Šteta što umrije mlad!
A žiku Cvijana

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Benjo_AFC86 je napisao/la:Kakve gluposti pise ovaj sport avaz, inako ga niko ne cita skoro.. Tako su bacili bombu i za one pare sto ce dobit ako udju u PL
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Viđen je zadnji put u Jablanici, stao na maslenicu ispod pekestaragarda je napisao/la:nego kad jusufbasic stiže na potpis
Crveno-crna druženja, prva stanica "Irish pub"
UG Prijatelji FK Sloboda planira organizirati mjesečna druženja svojih članova, a sa ciljem populariziranja Udruženja i FK Sloboda Tuzla. Ideja je da dižemo svijest na neophodnost ovakvih i sličnih druženja te da naši početci budu uvod u organiziranje polularnih crveno-crnih noći.
Prvo druženje je planirano 11.februara u Irish Pub-u o ćemo još pisati u narednim danima.
http://crveno-crni.ba/v3/70-crveno-crna ... h-pub.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zlajci je napisao/la:Viđen je zadnji put u Jablanici, stao na maslenicu ispod pekestaragarda je napisao/la:nego kad jusufbasic stiže na potpis![]()
Crveno-crna druženja, prva stanica "Irish pub"
UG Prijatelji FK Sloboda planira organizirati mjesečna druženja svojih članova, a sa ciljem populariziranja Udruženja i FK Sloboda Tuzla. Ideja je da dižemo svijest na neophodnost ovakvih i sličnih druženja te da naši početci budu uvod u organiziranje polularnih crveno-crnih noći.
Prvo druženje je planirano 11.februara u Irish Pub-u o ćemo još pisati u narednim danima.
http://crveno-crni.ba/v3/70-crveno-crna ... h-pub.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zasto? KO je rekao?fukaratz je napisao/la:sjeverna tribina nece biti spremna za 5 mart
rtv slonProbisvjet je napisao/la:Zasto? KO je rekao?fukaratz je napisao/la:sjeverna tribina nece biti spremna za 5 mart
Znao sam ja odma da od toga nema nista, al opet nadam se da grijesimPostPostao/la klasik dana 21 jan 2014, 17:02
Znaci nema tribine do sljedece sezone, to ce lafo pocet u martu, ustvari nevjerujem da ce prije aprila krenut se on okolo radit, jer ce vjerujem bit kise, a za stolice ce se cekat dok se to ne zavrsi i onda u tom ce i kraj sezone pa preko ljeta opet nista i onda tek pred pocetak sljedece sezone dolaze stolice.
Volio bi da ne bude tako al bice garant.
Gorki je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nisam ti stigao odgovorit na porukuBenjo_AFC86 je napisao/la:Jusufbasic je dosao u Tuzlu danas jos.. Cekam da se cesc4 opet javi, eto dodje Jusuf ipak, haman si bio upravu da sam sjedio sa Azmirom i Husarom pa znam kad ce sticimahanjee
Mislim da je to-to sto se tice pojacanja. Odlicna ekipa i odlican posao odradjen
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
ja sam smatrao da ce u najboljem slucaju doci 5 novih igraca i trener al ovo je presavrseno, dobro si reko mozemo se nogom u guzicu udaratistaragarda je napisao/la:predobar prelazni rok je odradzen..jos samo da jusufbasic stavi taj potpis i mozemo se udarat nogom u guzicu od srece i ekipe koju sad imamo
ZA SJEVER IM J.E.B.E.M MATER...bevbi posebno
Potpis za ovo sto si napisao, a pogotov za boldirano.staragarda je napisao/la:predobar prelazni rok je odradzen..jos samo da jusufbasic stavi taj potpis i mozemo se udarat nogom u guzicu od srece i ekipe koju sad imamo
ZA SJEVER IM J.E.B.E.M MATER...bevbi posebno
ja mislim da je dosla, u hrvatskoj su podijelili staru opremu... znaci il ce sutra igrat u novim il goliSlobodas je napisao/la:jel dosla nova oprema ima li kakvih slika ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.