Safet Sušić - Pape

anonymousHD
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la anonymousHD » 23 jun 2014, 19:09

Virtu4l je napisao/la:Džaba ti sve to, cilj koji mu je postavljen pred ove kvalifikacije je plasman na SP. On ga je ispunio i do njega je hoće li nastaviti. Pametni ljudi rade u savezu.
Kakvo amatersko mišljenje. Jesi ti svestan kakve gluposti ovde pišeš?
Pa što onda nije otišao nakon što je ispunio cilj? Neka dovedu novog selektor kome će cilj biti da se repka plasira u drugi krug takmičenja.
Shvaati, plasman na SP je dovoljno, a tamo šta god bude. Mi smo najlošija repkaa na SP, to je tužno i žalosno. Igrači nam nisu spremni, taktika u qurcu, ništa s ničim, igrači nemaju motiva, šetaju se po terenu, a sve radi maloumnog selektora koji ne zna rečenicu sastavi.

PAPE ODLAZI, a ti Virtu4l se obriši s forum!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 jun 2014, 19:09

DonCorleone je napisao/la:
PerryFred je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ocekujem nasu dominaciju na terenu
calcio je napisao/la:Ubicemo hljeb u njima. :bih:
Calcioni najavljuje potop Nigerije :lol: . Vazdan neznalica bio i ostao.
Hajd' kad nekad pogrijesim ili lupim neku glupost (vjerovali ili ne, desava se to i meni :D) ali prozivati me zbog ovoga, ma daj. :P Ja sam u dusi optimista

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 jun 2014, 19:11

Vidim ti po komentarima da navlacis narod, popusti malo barem sada kada je doslo to tezih provala. Da je igralo 11 Ronalda, ne mozes igrati na onakav nacin.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 jun 2014, 19:13

Ajax je napisao/la:Corleone ??
Ajax :mrgreen: ??
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 jun 2014, 19:14

Sami smo krivi sve smo znali a sutili smo ko picke i sad kad se to sve desilo fol ovdje ljuti nisu znali.Idi pape u svoj Pariz i nemoj se vracat sa igracima u bIh raja bi te hrakala na sred ulice.Raja ne da te nemogu mrze te .

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 23 jun 2014, 19:15

MB7 je napisao/la:Mimo evo na OBN objasnio :P

Safet :oops:
Taj ga je popljuvao poslije prve utakmice protiv Gane, koju smo dobili....... A niti jednom nije spomenuo niti pozvane igrace niti taktiku..... Nije kompetentan da prica o temi....

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2014, 19:15

Ajax je napisao/la:Corleone ??
Ajax :mrgreen: ??
Sta kazes na ovo jaro:

" Hrvatski će se reprezentativci danas posvetiti regeneraciji, a sutra ih očekuje lakši trening, s obzirom da uoči Meksika imaju dan priprema manje nego uoči Kameruna. Gledat će se i snimke meksičkih faza otvaranja, zatvaranja i transformacije, a na put prema Recifeu kreću u subotu poslijepodne" .

Mozda te snimke otvaranja, zatvaranja i transformacije imaju neku svrhu ??
Negdje sam cak procitao ali mi je mrsko sad da trazim. Da imaju posebne toplo-hladne komore za regenraciju koji su donjeli sa sobom. 8 mjeseci unaprijed skauting protivnika narucen, itd .....
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 jun 2014, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 jun 2014, 19:23

Ajax je napisao/la:
Sta kazes na ovo jaro:

" Hrvatski će se reprezentativci danas posvetiti regeneraciji, a sutra ih očekuje lakši trening, s obzirom da uoči Meksika imaju dan priprema manje nego uoči Kameruna. Gledat će se i snimke meksičkih faza otvaranja, zatvaranja i transformacije, a na put prema Recifeu kreću u subotu poslijepodne" .

Mozda te snimke otvaranja, zatvaranja i transformacije imaju neku svrhu ??
Imaju svrhu kod onih reprezentacija koje imaju utemeljen profesionalizam. Mi smo nasu ekzibiciju sahranili u samom pocetku sa Hrasnicom.

Kakve pripreme i bakraci, svaki trening, ako se i dogodi, bio je trckaranje, ne mogu nam igraci na utakmici oduzeti protivniku jednom loptu, jedino trce ZA njom, odlika nespremnih i pogresno postavljenih igraca. Duel igru i trk sa loptom da ne definisem dalje.

Postavka na terenu, sta da kazem, djelujuju kao II krompira kada pobacas na teren pa se kotrljaju sa pozicije na poziciju, uzas.

Ponavljam, odlazi sto prije i nosi sa sobom ove neznalice sa foruma.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 19:24

damir_82 je napisao/la: Taj ga je popljuvao poslije prve utakmice protiv Gane, koju smo dobili....... A niti jednom nije spomenuo niti pozvane igrace niti taktiku..... Nije kompetentan da prica o temi....
Ti si kompetentan, tebe papetoljupci prikazase kao nekog ko nas ubija argumentima.

Da vidimo argumente. Zasto smo igrali bez lijevog beka, iako je njihovo najjace oruzje kontranapad preko desnog krila? Zasto smo igrali sa Misketom, Pjanicem i Medunjaninom? Zasto je glupan rasturio fantatsticni tandem Pjanic-Besic, i sa Besicem postavio Medu koji je oduzeo ukupno JEDNU loptu dok je igrao? Zasto nismo imali ni jednu kontru tokom utakmice?

Zasto je uveo bratica, iako ste mjesecima tvrdili da je on 23.igrac na spisku? Zasto je izveo jednog od nasih najboljih i najspremnijih igraca - Hajrovica? Zasto nismo imali snage?

Zasto nismo napravili ni jednu ozbiljnu priliku od trenutka kad smo primili gol - znaci 60 minuta?

1000 zasto - nijedno zato ;)

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 jun 2014, 19:27

Mozambik je napisao/la: Da vidimo argumente. Zasto smo igrali bez lijevog beka, iako je njihovo najjace oruzje kontranapad preko desnog krila? Zasto smo igrali sa Misketom, Pjanicem i Medunjaninom? Zasto je glupan rasturio fantatsticni tandem Pjanic-Besic, i sa Besicem postavio Medu koji je oduzeo ukupno JEDNU loptu dok je igrao? Zasto nismo imali ni jednu kontru tokom utakmice?
Odgovor je zato sto ne zna da razmislja, kada krene, puca tintara ko lubenica, kada pitas nesto na intervju-u, vidis da pocne da muca ako ne zna objasniti.

Uostalom, igrali smo bez ljevog beka i sa lakse povrijedjenim Lulicem, koji je u prvih 25 minuta vec pokazao da ne moze pruziti kvalitetnu partiju ni naprijed ni nazad. Naprijed nema snage za prodor, pozadi ostavlje rupe.

Dakle, da te ispravim, igrali smo bez citave ljeve strane.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 23 jun 2014, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2014, 19:28

legenda reala je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
Dovedi ovog Virtualnog u red. Ne mogu da vjerujem koje gluposti pise. :urnebes:
Polahko doći će on na svoje, čim je vidio sastav za Nigeriju rekao je Safet je usrao motku, ide sporo, ali se i kod njega i kod Safeta napredak vidi :mrgreen: :mrgreen:
Rekao sam tebi, jer sa tobom mogu normalno pričati o fudbalu, nema vas još puno takvih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2014, 19:28

Nije to problem jaro. Nego znas kako je stanje kod nas pisao sam i prije. Uvjek nekakve rotacije i nacionalni kljucevi. Ako ce opet biti tako. Onda 80% trenera ne dolaze u obzir. Cak ni stranci. A znas i sam da ce najvjerovatnije izabrati najjeftinijeg od svih. Tako da je nazalost realna sansa da izaberu jos goreg nego sto je Pape. I opet ce biti pozvani svakakvi igraci znas i sam. Ja sam zato da se prvo dogovri neki trener prije nego sto se raskine sa Papetom. Ali kako nac trenera za 10 - tak dana. Samo da opet ne dobijemo jos veceg amatera. Ja imam neki osjecaj ko bi nam mogao da bude sljedeci selektor.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 23 jun 2014, 19:32

Zaista ce svaki dan dok se ne objavi Susiceva ostavka biti jedan po jedan udarac ovom ugledu FSBiHa i repke koju su gradili od bojkota i Usanovica pa do danas.

Susic je pokazao protiv Slovacke da ne zna. Spasio ga eurogol.
Koliko smo puta igrali Miske-Pjana-Medo u veznom i bili ocajni? Ali ne, on hoce opet!
Dovodje je jednog Tina Susica iz nikad losijeg Hajduka ispred najmanje 10 boljih opcija, ukljucujuci i neke iz premijer lige - ali ne, bratic mora igrat!
Ostaviti naseg najboljeg odbrambenog igraca na klupu protiv Nigerije - neoprostivo.

Taj covjek mora dobit otkaz sad odma na aerodromu.
NIJE NAS SUSIC ODVEO NA SVJETSKO NEGO 5-6 SJAJNIH IGRACA KOJI BI TO URADILI SA SVAKIM TRENEROM.

Papetu hvala na trudu, ali ne zna. Treba dovest strucnjaka.
Vaha, Dusko ili Mesa.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 jun 2014, 19:34

Ajax je napisao/la:
Nije to problem jaro. Nego znas kako je stanje kod nas pisao sam i prije. Uvjek nekakve rotacije i nacionalni kljucevi. Ako ce opet biti tako.
Eto pitaj tintaru sto mijenja i stavlja novu formaciju i novu taktiku i nove igrace za najvazniju utakmicu drzavne historije.

Sta radi onaj Medunjanin na terenu? Nema ga ni naprijed ni pozadi? Lakse povrijedjen Lulic cuva citavu ljevu stranu, kako to da funkcionise? Jesmo rekli da je osnov da barem dva igraca pokrivaju jednu stranu a on ubacuje rovitog Lulica da citavu ljevu strani drzi SAM.

Nema vise razgovora, cekam ovo 20 godina, i sa ovom avanturom od formacije i taktike mi se dobro posro na glavu, a ne samo meni, samo ovi ostali ne vide jer ne znaju, ne razumiju jednostavno.

Zato, ponavljam, nek se nosi u picku maternu ljepu za onaj sastav, jer smo izgubili partiju prije nego sto smo izasli na teren.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 23 jun 2014, 19:40

Ma nema vise smisla diskutovati o Susicevoj "taktici', covjek je promasaj po svakom pitanju, beezobrazan i nestrucan...
Treba se pripremiti da nam ona mafiju u savezu ne dovede nekog diletanta poput Susica.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2014, 19:42

Neznam sta bi ti reko jaro. Ukopao nas je covjek sa ovom njegovom formacijom samo tako. Mogli smo predpostaviti: lose pripreme, jako los skauting suparnickih igraca, pojedine nepozvane igrace, kao i lose zamjene igraca na utakmici. Ali da ce zamjeniti taktiku koja je bila odlicna u najvaznijoj utakmicu to ni u snu nisam pomislio. Neznam jedino me je malo strah da ne dobijemo jos veceg amatera od njega. Zalostno ali **** takav je sistem. Na kraju nam cak moze i bit zao ovog covjeka. Naravno svi smo za Vahu koji je za Papeta genijalac. Ali pitanje je dali bi to proslo ??

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2014, 19:44

Ajax je napisao/la:Naravno svi smo za Vahu koji je za Papeta genijalac. Ali pitanje je dali bi to proslo ??
Vaha je inače više puta izrazio želju da bude selektor reprezentacije, samo ga treba pozvati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 23 jun 2014, 19:45

Tako je Virtual. Zato treba covjeka ostaviti na miru da odradi SP, mozda pokazati interes i odmah ga poslije prvenstva dovesti na klupu reprezentacije.

Ukoliko nam to ne prodje, ja bih najvise volio vidjeti princa sa Neretve ;)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 23 jun 2014, 19:46

Hajde sto je los trener, ali me je iznenadilo kad je pokazao da je **** i do covjeka. Stavio je licni interes (Bratic, kopile Hadzic i Vrsajevic) prije drzave. Sva sreca da je onaj Haris Bukva (kojeg su Safetovi novinari poceli dizati u nebesa) propo inace Sead Kolasinac uopste nebi iso u Brazil.

Ej moj safete, poserem ti se usta familiju ti **** u ovakvim teskim trenutcima tebi je stalo zgrabiti koju hiljadarku preko germanske agencije. Sve ti ****, 500 000 maraka godisnje ti nije dosta bilo.

MRS

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 jun 2014, 19:47

Ajax je napisao/la:Neznam sta bi ti reko jaro.
Nema se ovde sta vise pricati, sto se upozoravalo, upozoravalo se. Sada je gotovo. Onu taktiku nece humanoid sklopiti vise za vrijeme covjecanstva tako da se ne moras sekirati da li ce doci neko losiji.

Moja djevojka koja veze nema o fudbalu ali zna vise od ovih forumasa mene pita zasto napadaju citavo vrijeme preko ljeve strane, yebat ga, kada ne zna da nema SEE na terenu :lol: .
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 23 jun 2014, 19:50, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.