FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 06 jul 2019, 23:12

Ma ova liga je takva da se ja ne bih iznenadio da je Velež osvoji. Ono jest da je kvalitet skočio u odnosu na te godine kad gosti nisu mogli boda otkinut a Modriča osvajala, al svejedno, titulu ti ne garantuje niko. O eventualnom šampionu će se moć pričat oko novembra, kad vidimo kako ko stoji na terenu. Sad da jedna ekipa dovede Salaha i Manea ne bih je unaprijed smio proglasit prvakom. Ovdje se igra divlji fudbal, na divljim terenima, u divljim uslovima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 jul 2019, 23:19

Ja mislim da je idealno da zrinjski bude favorit. Pa ovdje su kukali i nisu vjerovali kad smo u Banovicima izgubili od Citya da cemo pobijediti Zvijezdu 09.
Sezone je duga bit ce padova,ko bude stabilni bit ce prvak,to jest bez turbulencija. Bit ce puno promjena u martu se tek rijesava prvenstvo. Mi smo s Atalantom igrali s Dupovac, Pavlovic, Šišic, Adukor Hodžić itd a prvenstvo kad je zavrsavalo nisu ni blizu bili prvih 11.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 06 jul 2019, 23:22

obiteljskicovjek je napisao/la:Yebi se @nobel, kapitalci!!!!!!!!!! ???????
:yawn:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 06 jul 2019, 23:33

skoroalen je napisao/la:Ma ova liga je takva da se ja ne bih iznenadio da je Velež osvoji.
Jeste, zato su samo 2 tima uzimala titule u zadnjih 6 godina. Ili da idemo dalje, 3 tima u zadnjih 8. Ili još dalje, 4 tima u zadnjih 11 godina.

Davno su prošla ta vremena kad su Modriče, Brotnji mogli uzimati titule. Toga ne vjerujem da će biti u budućnosti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 06 jul 2019, 23:44

Pantelija je napisao/la:Kakvo spinovanje, kakvo podanicko pisanje, cmizdrenje, prave bosnje ... nije no cudo ato u svakom spprtu hrvati i srbi nam jeb.u majku, jer smo pi.cke u dusi. Sitni jadovi bez muda.
Kme dosao zlomislicc kmeee... gr.ob te **** lik u vojvodini bio los, nista, nula, 3 forumasa napisala dobar ovdje se cmizdri koda je dosao rahimic u najboljim danima...
Jos bez stida napise da imaju siri roster komplet ekipa im otidla gledajuci proslu godinu... KOMPLET EKIPA. kod nas otisla dva koja su bila na posudbi, dva koja su igrala 50% tekmi, raspda, nema nas, gotovi, nista
Potpuno te podrzavam za ovo. Pravi crnjak kad udjes na pdf, ne znas gdje cemo vise naje*at.
Da ovo citam ko igrac FK Sarajeva strah bi me bilo izac na teren u utorak, a PL je tek naceta tema..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 jul 2019, 23:49

Ma nek dovode samo sam rekao da imaju fin sastav al valja to sve platiti nek jos dovedu igraca haha

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 jul 2019, 23:54

:think:
Husref Musemić zagonetan: Volio bih da nas Celtic napadne!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 jul 2019, 00:03

zlo87 je napisao/la:Htjeli vi priznati ili ne, Zrinjski je favorit za titulu, ne iz razloga jer su odradili dobar prelazni rok, vec zato sto su zadnjih 6 godina uzeli 4 titule, a 2 mi. Jednu su osvojili 2014, a ostale tri godine u kontinutetu prije nas. Mi imamo priliku dokazati da ova titula nije slucajna i to je to.
Yebo vas Zrinjski !!!

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 07 jul 2019, 00:13

Mađari su bili, sada su i biće karine, ostali su nivo ispod karin.a. Samo se nadam da će rođeni preuzeti primat u Mostaru.
I naravno da ćemo mi opet duplu aBd :ljepota:
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 jul 2019, 00:17

Zip je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Htjeli vi priznati ili ne, Zrinjski je favorit za titulu, ne iz razloga jer su odradili dobar prelazni rok, vec zato sto su zadnjih 6 godina uzeli 4 titule, a 2 mi. Jednu su osvojili 2014, a ostale tri godine u kontinutetu prije nas. Mi imamo priliku dokazati da ova titula nije slucajna i to je to.
Yebo vas Zrinjski !!!
Vala si u pravu,ko da je gomilanje igraca garancije osvajanja titule...Pa sjetite se kako smo mi dovlacili bruku igraca,kod kona su autobusi igraca dolazili i sta su uradili...?
Generalno,oni ce sve uciniti da vrate primat,ali vjerujte nista od toga...Zna se ko ce dominirati PL BiH...Samo SVETINJA... :kafa:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 jul 2019, 00:28

joker90 je napisao/la:Naša prednost je što je ekipa dugo na okupu i uigraniji su, koliko ugirani mogu biti sa ovim izmišljanjem pozicija. Bit će zanimljiva sezona u svakom slučaju.
Ima jos jedna nasa prednost , neobicna , ali ne zanemarljiva iz lige su ispali Krupa i GOSK ekipe koje su nama uzeli 7 bodova , a Laznim nisu ni boda . Znaci 7 bodova prednosti za nas u neku ruku . Usli Velez i Borac , nadam se da ce ovih -7 preci u neki "plus" . Ostali rezultai neka budu isti i mi smo pred Vjecnom Vatrom .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 jul 2019, 00:29

"Yebo vas Zlomislić", "kakav on".. nakon prelaska u Zrinjski

Prije par dana kad se snama povezivo sve bilo u superlativu

Šta fali pričat o jedinom nam konkurentu u ligi? Jesu pojedinci pretjerali sa pričom da su jači od nas bla bla, dva čojka max možda to napisali i ispade da svi kmečimo.

Jači smo od svih, idemo odbranit duplu i postat najtrofejniji klub u državi :ljepota:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 jul 2019, 00:34

Ima li podatak najposjećenijih utakmica bh klubova unazad 10+ godina? Bliži se utorak i utakmica koja će biti pri vrhu, ako ne na vrhu, najposjećenijih ikad kada je riječ o našim klubovima.

Ako neko ima najposjećenije utakmice naših timova nek zalijepi, mislim da je ta lista skoro pa cijela u našim utakmicama..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 jul 2019, 00:36

Samozdravlje je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Naša prednost je što je ekipa dugo na okupu i uigraniji su, koliko ugirani mogu biti sa ovim izmišljanjem pozicija. Bit će zanimljiva sezona u svakom slučaju.
Ima jos jedna nasa prednost , neobicna , ali ne zanemarljiva iz lige su ispali Krupa i GOSK ekipe koje su nama uzeli 7 bodova , a Laznim nisu ni boda . Znaci 7 bodova prednosti za nas u neku ruku . Usli Velez i Borac , nadam se da ce ovih -7 preci u neki "plus" . Ostali rezultai neka budu isti i mi smo pred Vjecnom Vatrom .
s borcem nismo imali srece ranije, za velez mi je drago da se vratio a plus otezace zrinjskom situaciju sad imaju gradski derbi gdje ce izginuti, sa širokim i zadnjr vrijeme imaju sve vise problema, okrece se tu situacija u nasu korist jer zeljo i sloboda koji se najvise trude protiv nas su dosta slabiji.
Sviđa mi se sto se zadnjih godina dosta popravio odnos sa vecinom klubova to puno znaci.
BordoSarajevo je napisao/la:Ima li podatak najposjećenijih utakmica bh klubova unazad 10+ godina? Bliži se utorak i utakmica koja će biti pri vrhu, ako ne na vrhu, najposjećenijih ikad kada je riječ o našim klubovima.

Ako neko ima najposjećenije utakmice naših timova nek zalijepi, mislim da je ta lista skoro pa cijela u našim utakmicama..
vjerovatno newcastle na kosevu doduse davno je bilo.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 jul 2019, 00:40

Trener Zrinjskog ima 0 trofeja, Husref 5, ako se ne varam. Nije taj njihov naučio. :kafa:

Nemoj samo da Velež "gine" protiv Zrinjskog. Prče ih HDZ-ovci u tim derbijima glat, ne znam u posljednjh 10 ima li Velež pobjede kako treba.
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 jul 2019, 00:41

Gledam na jou tube interviju s Terzicem direktor CZ pa od 22,20 prica o ulazku omladinaca u prvi tim zanimljivo mi i iz perspektive FKS

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 jul 2019, 00:47

BordoSarajevo je napisao/la:Ima li podatak najposjećenijih utakmica bh klubova unazad 10+ godina? Bliži se utorak i utakmica koja će biti pri vrhu, ako ne na vrhu, najposjećenijih ikad kada je riječ o našim klubovima.

Ovako od oka:
Sarajevo - Borussija 2014.
Sarajevo - Atalanta 2018.
Sarajevo - Željezničar 2015.
Sarajevo - Sloboda 2015.
Sarajevo - Cluj 2009.
Željezničar - Standard Liege 2015.
Sarajevo - Lech 2015.
Željezničar - Ferencvaroš 2015.
Sarajevo - Zvijezda 09 2019.
Sarajevo - Zeta 2012.

Ako sam nešta izostavio, nek neko ispravi. Ovo je samo po sjećanju, nisam istraživao statistike zvanične. Unazad 10 godina najposjećenije na našim stadionima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 jul 2019, 00:50

joker90 je napisao/la:Trener Zrinjskog ima 0 trofeja, Husref 5, ako se ne varam. Nije taj njihov naučio. :kafa:

Nemoj samo da Velež "gine" protiv Zrinjskog. Prče ih HDZ-ovci u tim derbijima glat, ne znam u posljednjh 10 ima li Velež pobjede kako treba.
pa nije bas za poređenja taj velez i ovaj sad al hajd i to na stranu al opet imsju gradski derbi gdje ce igrati punom snagom u najjacem sastavu dok ce protiv nekih sto im se naguze odigrati lagano odmoriti se i pobijediti 1-0.
Po meni je velika razlika kad igras protiv nekog tesku ali fer utakmicu i kad ti neko ide u svaki duel da te polomi.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 jul 2019, 01:07

fera je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la: Ima jos jedna nasa prednost , neobicna , ali ne zanemarljiva iz lige su ispali Krupa i GOSK ekipe koje su nama uzeli 7 bodova , a Laznim nisu ni boda . Znaci 7 bodova prednosti za nas u neku ruku . Usli Velez i Borac , nadam se da ce ovih -7 preci u neki "plus" . Ostali rezultai neka budu isti i mi smo pred Vjecnom Vatrom .
s borcem nismo imali srece ranije, za velez mi je drago da se vratio a plus otezace zrinjskom situaciju sad imaju gradski derbi gdje ce izginuti, sa širokim i zadnjr vrijeme imaju sve vise problema, okrece se tu situacija u nasu korist jer zeljo i sloboda koji se najvise trude protiv nas su dosta slabiji.
Sviđa mi se sto se zadnjih godina dosta popravio odnos sa vecinom klubova to puno znaci.

@fera , kontas li 7 bodova ? Nisam trebao spominjati Velez i Borac .
- Ahmetovic,Tatar,Rahmanovic,Lazic,Hebibovic,Kovacevic,Velkoski,(7/11) , Sabanovic , Hodzic ,Mustafic,Kurdic ,Handzic,Sisic(godinu dana u timu)
- nadomjestili Mujakica , Letic vjerovatno bolji na LB ,
- Utakmice u evropskim takmicenjima nam idu na ruku . Upravo sa njima mi imamo 5 , a oni 3 dana pauze . Oni igraju ,ako prodju 1. pretkolo(nadam se da hoce) idu na Utreht .
- Igrace koje su doveli skupo platili , sumnjam i da ce se zadrzati duze od 6 mj.,neuigrani , Sliskovic ....
- Ono gdje smo oslabljeni je sredina terena , tu smo dominirali . No i Kurdic i Mustafic(dobri ce to igraci biti,naredne sezone sigurno) su znali dosta dobro odigrati . Mozda i Hadzija nesto "izmisli"
- Jos nesto je sto nismo vise bez DK , tako da bih Kup igrao da ispadnem . Zadnje 4 utakmice u Kupu su nam napravili probleme (Krupa,Lazni):thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 07 jul 2019, 01:08

Imal ko da ce biti na zapadu
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fera, Google [Bot], Hajdeee, hansbosna, misstianopenaldo, TETRAPAK i 28 gostiju.