FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Puno ce bit Kosevo, ocekujem da ce se i Sjever rasprodat do sutra, a Zapad do pocetka utakmice
Skinut ce seljaci zastave jos ce ih palit na derbiju, znas njihov mentalitet hahah
Skinut ce seljaci zastave jos ce ih palit na derbiju, znas njihov mentalitet hahah
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ima karata za zapad na ekuponu i kipikartu u bbi i scc pa eto
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- f0rest1946
- Kontakt:
Crkni jade od muke, valja ti Husa gledat jos 2 god..SarajevoJeBordo je napisao/la:Uprava mu je uručila otkaz sredinom priprema.ledesma je napisao/la:Ja nigdje na slikama nisam vidio Jeleskovica, to ce biti najveci gubitak ovog tima
Ocigledno ti dupla kruna nije draga bila, jer tu se znalo da ce Husref ostat.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima sjevera više od istokaextazy je napisao/la:Puno ce bit Kosevo, ocekujem da ce se i Sjever rasprodat do sutra, a Zapad do pocetka utakmice
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nije se znalo nakon duple da će Husref ostati, nego nakon treće ili četvrte runde pregovora kada se udovoljilo njegovim zahtjevima u vezi otkazne klauzule. Jer on voli Saraj'vo, on je Saraj'vo!f0rest1946 je napisao/la:Crkni jade od muke, valja ti Husa gledat jos 2 god..SarajevoJeBordo je napisao/la:Uprava mu je uručila otkaz sredinom priprema.ledesma je napisao/la:Ja nigdje na slikama nisam vidio Jeleskovica, to ce biti najveci gubitak ovog tima
Ocigledno ti dupla kruna nije draga bila, jer tu se znalo da ce Husref ostat.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Počeo je prati momački, imaju neke granice.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- sarajevo46
- Kontakt:
Ako osvojimo titulu i ove godine ja mislim da će tebi biti gore nego nekim navijačima glavnih rivala. Odmori ba, što te to Husref naljuti. Opusti se, izađi vani, vidi kako je fin dan, zagrijavaj se za tekmu.SarajevoJeBordo je napisao/la: Nije se znalo nakon duple da će Husref ostati, nego nakon treće ili četvrte runde pregovora kada se udovoljilo njegovim zahtjevima u vezi otkazne klauzule. Jer on voli Saraj'vo, on je Saraj'vo!
Svi mi koji necemo na utakmicu nego cemo istu gledati preko streama 
Ovo vam je Tobe tako da nek napise jos par postova 0a mu ban urucite lik smori sve zive 24 sataSarajevoJeBordo je napisao/la:Uprava mu je uručila otkaz sredinom priprema.ledesma je napisao/la:Ja nigdje na slikama nisam vidio Jeleskovica, to ce biti najveci gubitak ovog tima
-
Historicar
- Kontakt:
Vjerovatno protiv Celtica:moj uzor-S.G je napisao/la:Odbrana je da Bog sačuva.
Desno krilo na desnom beku
Lazić
Dojučerašnji junior, sa malo iskustva među seniorima
Desni bek/desno krilo na lijevom beku
Koliko je karata otprilike otislo do sada?
Jucer ujutro je bilo oko 16.000, stizemo vjerovatno do 20.000 do sutra, Istok je do sutra rasprodan, uskoro i Sjever, samo ce Zapad imat karata do utakmicedagerHZ je napisao/la:Koliko je karata otprilike otislo do sada?
Dal ce do 8. i Besima prijavit ? Imamo pravo jos dva igraca na spisak stavit
extazy je napisao/la:Dal ce do 8. i Besima prijavit ? Imamo pravo jos dva igraca na spisak stavit
Prijavljen
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
U tome i jeste problem. Što ste Husrefa digli u ravan kluba pa kad nekome smeta Husref to tumačite kao i da automatski smeta uspjeh kluba.sarajevo46 je napisao/la:Ako osvojimo titulu i ove godine ja mislim da će tebi biti gore nego nekim navijačima glavnih rivala. Odmori ba, što te to Husref naljuti. Opusti se, izađi vani, vidi kako je fin dan, zagrijavaj se za tekmu.SarajevoJeBordo je napisao/la: Nije se znalo nakon duple da će Husref ostati, nego nakon treće ili četvrte runde pregovora kada se udovoljilo njegovim zahtjevima u vezi otkazne klauzule. Jer on voli Saraj'vo, on je Saraj'vo!
To je dovoljan pokazatelj da se lagano pretvarate u mentalni sklop anamo onih.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- moj uzor-S.G
- Kontakt: