Rodile su i ove godine ,pa kad dođeš opet ,samo preskočiš ogradu nabereš i bježi kućiMegamon je napisao/la:Gdje si ti sto ti je megalegenda reala je napisao/la:Megamoj
Koje one gore u Kolijevkama jel ,e pa nisu ono moje jabuke![]()
Ever neka te ba da nam pričaš šta ima u pivari,nisam tamo dolazio ima 5 godina sigurno ,a nekad sam dolazio redovno
![]()
Ma ja,jednom ja is'o u to groblje i jele mi se one jabuka a zagradjeno u pm
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Megamon
- Kontakt:
Igras li dole stonog tenisa u dvorani.Ja sam prije 2-3 godine bio svaki dan dole i puco.poceo sam k'o kinez igrati 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- legenda reala
- Kontakt:
ne volim ja onaj tenis nikako ,to mi je nešta najdosadnije što postoji(jedan jaran igra dobro ,pa odem nekad priej sa njim ,ali sjedim i gledam kako igra ) ,dok veliki obožavam ,ali nažalost kod nas nema nikavog terenaMegamon je napisao/la:Igras li dole stonog tenisa u dvorani.Ja sam prije 2-3 godine bio svaki dan dole i puco.poceo sam k'o kinez igrati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma ja u goradzu igram velikog tenisa onde na odbojkasokm terenu (pored stadinona)legenda reala je napisao/la:ne volim ja onaj tenis nikako ,to mi je nešta najdosadnije što postoji(jedan jaran igra dobro ,pa odem nekad priej sa njim ,ali sjedim i gledam kako igra ) ,dok veliki obožavam ,ali nažalost kod nas nema nikavog terenaMegamon je napisao/la:Igras li dole stonog tenisa u dvorani.Ja sam prije 2-3 godine bio svaki dan dole i puco.poceo sam k'o kinez igratiiako sam ja veliki teniski stručnjak
Visca el Barça ! Mes que un club !
Lahko je vama zayebavat se, legendo odakle će nam klub bit ? Iz kojeg grada ? 
- legenda reala
- Kontakt:
ma igra Krčko(znaš ga ahahaDesimaL je napisao/la: Ma ja u goradzu igram velikog tenisa onde na odbojkasokm terenu (pored stadinona)
Bosco haj što ste najzagađeniji ,još vas i gromovi tuču
Iz Goražda odakle će biti drugo jbt. ja i milicajac smo rođeni Goraždani i odakle bi trebo biti da neće iz Zenice
Ma kako necu,kad god gubi nesta mu smeta.Jednom je bilo kako mu sunce smeta,sunce mu iza leđa.legenda reala je napisao/la:ma igra Krčko(znaš ga ahahaDesimaL je napisao/la: Ma ja u goradzu igram velikog tenisa onde na odbojkasokm terenu (pored stadinona)) ,ali nije to to jbt ,a i dolje se rijetko igra
Visca el Barça ! Mes que un club !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

sta kazete, malo uredjenja
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
sta kazete, malo uredjenja
koji bi ovo racKu bio??
racunar?! :
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta ti mislis, Presonal Computer 
- moustapha
- Kontakt:
hahah...prvo sam konto kakav motor..pa kad sam vidio pokraj "NLO-a" monitor..onda sam shvatio daima veze sa kompjuteromQUARESMA 18<<< je napisao/la:sta ti mislis, Presonal Computer
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne, V8 je, vuče samo tako, 2x2Megamon je napisao/la:Je l' ovo V6 motor
sta kod mene nije overclockovanomoustapha je napisao/la:Overclokirali se ista?
- moustapha
- Kontakt:
E svašta, jel' ti imaš nekog posla sa informatikom ili je ovo samo "ljubav" ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Dajte mi link kako da napravim one banere na fejsu kao sto je bio fazon sa doktor Hausom prije par mjeseci. 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
posao, normalnoGunnerS je napisao/la:E svašta, jel' ti imaš nekog posla sa informatikom ili je ovo samo "ljubav" ?!
i ja reko, možeš li konf ovog čuda na pp il ovdje, stvarno me zanima, ako može narafno...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Processor: Amd phenom x4 3.4ghz oc 4.0ghz(water cooled)
maticna asus corsair formula III(SB,NB, VReg/Mosfet water cooled)
Ram: 8gb ddr3 1600mhz corsair dominator
Gfx: xfx hd5970 BE(water cooled) dvije
Hdd ( C/SSD 64gb D/465gb wd black edition)
water cooling parts: gfx block EK-FC5970
Mustafa, sto ne kazes ljudima tko je kriv za PSN
maticna asus corsair formula III(SB,NB, VReg/Mosfet water cooled)
Ram: 8gb ddr3 1600mhz corsair dominator
Gfx: xfx hd5970 BE(water cooled) dvije
Hdd ( C/SSD 64gb D/465gb wd black edition)
water cooling parts: gfx block EK-FC5970
Mustafa, sto ne kazes ljudima tko je kriv za PSN