FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Npr. dobro se krene u sezonu kad jurisas sa 45-godisnjim Stevom Nikolicem na AiK
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Tekst iz 2014-te godine: Juniori Širokog Brijega Luka Juričić i Luka Menalo predvode najbolje strijelce juniorske Premijer lige Bosne i Hercegovine nakon prvog dijela sezone.
Juričić i Menalo iz Širokog vodeći strijelci kod juniora
Vodeći strijelac je Luka Juričić. Ovaj mladi fudbaler je u 15 odigranih kola postigao 17 golova, a odmah iza njega smješten je njegov klupski kolega Luka Menalo
Menalo je postigao 14 golova u jesenjem dijelu prvenstva, a nakon dvojca iz Širokog slijedi fudbaler Borca Predrag Zekanović, koji je postigao 12 golova.
Dva fudbalera sarajevskog Željezničara, Ajdin Mujagić i Dženis Beganović, postigli su po 10 pogodaka, dok su isti broj golova postigli Ademir Čolić (Zvijezda), Sedin Ljuca (Slavija) i Nikola Dujaković (Borac).
Juniorska Premijer liga, lista strijelaca:
17 - Luka Juričić (Široki Brijeg)
14 - Luka Menalo (Široki Brijeg)
12 - Predrag Zekanović (Borac)
10 - Dženis Beganović, Ajdin Mujagić (Željezničar), Ademir Čolić (Zvijezda), Nikola Dujaković (Borac), Sedin Ljuca (Slavija)
Juričić i Menalo iz Širokog vodeći strijelci kod juniora
Vodeći strijelac je Luka Juričić. Ovaj mladi fudbaler je u 15 odigranih kola postigao 17 golova, a odmah iza njega smješten je njegov klupski kolega Luka Menalo
Menalo je postigao 14 golova u jesenjem dijelu prvenstva, a nakon dvojca iz Širokog slijedi fudbaler Borca Predrag Zekanović, koji je postigao 12 golova.
Dva fudbalera sarajevskog Željezničara, Ajdin Mujagić i Dženis Beganović, postigli su po 10 pogodaka, dok su isti broj golova postigli Ademir Čolić (Zvijezda), Sedin Ljuca (Slavija) i Nikola Dujaković (Borac).
Juniorska Premijer liga, lista strijelaca:
17 - Luka Juričić (Široki Brijeg)
14 - Luka Menalo (Široki Brijeg)
12 - Predrag Zekanović (Borac)
10 - Dženis Beganović, Ajdin Mujagić (Željezničar), Ademir Čolić (Zvijezda), Nikola Dujaković (Borac), Sedin Ljuca (Slavija)
Al zamisli koliko je onaj forum otisao u **** kad lobotomac od muke mora ovdje pisati i komentarisati igrace jer toga tamo odavno nema
I 12 ofanzivnih veznih.
Kako je Kostić na derbi izveo 6 napadača. Sve se može kad se hoće.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
https://www.novikonjic.ba/index.php/bih ... -i-boravak
“U Konjicu je zaista prekrasno, priroda je prelijepa i mislim da imamo vrhunske uslove za dobar i kvalitetan rad, sve je na najvišem nivou. U hotelu imamo sav mogući luksuz, sobe su ekstra, hrana je predobra, osoblje izuzetno uslužno i prijatno i tu su uvijek na usluzi šta god nam zatreba. Preporučio bih svima koji traže mjesto za pripreme da je Konjic idelano mjesto za to najviše radi hotela i prirode koja pruža dobar ugođaj. Gradski stadion u Konjicu je jako dobar, teren je dobro pripremljen i ljudi koji ga održavaju potrudili su se da imamo idealne uslove, tako da je sve super i na vrhunskom nivou.
Iznenadilo me koliko naših navijača iz Konjica dolazi na treninge, to je nešto nevjerovatno i tako nešto nisam doživio u svojoj karijeri, to je jedan poseban utisak koji ću ponijeti u Sarajevo iz Konjica.”
Intervju Hajrica
“U Konjicu je zaista prekrasno, priroda je prelijepa i mislim da imamo vrhunske uslove za dobar i kvalitetan rad, sve je na najvišem nivou. U hotelu imamo sav mogući luksuz, sobe su ekstra, hrana je predobra, osoblje izuzetno uslužno i prijatno i tu su uvijek na usluzi šta god nam zatreba. Preporučio bih svima koji traže mjesto za pripreme da je Konjic idelano mjesto za to najviše radi hotela i prirode koja pruža dobar ugođaj. Gradski stadion u Konjicu je jako dobar, teren je dobro pripremljen i ljudi koji ga održavaju potrudili su se da imamo idealne uslove, tako da je sve super i na vrhunskom nivou.
Iznenadilo me koliko naših navijača iz Konjica dolazi na treninge, to je nešto nevjerovatno i tako nešto nisam doživio u svojoj karijeri, to je jedan poseban utisak koji ću ponijeti u Sarajevo iz Konjica.”
Intervju Hajrica
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Za skeptike, nije mi bilo mrsko da pogledam. Evo nekih od momaka koji su došli iz 2. HNL u našu ligu i pokazali se dobrim igračima:
- Elvis Sarić
- Oliver Petrak
- Matija Katanec
- Ivan Krstanović (ok igrao je prije za Rijeku, Dinamo ali je u BiH došao iz Zadra)
- Dejan Čabraja
- Almedin Ziljkić
- Domagoj Franić
- Vedran Vrhovac
- Luka Miletić
- Ivan Crnov (tadašnji Crnov u Zrinjskom je bio odličan igrač)
- Hrvoje Barišić (također igrao u Zrinjskom godinama)
A da ne govorim koliko mladih iz prve HNL se tamo razvija i koliko im znači to iskustvo, slušao sam baš neki dan neke igrače. Nije baš 2. HNL ko ove naše niželigaške žabokrečine.
- Elvis Sarić
- Oliver Petrak
- Matija Katanec
- Ivan Krstanović (ok igrao je prije za Rijeku, Dinamo ali je u BiH došao iz Zadra)
- Dejan Čabraja
- Almedin Ziljkić
- Domagoj Franić
- Vedran Vrhovac
- Luka Miletić
A da ne govorim koliko mladih iz prve HNL se tamo razvija i koliko im znači to iskustvo, slušao sam baš neki dan neke igrače. Nije baš 2. HNL ko ove naše niželigaške žabokrečine.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 25 jun 2020, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
Kako nema onih novinarskih observacija i pitanaja u tekstu i ove slike Hajrića, imao sam osjećaj da ko čitam njegovu pismenu "kako sam proveo raspust" ili kao neki vid bloga.LjoZee je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:30https://www.novikonjic.ba/index.php/bih ... -i-boravak
Intervju Hajrica
Hmm mislim postujem ti misljenje ali nista ove cetiri igraca nemaju nesto posebno od igraca koji su dolazili zadnji x godina, tako da nebi se uopste slozio. Realno gledano, dovodili smo 5X jace igraca po imenima zadnji nekoliko ljeta, ali djabe ime bitno je sta je do tada radio. Zato pitam jer me interesuje otkud taj stav. Hvala na odgovoru.Salih1984 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:13Blazevic jedan od najboljih bekova lige 24g,Hajric 24g bio je zadnjih utakmica na klupi u belgiji ali mislim da ima sta pokazati i da ce nece biti gori nego sto je Lendric bio
A Bekric i Juricic su dobri da imamo siru bazu igraca![]()
I nije niko u zadnje vrijeme igrao svakako-zbog korone.
Za razliku od mnogih ja se uvijek nadam najboljem, dal to bio Halvadzic ili Bekric lupam. Ali ne skodi biti realan takodjer (ne prozivam te) i pogledati neke stvari kakve jesu. Potencijal imaju sve trojica, ne racunam Bekrica, da budu solidni igraci tako da donekle bi se slozio.. ali sad stavljati epitete "extra, jako, ovo ono" je doza vise.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 25 jun 2020, 19:49, ukupno mijenjano 2 puta.
@igrajlopte 🐦
- lijevapolutka
- Kontakt:
A i pitari se sad zbunili. Ne znaju kome poslati poruke da Željo nema para
moSa ljoŽe
Hahahahahahhahahlijevapolutka je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:42A i pitari se sad zbunili. Ne znaju kome poslati poruke da Željo nema para![]()
![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
sad prijete CrnkicuLjoZee je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:46Hahahahahahhahahlijevapolutka je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:42A i pitari se sad zbunili. Ne znaju kome poslati poruke da Željo nema para![]()
![]()
![]()
Naravno doza kritike uvijek je dobraReX je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:42Hmm mislim postujem ti misljenje ali nista ove cetiri igraca nemaju nesto posebno od igraca koji su dolazili zadnji x godina, tako da nebi se uopste slozio. Realno gledano, dovodili smo 5X jace igraca po imenima zadnji nekoliko ljeta, ali djabe ime bitno je sta je do tada radio. Zato pitam jer me interesuje otkud taj stav. Hvala na odgovoru.Salih1984 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:13Blazevic jedan od najboljih bekova lige 24g,Hajric 24g bio je zadnjih utakmica na klupi u belgiji ali mislim da ima sta pokazati i da ce nece biti gori nego sto je Lendric bio
Za razliku od mnogih ja se uvijek nadam najboljem, dal to bio Halvadzic ili Bekric lupam. Ali ne skodi biti realan takodjer (ne prozivam te) i pogledati neke stvari kakve jesu. Potencijal imaju sve trojica, ne racunam Bekrica, da budu solidni igraci tako da donekle bi se slozio.. ali sad stavljati epitete "extra, jako, ovo ono" je doza vise.![]()
Ja sam gore samo zelio reci da to za sada izgleda extra tj.da nam ta 4 igraca ako nista drugo donose sirinu u timu,a Blazevic i Hajric bi mogli biti i dobri prvotimci
A iskreno i ja u nastavku ocekujem bolja pojacanja ,ali ima jos dosta do kraja prelaznog roka
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
LjoZee je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:46Hahahahahahhahahlijevapolutka je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:42A i pitari se sad zbunili. Ne znaju kome poslati poruke da Željo nema para![]()
![]()
![]()
brate ,Brko je dokazao da zna i da mu trebamo vjerovati ,ne zato sto je sin Ivice ili eto onako vec sto nam je to 1001 dokazao .Salih1984 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:59Naravno doza kritike uvijek je dobraReX je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:42Hmm mislim postujem ti misljenje ali nista ove cetiri igraca nemaju nesto posebno od igraca koji su dolazili zadnji x godina, tako da nebi se uopste slozio. Realno gledano, dovodili smo 5X jace igraca po imenima zadnji nekoliko ljeta, ali djabe ime bitno je sta je do tada radio. Zato pitam jer me interesuje otkud taj stav. Hvala na odgovoru.Salih1984 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:13
Blazevic jedan od najboljih bekova lige 24g,Hajric 24g bio je zadnjih utakmica na klupi u belgiji ali mislim da ima sta pokazati i da ce nece biti gori nego sto je Lendric bio
Za razliku od mnogih ja se uvijek nadam najboljem, dal to bio Halvadzic ili Bekric lupam. Ali ne skodi biti realan takodjer (ne prozivam te) i pogledati neke stvari kakve jesu. Potencijal imaju sve trojica, ne racunam Bekrica, da budu solidni igraci tako da donekle bi se slozio.. ali sad stavljati epitete "extra, jako, ovo ono" je doza vise.![]()
![]()
Ja sam gore samo zelio reci da to za sada izgleda extra tj.da nam ta 4 igraca ako nista drugo donose sirinu u timu,a Blazevic i Hajric bi mogli biti i dobri prvotimci![]()
A iskreno i ja u nastavku ocekujem bolja pojacanja ,ali ima jos dosta do kraja prelaznog roka![]()
Ako on nije mogao skontati da je Blazevic igrac za nas ( koji je pola godine proveo sa nama )
Prijetili mu porodici, sada opet prijete njemu?
Kakav mentalitet....
Kakav mentalitet....
Pa ja nisam nigdje napisao da ne treba vjerovati Amaru.KANA je napisao/la: ↑25 jun 2020, 20:08brate ,Brko je dokazao da zna i da mu trebamo vjerovati ,ne zato sto je sin Ivice ili eto onako vec sto nam je to 1001 dokazao .Salih1984 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:59Naravno doza kritike uvijek je dobraReX je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:42
Hmm mislim postujem ti misljenje ali nista ove cetiri igraca nemaju nesto posebno od igraca koji su dolazili zadnji x godina, tako da nebi se uopste slozio. Realno gledano, dovodili smo 5X jace igraca po imenima zadnji nekoliko ljeta, ali djabe ime bitno je sta je do tada radio. Zato pitam jer me interesuje otkud taj stav. Hvala na odgovoru.
![]()
Ja sam gore samo zelio reci da to za sada izgleda extra tj.da nam ta 4 igraca ako nista drugo donose sirinu u timu,a Blazevic i Hajric bi mogli biti i dobri prvotimci![]()
A iskreno i ja u nastavku ocekujem bolja pojacanja ,ali ima jos dosta do kraja prelaznog roka![]()
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Alispahic takodjer igrao drugu HNL prije nego ce doci u Slobodu godinu prije nasbraco je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:36Za skeptike, nije mi bilo mrsko da pogledam. Evo nekih od momaka koji su došli iz 2. HNL u našu ligu i pokazali se dobrim igračima:
- Elvis Sarić
- Oliver Petrak
- Matija Katanec
- Dejan Čabraja
- Almedin Ziljkić
- Domagoj Franić
- Vedran Vrhovac
- Luka Miletić
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA