Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
di ovi suci gledaju, čisto zaleđe u Napulju
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Fiorentina cao dovidjenja, Napoli bespotrebno zakomplikovao sebi stvar (gol iz ofsajda), ali mislim da prolaze dalje, bar ce to mag Benitez srediti u uzvratu.
znaci, sevilja i napoli finale...
znaci, sevilja i napoli finale...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne znam bash. Vecheras je bilo 5 izglednih prilika da Napoli ode na 2-0 i svih 5 je propushteno.
Gol iz ofsajda je samo 1 kosmichka pravda iako je bez dileme em neregularan, em gamechanger.
Fiorentina je brutalno unishtena od strane Sevilje. Jednostavno, niti je Montella dobro postavio ekipu, niti je njima dovoljno 3 zicera da bi spakovali 1 gol. Kad se to mashi na stadionu gde i 1 Barca i 1 Real redovno gube bodove => cao, zdravo, vishe srece drugi put.
Fiorentina je brutalno unishtena od strane Sevilje. Jednostavno, niti je Montella dobro postavio ekipu, niti je njima dovoljno 3 zicera da bi spakovali 1 gol. Kad se to mashi na stadionu gde i 1 Barca i 1 Real redovno gube bodove => cao, zdravo, vishe srece drugi put.
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 07 maj 2015, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ma prolazi Igvain i društvo 100%. Violi promašaji nisu trebali fakat, možda su mogli dobiti i jedan penalti, bile su dvije situacije sa materijalom.
Roma non si tifa, si ama!
Fiorentina se osramotila. Onako fulati ciste sanse, nisu ni zasluzili bolje. Da sam trener zadavio bi i Gomeza i onon argentinca sto fuli sa dva metra.
Tesko da ima vece napadacke ublehe od Maria Gomeza
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- IlFantasista
- Kontakt:
Ja vala nešto ne vjerujem da će Napoli proći dalje, dok je Fiorentina sama sebe izbacila.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kakav amaterizam od Fiorentine, i onda ih ljudi kazniše i izbaciše nakon prve utakmice
, nerealan rezultat, ali kad promašiš onakve prilike bolje i nezaslužuješ.
Napoli nisam gledao, ali vidim primili gol nakon ofsajda, i čujem Higuain se ponovo propisno ispromašivao
Napoli nisam gledao, ali vidim primili gol nakon ofsajda, i čujem Higuain se ponovo propisno ispromašivao
Sevilla iskusno, viola naivno i to je to.
Za nadati se da će Napoli u revanšu proći iako su ovi rijetko žilava ekipa. Napoli, to sam tamo od rane faze govorio, vidim kao osvajača EL, imaju igru za Sevillu baš kao što su je imali za Wolfsburg.
Za nadati se da će Napoli u revanšu proći iako su ovi rijetko žilava ekipa. Napoli, to sam tamo od rane faze govorio, vidim kao osvajača EL, imaju igru za Sevillu baš kao što su je imali za Wolfsburg.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Higuan je oduvijek igrač koji u većini puta zašteka kad je najpotrebnije
Fiorentina sama sebe dobila večeras.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
sviđaju mi se obje verzije

nisu imali MoratuFaraonTM je napisao/la:Fiorentina sama sebe dobila večeras.
da su imali MoratuFaraonTM je napisao/la:Fiorentina sama sebe dobila večeras.
Ma daj ba bjezi,Morata te usutio a i Gonzalo ceChinaglia je napisao/la:Higuan je oduvijek igrač koji u većini puta zašteka kad je najpotrebnije
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
jašta, nisam mogao predvidit' da će Morata zabit' golčinu s udaljenosti 1,5 m 
a panj Higuain mora zabit' barem jedan gol iz pet šansi, jer će i u revanšu imat' dvije, tri
a panj Higuain mora zabit' barem jedan gol iz pet šansi, jer će i u revanšu imat' dvije, tri
Ne govorim o Morati samo zbog tekme sa Realom,momak ovu sezonu igra izvrsno moras priznati a ti si ga nazvao panjem
A o Higuainu se nema sta dodati,da nema njega Napoli se ne bi ni borio za Ligu Sampiona.Vidjeces kad igracina ode na sta ce liciti ova klosarska ekipa.Al dobro tebi je panj meni je klasa
A o Higuainu se nema sta dodati,da nema njega Napoli se ne bi ni borio za Ligu Sampiona.Vidjeces kad igracina ode na sta ce liciti ova klosarska ekipa.Al dobro tebi je panj meni je klasa
Treba se znati naći na pravom mjestu u pravo vrijemeChinaglia je napisao/la:jašta, nisam mogao predvidit' da će Morata zabit' golčinu s udaljenosti 1,5 m
šta sam slagao kad sam napisao da u većini slučajeva zašteka kad je najpotrebnije? je l' to nije istina?
Morata je panj, ćutuk ..
Morata je panj, ćutuk ..
- IlFantasista
- Kontakt:
Joj De Laurentisa paćenika, kuka na sudije zbog ofsajda, a kad je Higuina protiv Wolfsburga primio rukom loptu i zabio iz ofsajda šutio je ko zaliven.
Kako je jadan, to je nevjerovatno.
Kako je jadan, to je nevjerovatno.
Kun fejekun!
Kako mislis zasteka kad je najpotrebnije,ako veceras nije zabio onda ne zabija kad je najvaznije.Pa ne moze svaku zabiti yebote.Zgazio je Volfsburg,nosio ekipu do polufinala Lige Evrope a odvest ce je do finala vidjeces.Prosle godine osvojio kup,protiv Juveta u Super Kupu bio najbolji a da ne pricam kako je odigrao grupnu fazu Lige Sampiona kad je bio u grupi sa Dortmundom,Arsenalom i Marsejom.Ako to nisu velike tekme onda ne znam a jos je zabio ove sezone 16 golova.Zgazio Romu a i Laciju ga zabio iz mrtvog ugla na Olimpiku.Chinaglia je napisao/la:šta sam slagao kad sam napisao da u većini slučajeva zašteka kad je najpotrebnije? je l' to nije istina?
Morata je panj, ćutuk ..
Vrijedi svake marke koju je Napoli dao za njega.
@Manuel
Upravu je @Chinaglia to je davno ispričana priča on je vrhunski igrač, ali je mnogo puta zakazao kad je bilo najpotrebnije i mašio zicere prije svega za Real, to je i jedan od razloga zbog kojeg su ga pustili. Pa i tad u grupnoj fazi protiv BvBa maši zicere nakon toga ih iz kontre kažnjavaju. Isto tako je bilo i protiv Bilbaoa u kv. za LP mnogo puta mu se to desilo, haman pa ima neki maler
Upravu je @Chinaglia to je davno ispričana priča on je vrhunski igrač, ali je mnogo puta zakazao kad je bilo najpotrebnije i mašio zicere prije svega za Real, to je i jedan od razloga zbog kojeg su ga pustili. Pa i tad u grupnoj fazi protiv BvBa maši zicere nakon toga ih iz kontre kažnjavaju. Isto tako je bilo i protiv Bilbaoa u kv. za LP mnogo puta mu se to desilo, haman pa ima neki maler
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.