A sta kralju da ti odgovorim, ti si ovdje optuzio Zebu za nesto valjda je onda uredu za to da i podastres dokaze ili samo lupas napamet ?Ekspresso05 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 22:32Odgovori kralju,ne mlati .Sunderland je napisao/la: ↑30 avg 2024, 22:11A koji si ti boga ti dva posta i odmah pljujes ? Sve neki botovi ovdje do izbora![]()
Takvi upravi I odgovaraju,da vazda mlate a nista ne odgovore.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Vidi botova jesu se upalili
Jos misle neko duzan da njima nesto odgovori

Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Kralju na stadion po odgovore ekspresnoantisisoja1919 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 22:49Vidi botova jesu se upalili![]()
![]()
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Sve iz prve rukeSunderland je napisao/la: ↑30 avg 2024, 22:50Kralju na stadion po odgovore ekspresnoantisisoja1919 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 22:49Vidi botova jesu se upalili![]()
![]()
Jos misle neko duzan da njima nesto odgovori![]()

Volim tebe, više od sebe
Plus izborna godina za načelnike i NS...simonknows je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:53Ne znam brate moj vjeruj... Puno je struja, uticaja, podmetanja, pritiska, od nekih ima i podrške... Prijetnje, ucjene, igrice oko saveza, Senad, Azmir, milion faktora.Sky9 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:18Ko će nas voditi nakon Ace? Kakve su prognoze, namjerno kažem prognoze jer ne možeš sto posto znati...simonknows je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:09Čuj treba rastjerati, nabiti nogom, otjerati, šta sve ne... Najviše volim te komentare, pa dođi, nabij nogom... Dolazile su gorile u lokale, pitajte @Beduina kako si završile i pogledajte sad malo ko stoji ispred tih istih lokala, pa ko smije nek proviri.
@Beduin, jeste istina, međutim računica je da kada napraviš razliku između onoga što je on izdogovarao i što bi ovi iz uprave izdogovarali, i kada odbiješ njegovu platu, opet si u plusu. Nevjerovatno kako čovjek skida cijene igračima koji su suviše umišljeni i precjenjuju se, iako se ne slažem 100% sa njegovom selekcijom još uvijek. Čeka se još jedan dobar ofanzivni igrač oa vidjet ćemo kad se to dovede i kompletira rok, odradi rep. pauza na čemu smo.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ko su ba ovi padobranci odjednom na temi sa profilima starim cca par dana?
Gledaj onog kretena, kaže nisam ja ničiji ali ne vadi šećernog smrada iz usta i pravda ga ko da je Mino Raiola. Vjerovatno je i sam on u pitanju ili neki njegov član porodice. Sumnjam da se onaj debil zna registrovati na forum.
Gledaj onog kretena, kaže nisam ja ničiji ali ne vadi šećernog smrada iz usta i pravda ga ko da je Mino Raiola. Vjerovatno je i sam on u pitanju ili neki njegov član porodice. Sumnjam da se onaj debil zna registrovati na forum.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sad tek vidim da je pseto plavo u pitanju, mrs sa teme kretencino.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Jel ovi čekaju pet od pet pa da ode i trener i komplet uprava?
Nije vise Simon usamljen , sad ima dzenerala da pojačaju obranu neobranjivog. Sve sto je Isak tamo izjavio je istina 100% nemoj da nas pozivaš na neka ujedinjenja. Znamo mi ko vodi klub i kako, a rezultat evo vidimo
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Kompletna revizija poslovanja zakljucno sa 31.12.2024.
Koliko,kome, po kom osnovu i ko je napravio dug i zasto.
S obzirom na nacin na koji funkcionisemo, skupstina kao vrhovno tijelo bi trebala zajedno sa upravom da usvaja godisnji budzet za sledecu sezonu na kraju svake tekuce i tek shodno tome da trazi rijesenja.
U skupstini trebaju sjediti ljudi koji doprinose klubu, bilo da placaju godisnje clanstvo u istoj bilo da su sponzori ili finansijeri kluba na bilo koji nacin.
Ukoliko ne placaju, ili su neredovni zamjeniti takve po kratkom postupku.
Uprava kluba treba pretstaviti plan, koliko novca ce ili su donijeli u klub za pretstojecu sezonu. Pozajmice mogu biti prihvatljive ali bez kamata. Potencijalnom finansijeru ili zajmodavcu obezbijediti drugi vid pogodnosti, popusta i benefita koje pruza klub. Tako cemo se zastiti od toga da za 10,ljudi kasiraju po 100 000.
Finansijski izvjestaj podnositi javno svakih 6 mjeseci. Do zadnjeg centa, imenom i prezimenom.
Kao vid priprema za pretstojecu sezonu ponovo aktivirati turnir Mustafa Hukic-Huka. U skladu sa mogucnostima bilo da su domace ekipe ili internacionalne.
Joj svasta mi pada na pamet mogao bi 3 sata pisat ali nema od tog nista,.
Pa mi trenutno funkcionisemo nelegalno. Ista imena u skupstini, upravi, i ovom odboru nekom hitnom
Koliko,kome, po kom osnovu i ko je napravio dug i zasto.
S obzirom na nacin na koji funkcionisemo, skupstina kao vrhovno tijelo bi trebala zajedno sa upravom da usvaja godisnji budzet za sledecu sezonu na kraju svake tekuce i tek shodno tome da trazi rijesenja.
U skupstini trebaju sjediti ljudi koji doprinose klubu, bilo da placaju godisnje clanstvo u istoj bilo da su sponzori ili finansijeri kluba na bilo koji nacin.
Ukoliko ne placaju, ili su neredovni zamjeniti takve po kratkom postupku.
Uprava kluba treba pretstaviti plan, koliko novca ce ili su donijeli u klub za pretstojecu sezonu. Pozajmice mogu biti prihvatljive ali bez kamata. Potencijalnom finansijeru ili zajmodavcu obezbijediti drugi vid pogodnosti, popusta i benefita koje pruza klub. Tako cemo se zastiti od toga da za 10,ljudi kasiraju po 100 000.
Finansijski izvjestaj podnositi javno svakih 6 mjeseci. Do zadnjeg centa, imenom i prezimenom.
Kao vid priprema za pretstojecu sezonu ponovo aktivirati turnir Mustafa Hukic-Huka. U skladu sa mogucnostima bilo da su domace ekipe ili internacionalne.
Joj svasta mi pada na pamet mogao bi 3 sata pisat ali nema od tog nista,.
Pa mi trenutno funkcionisemo nelegalno. Ista imena u skupstini, upravi, i ovom odboru nekom hitnom

- Beduin
- Kontakt:
Jesu li objavili demant za Isaka, hoce li ga tuziti za klevetu i lazi?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Maksimovic izgleda gledao Velez na stadionu veceras.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Velez mora pasti na Tušnju. Ako ne sad onda kad ..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
I na kraju kriminalom uze pare

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Hajmo momci nastavite niz veceras 5/5, samo jako i skidanje gaca cim se prodje sicki.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Skinuli su gace jos jucer, kad su krenuli prema Blagaju

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dokle su nas doveli, igramo sa Sirokim nakon 4 poraza a mi pisemo o Velezu na Tusnju.
Ali klub vode drugovi i vracaju se dugovi

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
ABD

Mada mislim da nam bod malo znači, trebaju nam sva tri...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴