FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Lutao sam malo za vikend po Sarajevu i kad sam isao na Trebević i žičaru, uhvatim dobar kadar

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MaloStroj1946 je napisao/la:Jel vas strah picici
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
DanasNapoli je napisao/la:Jel se karte mogu uzeti samo u prostorijama Fan shopa?
Ferhadija
Skenderija
Fan Shop
marconato je napisao/la:Lutao sam malo za vikend po Sarajevu i kad sam isao na Trebević i žičaru, uhvatim dobar kadar![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tržnica Ferhadija, Skenderija Plato.Napoli je napisao/la:Jel se karte mogu uzeti samo u prostorijama Fan shopa?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Danas će otić par hiljada karti sigurno
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Smanjen apetit, povecan broj otkucaja srca, znojenje dlanova.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hebo ih Jozo, o cemu mi pricamo.
Ja ne znam kako ovi novinari ne znaju postaviti par pitanja da press izgleda dobro. Sve se svede na to da dodje neko isprica sta ima i to je to.
Svaki put se pitam sto uopste citam ikakve vijesti. Jbt vise saznas sam raspitujuci se.
Ja ne znam kako ovi novinari ne znaju postaviti par pitanja da press izgleda dobro. Sve se svede na to da dodje neko isprica sta ima i to je to.
Svaki put se pitam sto uopste citam ikakve vijesti. Jbt vise saznas sam raspitujuci se.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
kakvu li horde koreografiju na sjeveru spremaju

I kazu sarajevo se nema kud sirit a na tu livadu iza moze stat 100 hiljada dusa najmanjezagorski je napisao/la:marconato je napisao/la:Lutao sam malo za vikend po Sarajevu i kad sam isao na Trebević i žičaru, uhvatim dobar kadar![]()
Kupikartu u SCC-u, 3. spratMortemHz je napisao/la:Tržnica Ferhadija, Skenderija Plato.Napoli je napisao/la:Jel se karte mogu uzeti samo u prostorijama Fan shopa?
- AngelDiMaria
- Kontakt:
BBIzeRoberto je napisao/la:Kupikartu u SCC-u, 3. spratMortemHz je napisao/la:Tržnica Ferhadija, Skenderija Plato.Napoli je napisao/la:Jel se karte mogu uzeti samo u prostorijama Fan shopa?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Joj kad zagrmi, ajmo braco svi ko jedan, ajmo jakooooo
Za Kosevo, za Saraj'vo, za horde zla sad pjevam jaaaaaaaaaaa
Ajmo dobrilaaaaaaaaaaaaaa
Za Kosevo, za Saraj'vo, za horde zla sad pjevam jaaaaaaaaaaa
Ajmo dobrilaaaaaaaaaaaaaa
ZZ
Red djeteline i ide Husref sa bordo kosilicom, iza njega se razmotava slika gdje smrt baca kosu i govori curi u njihovoj nosnji "dodji necu ti nista"FoSte95 je napisao/la:kakvu li horde koreografiju na sjeveru spremaju![]()
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Znaci po ovome kapiten ipak ne ide na DMF?trener FK Sarajevo Husref Musemić bi u utakmici protiv aktuelnog škotskog prvaka trebao izvesti sljedećih jedanaest fudbalera.
Kovačević; Hebibović, Lazić, Šerbečić, Hodžić; Gavrić, Rahmanović, Velkoski, Oremuš, Milanović, Ahmetović
Nije tacna ova formacijazeRoberto je napisao/la:Znaci po ovome kapiten ipak ne ide na DMF?trener FK Sarajevo Husref Musemić bi u utakmici protiv aktuelnog škotskog prvaka trebao izvesti sljedećih jedanaest fudbalera.
Kovačević; Hebibović, Lazić, Šerbečić, Hodžić; Gavrić, Rahmanović, Velkoski, Oremuš, Milanović, Ahmetović
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A gdje je Tatar???zeRoberto je napisao/la:Znaci po ovome kapiten ipak ne ide na DMF?trener FK Sarajevo Husref Musemić bi u utakmici protiv aktuelnog škotskog prvaka trebao izvesti sljedećih jedanaest fudbalera.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Sad je jasno zasto prizeljkujemo da nas napadnu, naravno ako je ova formacija tacna. Tatar na klupi upravo radi kontranapada i brzine Milanovica i Oremusa. U drugom poluvremenu izvrsiti rokadu i povuci Oremusa nazad, a uvesti Tatara na njegovu poziciju, cak i promijeniti strane sa Milanovicem.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Ima li ko ovdje blizak vodjama na sjeveru da im preporuci neke malo starije pjesme od prije par god , imamo strasnih a ne pjevaju se skoro pa nikako ? neeeka mi neee svaaanee , nek me nema, nek me nee buuudeee ..
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Dolazil Nam na tekmu ?
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, DoktorXabaras, GokuSSJG, kraljlavova, Lik, miguelramos, soe, teamnorth1989 i 82 gosta.