koeficijent ove godine, trenutno je serai a prva liga
★★★
ja se nadam da hoce, imam neki taj osjecaj da ce viole dobiti, hocemo seriu a nazad u vrh europskog fudbala, a nadam se i povratku mog kluba za dvije godine u elitu 
cccChinaglia je napisao/la:Juventini, što prije se riješite Karlija, bit' će vam bolje, kvari vam integritet
- akisarajevo92
- Kontakt:
Od 36 igraca Napolija i Fiorentine prijavljenih za veceras, samo 4 Italijana, od toga samo jedan u Violi.
Juve npr. protiv Reala, imao 11 Italijana u sastavu.
Juve npr. protiv Reala, imao 11 Italijana u sastavu.
Don't believe the hype.
da je Sevilla imala šanse kao Viola, sad bi bilo 3-0
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Ee Neta kloca,a i ova sevilla nije pretjerano bolja od Fiorentine ..sta su ovi fulali
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Viola ovdje mora zabit' gol da bi se imali čemu nadat', jer će na Artemio Franchi stadionu, Sevilla sigurno zabit'
- IlFantasista
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.