NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Hjade Bell odluci se vise yebem te
- tuzlak1987
- Kontakt:
Looking more likely by the hour that the best Le’Veon Bell offer came from the Steelers last year: $33M in first 2 years, $45M over first 3.
Nude mu sada po 11 miliona, nije lik zaradjivao godinu dana (mogao uzeti 17). Sada ima kile viska, a nema ni pare.
Nude mu sada po 11 miliona, nije lik zaradjivao godinu dana (mogao uzeti 17). Sada ima kile viska, a nema ni pare.
Nije kod njega problem u novcu po sezoni nego on zeli sav garantovan ugovor
takvima ja želim da nikad više ništa od footballa ne zarade ... mada kod steelersa očito nešto debelo smrdi
Zavlaci Jetse,ceka Ravense,ceka Bearse,sta je sa Raidersima.Dosadio je vala citav dan danas se samo njega gleda i on odugovlaci
Nisu više kul Brownsi.
GoRaN je napisao/la:![]()
![]()
Nisu više kul Brownsi.
Kakvo iznenađenje. 
Nova prijetnja u diviziji.
Nova prijetnja u diviziji.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Zasto skoro svi elitni WR moraju igrat u AFCN.Rijesis se jednog dodje 2 nova.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Landry, OBJ i Chubb, fina oružja za Bakera, idu all in dok je na rookie ugovoru 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ja sam razočaranGoRaN je napisao/la:![]()
![]()
Nisu više kul Brownsi.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Da, ovakva ekipa naprijed, hm za pozeliti. A odbranu su napunili svake godine u draftu tako da imaju sansu za nesto vise, jel' to SB, ne znam.rio_Ferdy88 je napisao/la:Landry, OBJ i Chubb, fina oružja za Bakera, idu all in dok je na rookie ugovoru
Edit: ocito da Ilija ostaje, i ide igra bazirana na, pogodite kome?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bez obzira sto Cleveland ima igraca sad otisao je iz New Yorka u shithole. Opet ce to tamo da se raspadne vidjeti cete..
Giantsi moraju naci QB-a, sto se tice ostatka biti ce dosta praznog prostora za FA od naredne godine.
Giantsi moraju naci QB-a, sto se tice ostatka biti ce dosta praznog prostora za FA od naredne godine.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Otisao u Jetse za 52,5m za 4 godine.tuzlak1987 je napisao/la:Looking more likely by the hour that the best Le’Veon Bell offer came from the Steelers last year: $33M in first 2 years, $45M over first 3.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima 35 mil garantovanog, sa bonusima do 61 max.muhamedhulk je napisao/la:Otisao u Jetse za 52,5m za 4 godine.tuzlak1987 je napisao/la:Looking more likely by the hour that the best Le’Veon Bell offer came from the Steelers last year: $33M in first 2 years, $45M over first 3.
Ne znam sta je dobio, ocito je zelio samo da pobjegne iz Steelersa, pa i bacio neke pare samo da bude zdrav.
Hajde sretno mu i da ne spiska ovo na diskoteke.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nisam ovo vidio.. hahah previse brate
Giants trade WR Odell Beckham Jr. to Browns for 2019 first- and third-round picks and S Jabrill Peppers
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- invincible1921
- Kontakt:
Tuga za mene kao fana NYG i laickog fana NFL
Morel neko upuceniji mi objsaniti jel nam ovo sta dobro dnijelo
=\_1921_/=
Ravensi ce tsnkovat ove godinr izgleda.Iduce cemo imat 100 mil na capu i tonu pikova
- muhamedhulk
- Kontakt:
jes ako pokupe sta iz prve runde drafta. mislim da imaju dva pika u prvoj, jedan u drugoj, dva u trecoj...dosta. dobili su i S peppersa, koji je dobar.invincible1921 je napisao/la:Tuga za mene kao fana NYG i laickog fana NFLMorel neko upuceniji mi objsaniti jel nam ovo sta dobro dnijelo
ugalvnom barkley ce trcati ko lood, jos ako im OL bude na nivou..bice masina mali.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.