FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I šta bi na kraju, jesmo li ili nismo nosioci u trećem kolu EL ukoliko ispadnemo od Celtica?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
BordoSarajevo je napisao/la:I šta bi na kraju, jesmo li ili nismo nosioci u trećem kolu EL ukoliko ispadnemo od Celtica?
Jesmo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
NismoRule_hz je napisao/la:BordoSarajevo je napisao/la:I šta bi na kraju, jesmo li ili nismo nosioci u trećem kolu EL ukoliko ispadnemo od Celtica?
Jesmo
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Ovo će biti dobro ljeto predosjećam

Kaze Karabeg da Dupovac izgleda nece biti spreman za Celtic,povreda zadnje loze. Znaci il Kurdic il da se nadamo da ce Besim iz aviona bukvalno na teren(prijavit ce ga nakndadno). Letic je u Sloveniji skocni zglob povrijedio,za sada ni od njega nista za prvu utakmicu,nije jos u punom treningu sa ekipom,al brzo ce biti spreman.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 06 jul 2019, 10:33, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jesi brate dosadan sa ubjedjivanjem da nismo nosioci.ShofaII je napisao/la:NismoRule_hz je napisao/la:BordoSarajevo je napisao/la:I šta bi na kraju, jesmo li ili nismo nosioci u trećem kolu EL ukoliko ispadnemo od Celtica?
Jesmo
Pusti da uzivamo, uzivaj i ti sa nama.
-
duplakruna46
- Kontakt:
Dok UEFA ne kaze suprotno, mi smo NOSIOCI!ShofaII je napisao/la:NismoRule_hz je napisao/la:BordoSarajevo je napisao/la:I šta bi na kraju, jesmo li ili nismo nosioci u trećem kolu EL ukoliko ispadnemo od Celtica?
Jesmo
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Itekako imamo vremena za 3 pretkolo EL da se spremimo, i da ovi igraci koji su tu da se dobro spreme i uigraju.Fudo je napisao/la:Hajde jos veznog i da probamo uci u euro ligu, jer nam se sve otvorilo, mogli bi i ekonomski profitirati i to dobro za nase uslove. Dobrog veznog makar i na posudbu samo da se pofajtamo u europi.
Tesko je ocekivati prolaz protiv Celtica, međutim cuda se desavaju.
Da smo kompletni, i da smo svi prosli pripreme skupa vjerovao bih da ih mozda i mozemo izbaciti, ali opet tesko..
U svakom slucaju, sta god bude mi cemo biti na konju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
FK Sarajevo
Ne stvaraj sefu pritisakjoker90 je napisao/la:Husrefe, sve je na tebi!
Hahahhahah nisam mogao da odolimZip je napisao/la:Jesi brate dosadan sa ubjedjivanjem da nismo nosioci.ShofaII je napisao/la:NismoRule_hz je napisao/la:
Jesmo
Pusti da uzivamo, uzivaj i ti sa nama.
Volio bih i ja i nadacemo se da jesmo
Pesimista: ne moze gore od ovoga
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa yebem mu, da je greška, valjda bi je do sad ispravili? Pa nij UEFA organizacija kao naš savez pa da im treba mjesec dana da isprave grešku
il možda i jesu ispravili? 
FK Sarajevo
-
duplakruna46
- Kontakt:
Nek neko odleti na site i provjeri jeli ispravljeno?BordoSarajevo je napisao/la:Pa yebem mu, da je greška, valjda bi je do sad ispravili? Pa nij UEFA organizacija kao naš savez pa da im treba mjesec dana da isprave greškuil možda i jesu ispravili?
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Bas to igramo s nekim u utorak?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ma haos će bit, ulaznice kupuju i nasi i drugi navijači, bit će sigurno 25 milja najmanje, ludnica.
Pobit se muski, ako treba ispast časno i onda sansu tražit u EL gdje ćemo imat vjerovatno rivala po mjeri u 3. pretkolu i sasvim dobre sanse za PO.
Pobit se muski, ako treba ispast časno i onda sansu tražit u EL gdje ćemo imat vjerovatno rivala po mjeri u 3. pretkolu i sasvim dobre sanse za PO.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Još stoji. https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/s ... d=2001148/duplakruna46 je napisao/la:Nek neko odleti na site i provjeri jeli ispravljeno?BordoSarajevo je napisao/la:Pa yebem mu, da je greška, valjda bi je do sad ispravili? Pa nij UEFA organizacija kao naš savez pa da im treba mjesec dana da isprave greškuil možda i jesu ispravili?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ma ljudi nama treba starion od 20k minimalno hahahaha
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Kovacevic, Lazic, Kurdic, Hodzic, Hebibovic, Velkoski, Rahmanovic, Tatar, Šišić, Milanovic, Ahmetovic. Najvjerovatnije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.