Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Tribalian
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Tribalian » 09 jun 2011, 22:59

Video sam malopre listu ona 4 pojacanja koja planirate dovesti za 50 miliona,Mislim da LFC moze i bolje to,ali Keni verovatno zna sta radi.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 09 jun 2011, 23:09

Moze li Falcao kako kod nas.... :? :? :? 8-) :D
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 09 jun 2011, 23:10

Izgleda da je Phil Jones potpisao za United, stoga ostaje nam Scott Dann koji je prema statistikama Sky Sportsa dosta bolji igrač od Jonesa, a i manje će koštati s tim da je Jones mlađi.

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 93,00.html

Pault86 Paul Thompson
Henderson deal is done. Don't worry about that. Our aim was to get him signed before he flew out. Adam will be sorted when he is back. Wickham deal is sorted. Just sorting out the last bits. Mata is still a target but that's on hold till after the U21's

Comolli je izjavio za LFC TV da je Sunderland zainteresovan za Ngoga tako da je izvjesno da nam dolazi Connor Wickham. Ipswich je već pripremio zamjenu u vidu Chopre koji je na medicinskom pregledu.

btw. paul_tomkins Paul Tomkins
RT @JimBoardman: Seeing as everyone else has tweeted it now - @TonyBarretTimes reports that #LFC have offered around £5m for Gaël Clichy
28 seconds ago Favorite Retweet Reply
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 09 jun 2011, 23:20

Jbg @Carlo.. ja sam sve to, od te statistike Danna, preko toga da ima šanse da Ngog ode, do toga da je Liverpool ponudio 5 miliona funti za Clichya, napisao u zadnje dvije-tri stranice. :P ;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 09 jun 2011, 23:28

Bertrand je napisao/la:Jbg @Carlo.. ja sam sve to, od te statistike Danna, preko toga da ima šanse da Ngog ode, do toga da je Liverpool ponudio 5 miliona funti za Clichya, napisao u zadnje dvije-tri stranice. :P ;)
Ah, ne vidjeh :P

Izgleda da nije samo špekulacija dok se toliki novinari uključuju:

bensmith_Times
Clichy 'very interested' in #LFC's offer but there's plenty of competition from abroad. #AFC

Opta
111 - Gael Clichy made more tackles than any other full back in the 2010-11 Premier League. Combative.

I neko reče da je loš u odbrani :mrgreen:

Richard__Buxton Richard Buxton
#LFC still determined to land Scott Dann but are not willing to meet #BCFC's £10million valuation for the defender.

Nadam se da će Comolli ovo riješiti za par dana jer je rekao da voli da bude riješeno sve na početku prelaznog roka da se igrači mogu navići na novi klub :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 09 jun 2011, 23:34

Ma sigurno nije špekulacija. Za razliku od većine, Ben Smith, Tony Barrett, Jim Boardman i Rory Smith su novinari kojima se, što se tiče Liverpoola, može vjerovati, tako da ovo sigurno nije neka izmišljotina.

Za mene bi dovođenje Clichya bio 'posao ljeta'. Momak ima veliko iskustvo igranja na najvišoj razini, igra na poziciji koja klubu već godinama hronično fali, a uz to bi ga doveli za neku mizernu cijenu, koja je barem upola manja od Enriqueove. Ako je Clarke uspio Johnsona 'naučiti' kako igrati u odbrani, onda treba još veća 'čuda' očekivati i dolaskom ovoga.

Ali, o tom potom...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 10 jun 2011, 09:03

Izgleda da nismo odustali ili namjerno nudimo vise od Manchestera za Jonesa...poznato mi je ovo iz transfera sa Hendersonom gdje se je stari alkoholicar petljo kojekavim ponudama,a evo mu izgleda i osvete...19 miliona smo ponudili za njeg na redu je odgovor i veca ponuda Manchestera,u svakom slucaju ako ovo dizanje ponude nije istinito bar je zanimljivo citati.

Sto se tice Clichy-a vrlo je moguce da prede kod nas,Comolli ga je doveo u Arsenal kao 18 godisnjaka tako da su sigurno ostali u dobrim odnosima,ostala mu godina ugovora,sigurno kao i sa Nasrijem ima nesuglasice oko produzivanja tako da moglo bi se poklopit da dode kod nas,a bio bi veliko pojacanje jer je jedan od najbolji ljevi bekova u ligi.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 10 jun 2011, 11:39

Clishy nije lose rijesenje,mada mi je pao u ocima jer nekada katastrofalno grijesi,ali svakako bi nas pojacao.Nadam se da je suplja da nudimo toliko para za Jonesa,nadam se da je to dizanje cijene da alkos lose prodje.Vjerujte da on nije toliko bolji od Wilsona.Za njega do 10 miliona i nista vise. Vargas je idealno rjesenje,a od krila dovesti Downinga,i pored njega Matu ili Younga jer mislim da ce tesko Dirk izgubiti poziciju,jer je pravi igrac.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 10 jun 2011, 11:44

Ovo za Clishya mi se dopada bio bi dobro rješenje na poziciji lijevog beka, Connora trebamo dovesti kao back up napadač a N'Goga prodati Sunderlandu, Downing ili Matu dovesti na krilu i Charlie Adama bilo bi odlično. Evo hoće Manutd da dovede Nasria tako da ako on dođe možda Young neće želiti da igra u Manutdu pa izabere nas :mrgreen: Al nevjerujem da bi se dopalo navijačima prvo da hoće da ide u Manutd pa onda kod nas zato jer neće igrati u prvoj postavi.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 jun 2011, 12:09

kad se pogleda ko je na toj poziciji igrao u zadnje vrijeme Gael Clishy je prvi igrac nakon Riisea koji lici na beka :D radije bi da njega dovedemo nego enriquea

svi znaju da je wickham igrac kojeg ja cijenim i volio bi da dođe kod nas. dann bi nam isto dobro dosao jer mislim da nam i ne treba toliko neki djecak na toj poziciji nego bas neki defanzivac koji ima solidno iskustvo jer mi imamo vec dosta mladih igraca tu...
ostane jos pozicija lijevog krila tu su nekako najblizi Downing ili Mata al sa njim ce ici nesto sporije sve to zbog U-21 prvenstva dok se kao neki backup namece mozda Mavreux ali samo u slucaju ako 1. jula bude zdrav i prođe malo ozbiljniji ljekarski pregled jer nasi su najavili da ga nece potpisati ako ne bude 100% izlijecena ta ozljeda sto je dugo vukao.
You are someone else I am still right here

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 jun 2011, 12:17

Kanite se vi Clichy-a, jer njega sigurno nećete dobit ;) :P

Stvarno ne vidim koji je razlog da on pređe kod vas ?! Ima ugovor sa Arsenalom ja mislim još 3-4 godine, sam je rekao da je Wengeru sve dužan, uči malog Gibbsa svojim potezima i greškama i mislim da će tu bit do jedno 31-32 godine ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 10 jun 2011, 12:20

Clishy ima još samo jednu godinu ugovora s Arsenalom zbog toga i Liverpool ne nudi toliko puno nego 5 miliona funti kakve 3, 4 godine
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 10 jun 2011, 12:24

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Li ... 46034.html
Ngog potpisuje za Sunderland slijedeće sedmice i to za 5 miliona funti :lol: Ovo je više nego dobro
YOU'LL NEVER WALK ALONE

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 jun 2011, 12:27

Kladio bih se da sam negdje pročitao da je produžio al produžit će, tako da... ;) Opet ne vidim šta bi on dobio prelaskom kod vas.

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 10 jun 2011, 12:28

GunnerS je napisao/la:Kanite se vi Clichy-a, jer njega sigurno nećete dobit ;) :P

Stvarno ne vidim koji je razlog da on pređe kod vas ?! Ima ugovor sa Arsenalom ja mislim još 3-4 godine, sam je rekao da je Wengeru sve dužan, uči malog Gibbsa svojim potezima i greškama i mislim da će tu bit do jedno 31-32 godine ;)
Jaro moj, mojne se ljutiti ali nisi u elementu. Clichy ima jos manje od 12 mjeseci ugovora i on ne želi produžiti sa Arsenalom. Izrazio je želju da promijeni sredinu i to čak da dođe u Liverpool ukoliko se dva kluba dogovore. Ako on ne želi ostati, mislim da nas od dogovora dijeli samo malo. Druga strana priče je da bi ovo sve mogla biti "dimna zavjesa" kao što je slučaj sa Jonesom, za kojeg Man Utd sad mora platiti ni manje ni više nego 25 miliona funti!

Što se tiče njegovog "dobitka" jeste da mi stvaramo novu ekipu i imamo novog trenera koji je i više nego izvrstan motivator i svestrana ličnost. Ne znam šta on "dobiva" ostankom u Arsenalu...?
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 10 jun 2011, 12:29

GunnerS je napisao/la:Kladio bih se da sam negdje pročitao da je produžio al produžit će, tako da... ;) Opet ne vidim šta bi on dobio prelaskom kod vas.
Da, treba on da produži ugovor ali ako neće, onda ni Arsenal neće rizikovat pa da ga slijedeće sezone pusti slobodnog bolje da uzmu malo para
YOU'LL NEVER WALK ALONE

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 jun 2011, 12:34

@TheCcouser, ispravio sam se što se tiče ugovora. A to šta dobiva, pa siguran sam da prvo, u Arsenalu iduće godine igra LP, a ne EL. Drugo, Liverpool kao i Arsenal zadnjih par godina, tek stvara ekipu i stvarno nemislim da odmah mogu da osvoje EPL, po tome je bliže u Arsenalu.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 jun 2011, 13:06

TheScouser je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Kanite se vi Clichy-a, jer njega sigurno nećete dobit ;) :P

Jaro moj, mojne se ljutiti ali nisi u elementu. Clichy ima jos manje od 12 mjeseci ugovora i on ne želi produžiti sa Arsenalom. Izrazio je želju da promijeni sredinu i to čak da dođe u Liverpool ukoliko se dva kluba dogovore. Ako on ne želi ostati, mislim da nas od dogovora dijeli samo malo. Druga strana priče je da bi ovo sve mogla biti "dimna zavjesa" kao što je slučaj sa Jonesom, za kojeg Man Utd sad mora platiti ni manje ni više nego 25 miliona funti!

Što se tiče njegovog "dobitka" jeste da mi stvaramo novu ekipu i imamo novog trenera koji je i više nego izvrstan motivator i svestrana ličnost. Ne znam šta on "dobiva" ostankom u Arsenalu...?
Teško da će Clichy otići iz Arsenala i ja u to ne vjerujem...bilo je toga i prije, al' eto...neka bude šta biti mora. :mrgreen:
Inače, da, ima još oko godinu ugovora, al' sve špekulacije o odlasku su ohladile , a sam je milion put isticao kako voli Arsenal, kako je sretan u njemu i da mu je Wenger kao otac(što i nije čudo :lol: ), tako da, ako ode, sigurno neće u EPL, a ja mislim da je 90% da ostaje a 10% da ide u B.Munchen. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 jun 2011, 13:07

Meni toliko ne bi bilo krivo da ode iskreno, jer njegova zamjena bi bio Leighton Baines.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 10 jun 2011, 13:08

Posto vidim da je Lpool izgubio bitku za Jonesa(po meni stoper nam i ne treba) ali vec kad se prica, da nastavim, ne znam otkud se ne okrenu onom Shawcrossu iz Stokea, jedno vreme se bila digla prasina oko njega, svi su ga hteli a sad nista, moguce je da su se svi ohladili kada je polomio nogu onom ramseyu... ali sve u svemu odlican je CB cvrst je u duelima.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.