FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 06 jul 2019, 17:08

simidobar je napisao/la:
sarajevo46 je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la: Nije se znalo nakon duple da će Husref ostati, nego nakon treće ili četvrte runde pregovora kada se udovoljilo njegovim zahtjevima u vezi otkazne klauzule. Jer on voli Saraj'vo, on je Saraj'vo!
isto tako voli kapitena
Ako osvojimo titulu i ove godine ja mislim da će tebi biti gore nego nekim navijačima glavnih rivala. Odmori ba, što te to Husref naljuti. Opusti se, izađi vani, vidi kako je fin dan, zagrijavaj se za tekmu.
U tome i jeste problem. Što ste Husrefa digli u ravan kluba pa kad nekome smeta Husref to tumačite kao i da automatski smeta uspjeh kluba.

To je dovoljan pokazatelj da se lagano pretvarate u mentalni sklop anamo onih.
Cini ti se za to pretvaranje.
Isprepadan si bespotrebno i previse pratis "anamo one".

Opusti se mi smo bordo a ne plavi. Nismo kupili duplu kao oni, sampioni smo, igramo lp..[/quote]
Objasnjavas westrib8ni ili ti ga tobetu?

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 06 jul 2019, 17:09

Ja bi volio da ih bude sto vise. Ali slazem se 3000 je mozda nerealno. Eh sad ko je i sta pisao i objavljivao to je neka druga tema..

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 jul 2019, 17:12

SarajevoJeBordo je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Počeo je prati momački, imaju neke granice.
Zar ti do sad nije jasno da ovaj pdf postaje društvo jednog lica i da se ovdje ne isplati napisati normalan, konstruktivan, ozbiljan post? Zašto? Zato jer 90% ovog pdfa nema 2 grama mozga i sposobni su samo da iz tvojih postova prave konstrukcije koje njima odgovaraju ili da te na osnovu te konstrukcije napadnu jer si neistomišljenik. Ovdje si dobar ako se prikloniš mišljenju većine i ako nemaš sposobnost vlastitog rasuđivanja. Tebe ako nešto moje pere imaš opciju da ti se ne prikazuju moji postovi, kao što i ja mogu da ne pišem više ovdje ako mi se ne sviđa, ali mi to nije cilj. Veliko mi je zadovoljstvo pavijanima drmati kavez.

Pa lijepo Boga mi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 06 jul 2019, 17:12

simidobar je napisao/la: Cini ti se za to pretvaranje.
Isprepadan si bespotrebno i previse pratis "anamo one".

Opusti se mi smo bordo a ne plavi. Nismo kupili duplu kao oni, sampioni smo, igramo lp..
Smatram da Husref nije kvalitetan trener što implicira da mi je muka od duple krune i da ne znam šta ću od sebe ako opet uzmemo titulu! :clap:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 jul 2019, 17:16

zagorski je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Koliko je ulaznica stampano zna li neko?
I koliko pripada gostima?
25.000,
koliko oni budu tražili.
Na tu cifru jos treba dodati i one sa sezonskim. Skotima po pravilima mislim da pripada ono 5% odnosno 1750,to je minimalno je li tako?
Sezonske i pozivnice, da.
Jeste, mi smo dužni obezbjediti minimalno 5% ali mogu dobiti čitav jug ako budu tražili samo što njih neće doći više od 300 ja mislim ali kako god.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 jul 2019, 17:18

Ma ne treba replicirat, ne voli Husrefa misli da nije strucan i to je njegovo misljenje. Cilj mu je da se prepire. Samo ignor

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 jul 2019, 17:19

bordobijeli je napisao/la:Ma ne treba replicirat, ne voli Husrefa misli da nije strucan i to je njegovo misljenje. Cilj mu je da se prepire. Samo ignor
Apsolutno.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 jul 2019, 17:26

SarajevoJeBordo je napisao/la:Škoti predviđaju: Lennon će se "kockati" protiv Sarajeva
slika
Jedina tema ti je Husref Musemić a ne FK Sarajevo i već duže vrijeme nezdravo trolaš temu pa moram brisati postove koji ti repliciraju pa ću te zamoliti da se prebaciš na temu koju sam otvorio za vas.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 jul 2019, 17:29

Zagore, nije ovo njegov profil a nije ni onaj od jučer. Molim te da ne pišeš o osobama koje uopšte ne pišu ovdje, svakako nisu pojedinci tema.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 06 jul 2019, 17:30

MortemHz je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Škoti predviđaju: Lennon će se "kockati" protiv Sarajeva
slika
Jedina tema ti je Husref Musemić a ne FK Sarajevo i već duže vrijeme nezdravo trolaš temu pa moram brisati postove koji ti repliciraju pa ću te zamoliti da se prebaciš na temu koju sam otvorio za vas.
Može li posebna tema za psovke na moj račun i spominjanje članova moje porodice? Jer to je očigledno dozvoljeno, jedino je podložno samo brisanju?

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 jul 2019, 17:31

MortemHz je napisao/la:Zagore, nije ovo njegov profil a nije ni onaj od jučer. Molim te da ne pišeš o osobama koje uopšte ne pišu ovdje, svakako nisu pojedinci tema.
Ovo ti je on sto posto pavijani i slicne uvrede,drmanje kaveza itd

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 jul 2019, 17:32

SarajevoJeBordo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
slika
Može li posebna tema za psovke na moj račun i spominjanje članova moje porodice? Jer to je očigledno dozvoljeno, jedino je podložno samo brisanju?
Vjeruj mi da nije jer ni ne vidiš neke postove kada ih obrišem jer ne budu na temi, recimo ova posljednja dva.
Ostavio sam i tvoj post o pavijanima ali da ne diram prošlu stranicu, želio bi da pišemo o Sarajevu a ne o Husrefu i nekim pavijanima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 jul 2019, 17:36

badboy je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Koliko je ulaznica stampano zna li neko?
I koliko pripada gostima?
Najavljivali su da dolazi 3000 navijaca Celtica. Atmosfera bi mogla bit antologijska. Ne sjecam se da je od Zvezde ili Partizana prije rata iko gostovao na Kosevu sa tolikom cifrom na jugu. Strumfove ne racunam, to je u gradu.
Ja mislim da će ih biti 10 puta manje. Ne mogu se sjetiti koji je klub imao najveću podršku navijača na Koševu, možda Lech Poznan?
Došli su u dosta dobrom broju za jedno europsko gostovanje.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 jul 2019, 17:39

@ Morto
Možeš li mi posuditi nakratko opciju za banovanje? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 06 jul 2019, 17:41

emir79 je napisao/la:@ Morto
Možeš li mi posuditi nakratko opciju za banovanje? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nije ta opcija za subjektivne, kao ni trenerska pozicija.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 jul 2019, 17:44

Odgovorio sam ti u pp da ne pišemo nebitne gluposti ovdje.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 06 jul 2019, 17:46

Meni samo nije jasno otkud onaj Dzevad kondicioni? Kakvo on ima iskustvo u pripremanju ekipe? Zar on nije kordinator neki za omladinski pogon?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 06 jul 2019, 17:50

@SarajevoJeBordo
Kralju moj, nemoj se praviti veliki intelektualac kad to nisi. Okej sarkazam i treba, šega šala kao što su one situacije oko Mortema i crnaca. Non stop potenciraš neku priču koja je malo reći glupa i bespotrebna, samo eto kako bi postigao nešto. Okej, imaš ti i tvoja tri jarana nešto protiv Musemića, to je skontao svako, ali malo odvadi. Džaba, znam da je muka to što je on produžio, valja ga gledati još i sve to, ali nađite mjeru u toj mržnji. Evo šta si ti sad htio reći ovim gore, to ni ptice ne znaju, klasično paljenje nekakvo i pokušaj nečega.

I nemoj mi svega ti odgovarati onim klišeima i floskulama tipa "razlikujte kritiku i pljuvanje", "mi samo hoćemo najbolje klubu", "nismo istomišljenici i neće ovdje nikad vladati jednoumlje" i te slične izjave, gluposti i spinove, koje su i djeca više naučila. Mlatite jedno te isto svaki put, šatro nekog finjaka i onda kad vam ljudi opsuju, počnete kmečati i žaliti se.
Evo ni sad pojma nemaš šta pričaš, jedna te isti sastav vazda. Kad vidim ovo "ja nisam neistomišljenik", puc'o bih sebi u noge odmah. Nisi istomišljenik, al' si kontraš i spinaš, koji misli da ispada nešto pametan mlateći praznu slamu, zajedno s još par ahbaba. Otvorio vam čovjek fino temu oko Musemića, da mu psujete koliko hoćete, pišete razne izmišljotine, ma sve i svašta i vi opet dođete ovdje i serrete. Normalno da ćete doći ovdje kad ono tamo niko i ne čita, a ovdje se možete fino prepucavati i navlačiti već i ovako naivnu raju.

Uživaj bolan, ostavi mržnju i komplekse po strani, prst u uho i čekaj tekme.
Ovo za pavijane ne bih ni komentarisao, valjda misliš da si nešto postigao. Sjećam se dobro kad si me hvalio i pitao za mišljenja, mojne svega ti, znam svakog u glavu. Uzdravlje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 06 jul 2019, 17:54

AlfredNobel je napisao/la:@SarajevoJeBordo
Kralju moj, nemoj se praviti veliki intelektualac kad to nisi. Okej sarkazam i treba, šega šala kao što su one situacije oko Mortema i crnaca. Non stop potenciraš neku priču koja je malo reći glupa i bespotrebna, samo eto kako bi postigao nešto. Okej, imaš ti i tvoja tri jarana nešto protiv Musemića, to je skontao svako, ali malo odvadi. Džaba, znam da je muka to što je on produžio, valja ga gledati još i sve to, ali nađite mjeru u toj mržnji. Evo šta si ti sad htio reći ovim gore, to ni ptice ne znaju, klasično paljenje nekakvo i pokušaj nečega.

I nemoj mi svega ti odgovarati onim klišeima i floskulama tipa "razlikujte kritiku i pljuvanje", "mi samo hoćemo najbolje klubu", "nismo istomišljenici i neće ovdje nikad vladati jednoumlje" i te slične izjave, gluposti i spinove, koje su i djeca više naučila. Mlatite jedno te isto svaki put, šatro nekog finjaka i onda kad vam ljudi opsuju, počnete kmečati i žaliti se.
Evo ni sad pojma nemaš šta pričaš, jedna te isti sastav vazda. Kad vidim ovo "ja nisam neistomišljenik", puc'o bih sebi u noge odmah. Nisi istomišljenik, al' si kontraš i spinaš, koji misli da ispada nešto pametan mlateći praznu slamu, zajedno s još par ahbaba. Otvorio vam čovjek fino temu oko Musemića, da mu psujete koliko hoćete, pišete razne izmišljotine, ma sve i svašta i vi opet dođete ovdje i serrete. Normalno da ćete doći ovdje kad ono tamo niko i ne čita, a ovdje se možete fino prepucavati i navlačiti već i ovako naivnu raju.

Uživaj bolan, ostavi mržnju i komplekse po strani, prst u uho i čekaj tekme.
Ovo za pavijane ne bih ni komentarisao, valjda misliš da si nešto postigao. Sjećam se dobro kad si me hvalio i pitao za mišljenja, mojne svega ti, znam svakog u glavu. Uzdravlje.
Pa što se onda pališ?

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 06 jul 2019, 17:57

Ali ovaj pametuje stalno nesto, da li je do hebiba ili :opaopa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, ErosViverosViv, gh0stHZ, napoleon72, prisonbreak, Venom i 47 gostiju.