Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2014, 19:47

kokakolas je napisao/la:Tako je Virtual. Zato treba covjeka ostaviti na miru da odradi SP, mozda pokazati interes i odmah ga poslije prvenstva dovesti na klupu reprezentacije.
To je bila ironija. Vaha je uvijek vješto eskivirao pitanja u vezi preuzimanja naše reprezentacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 23 jun 2014, 19:48

Vahi ugovor sa Alzirom istice u iduci ponedjeljak a ovom nasem pajdasu sad u srijedu. Papetova plata 250.000 eura, Vahina 750.000. Dobili smo 5 miliona eura premiju od Fife za nastup na SP-u. Da li treba jos sta reci.

apolo
Kontakt:

Post Postao/la apolo » 23 jun 2014, 19:48

Gospodin Susic je nas odveo na SP. Da, ni sami nismo znali da imamo samo turisticke vize. Odveo si nas, hvala ti, sad nam pusti ruku da sami hodamo. Povuci se dostojanstveno. Susic, Spahic, Ibro, donekle Miske , hvala vam za vodanje.
Previse je likova koji zele profitirati na racun Bosne i Hercegovine. Sikter. Kakve uvrede na racun navijaca reprezentacije. Fuj. Preko neki tko zna koji medija( jer nasi bosanski nisu dovoljno dobri) oni nama kazu da trebamo biti zadovoljni sto su se plasirali. JBT. Tko zeli biti zadovoljan, neka kupi kartu i Brazil, 10-tak dana se ishoda i mirna Bosna. Vi ste gospodo vec podijelili lovu od tog plasmana. ZNACI SAMO VI STE ZADOVLJNI. MI obicni navijaci, zelimo puno vise od vas koji predstavljate nasu napacenu Bosnu. Da, i kad prodate utakmicu, bar malo obzira prema navijacima, da bar bude malo fajde i od vas. Ovako ste za goli k.. Nit vas j.. nit kuci vodit.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 23 jun 2014, 19:49

Vratio sam se iz Brazila neki dan. Sve je bilo odlicno, gledao BiH Arg uzivo. I argentinci I brazilci kazu da smo super odigrali. Mislio sam sa nakom igrom da cemo nig I iran satrati. I onda susic ostavlja sea na klupi. Vadi lulica I hajrovica. Spaha nula. Dzeko nece da trci. Susicu otkaz!
Volio bi da dzeko miske spaha budu na klupi protiv irana. Vranjes, Visca I vedo da igraju.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 jun 2014, 19:51

Dado je napisao/la:Vahi ugovor sa Alzirom istice u iduci ponedjeljak a ovom nasem pajdasu sad u srijedu. Papetova plata 250.000 eura, Vahina 750.000. Dobili smo 5 miliona eura premiju od Fife za nastup na SP-u. Da li treba jos sta reci.
Nista osim ako treba mozda doplatiti da tintara ode sto prije.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 23 jun 2014, 19:51

Doci ce Vaha ako mu se plati odredjena cifra.

Halal mu bila i 3x veca plata nego sto se daje ovom probisvijetu, koji veze nema sa mozgom.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 23 jun 2014, 19:52

Dado je napisao/la:Vahi ugovor sa Alzirom istice u iduci ponedjeljak a ovom nasem pajdasu sad u srijedu. Papetova plata 250.000 eura, Vahina 750.000. Dobili smo 5 miliona eura premiju od Fife za nastup na SP-u. Da li treba jos sta reci.
Ja iskreno mislim da bi sa Vahom novac bio najmanji problem. Dogovorio bi se on sto se toga tice. Ako ne dode to ce biti iz jednog jedinog razloga a to je zato sto ne zeli da ima posla sa dvorskim ludama i nasem NS-u. Covjek ima svoje ja, svoje ime, karijeru i nikome ali bas nikome nece dozvoliti da stavi mrlju na to . A i zasto bi? Pametan.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2014, 19:52

kokakolas je napisao/la:Doci ce Vaha ako mu se plati odredjena cifra.

Halal mu bila i 3x veca plata nego sto se daje ovom probisvijetu, koji veze nema sa mozgom.
3x veću platu naš savez ne može podnijeti.
Voli te tvoje Sarajevo.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 23 jun 2014, 19:54

Sumnjam da ce on otici, previse je "utaljen" sa menadjerima koji vladaju nasim fudbalom 20 godina...
Opancic je i doveden da nastavi biznis stare postave saveza na celu sa Usketom Fadilovim najboljim drugom i poslodavcem...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 23 jun 2014, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jun 2014, 19:54

Siguran sam da bi pristao za manji novac voditi reprezentaciju ;)

Vaha je uvijek bio na nekoj određenoj distanci sa našim savezom i općenito reprezentacijom, a jedan od razloga je upravo napisano od strane @gringobih.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 23 jun 2014, 19:55

Manju platu + inicijative ako udjemo u Euro.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 23 jun 2014, 19:55

Ajax je napisao/la:Naravno svi smo za Vahu koji je za Papeta genijalac. Ali pitanje je dali bi to proslo ??
Za tele je i Mirso Čomaga genijalac.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 23 jun 2014, 20:00

stokton je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Naravno svi smo za Vahu koji je za Papeta genijalac. Ali pitanje je dali bi to proslo ??
Za tele je i Mirso Čomaga genijalac.
Moja nana je za njega genijalac. Kad se samo sjetim momenta kad sam sat prije tekme vidio sastav protiv Nigerije :o :o Do izlaska igraca sam sebe ubjedivao da je ona zena iz saveza poslala pogresan sastav i da nema sanse da osoba koja ima bilo kakve veze s mozgom ono izvede na teren. Kad vidi ti cuda. Lazvi lijevi bek :o lazna krila :o . Mogo je vala i Begovica ostaviti na klupi pa da Spaha i Toni nazad glume i laznog golmana. Ha ja brate. Kad je bal, nek je maskembal. :bih: :bih:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 23 jun 2014, 20:01

Kad sam već opet došao na forum danas, hoću opet da mu **** mater glupu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2014, 20:01

Jedna od najvećih Papetovih grešaka je ta što nije imao hrabrosti da pojedincima pokaže gdje im je mjesto. Na kraju su mu (i nama) došli glave. Vjerujem da će tu grešku ispraviti ako ostane na klupi, a ako ne ostane, nadam se da će naredni selektor razbiti čuveni klan, pa makar i izgubili najveću zvijezdu. Niko nije iznad reprezentacije, ni Sušić, ni Begić, kao ni Spahić, Džeko ili Ibro panenka.
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 jun 2014, 20:04

Ma ovo je samo dokaz koliko ne vjerujem ovom covjeku. Zamisli dokle je doslo radije i ceta nego njega. Nego nadam se da nece biti ni on ni ceto. Ima finih i normalnih ljudi. Moj izbor bi bio redom Vaha, Dusko, Sergej, Zlatan,Prosinecki sa posebnim osvrtom na zadnjeg navedenog. Ako bi bio neko izvan BIH Prosinecki bi mi bio prvi izbor. A i ovi iz RSa ne bi minirali Zvezdinu legendu.[/quote]

Hajd ti meni lijepo reci i argumentovano dokazi da je ponovio iste greske kao protiv Slovacke i Egipta!
Ovo drugo ne vrijedi ni komentarisati....

A onda pogleda covjek tvoj prvi post i vidi s kim ima posla...[/quote]
U svakom tvom postu iscitaje se sa kim se razgovara. Tebi i takvim nisam duzan a niti imam zelju nista objasnjavat. Tako zucno branit krive idole a napadat dobre ljude moze samo neko ko za to prima placu u savezu.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 23 jun 2014, 20:04

Virtu4l je napisao/la:Jedna od najvećih Papetovih grešaka je ta što nije imao hrabrosti da pojedincima pokaže gdje im je mjesto. Na kraju su mu (i nama) došli glave. Vjerujem da će tu grešku ispraviti ako ostane na klupi, a ako ne ostane, nadam se da će naredni selektor razbiti čuveni klan, pa makar i izgubili najveću zvijezdu. Niko nije iznad reprezentacije, ni Sušić, ni Begić, kao ni Spahić, Džeko ili Ibro panenka.
:o :shock: :lol: :lol: :lol: :lolno: :stop: :wave: :guz:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 23 jun 2014, 20:04

Virtu4l je napisao/la:Jedna od najvećih Papetovih grešaka je ta što nije imao hrabrosti da pojedincima pokaže gdje im je mjesto. Na kraju su mu (i nama) došli glave. Vjerujem da će tu grešku ispraviti ako ostane na klupi, a ako ne ostane, nadam se da će naredni selektor razbiti čuveni klan, pa makar i izgubili najveću zvijezdu. Niko nije iznad reprezentacije, ni Sušić, ni Begić, kao ni Spahić, Džeko ili Ibro panenka.
De ba Virtu, nije zivot 1000 godina da se bukova glava promjeni u ljudsku...
Evoluciji su trebali milioni godina da razvije inteligenciju a ti bi da od bukovog panja postane mozak preko noci....
Daj ba.... :kafa:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2014, 20:06

slika

slika

Treba li jos sta dodati ??

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 23 jun 2014, 20:07

Pape je pokazao hrabrost pred Kolasincem, Izetom, Prcicem :clap: :clap: ranije Besica zaobilazio.. :cry:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.