Svaka cast buraz na ovome,ali ako nam se @alfred opet naklati na kosti da Bog da, da ko prezivi...
Molim te nemoj vise...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Deda mraz je bordo
Tako je.
Sedmica, odmori..AlfredNobel je napisao/la: ↑26 dec 2020, 18:08Sutra ide novo autorsko djelo pod nazivom 'očekivanja pred nastavak'.
- Dobri smo.feniksptica je napisao/la: ↑26 dec 2020, 18:00De nek mi neko rezimira, napravi kratak sadrzaj, od Alfredovog djela
Ima vise veze od Edina Dzeke
1. Pobjednicki mentalitet koji se gradi dugo ali kad ga izgradis yebeno je svima koji ti izadju na megdan.Napapijri je napisao/la: ↑26 dec 2020, 14:16U pravu je @Alfred za nesto ozbiljnije teme. Evo jedan prijedlog, pa ako se nekome svidi, mozemo "analizirati". Hajmo pokusati:
1. Sta vam se najvise svidjelo u ovoj polusezoni?
2. Na kojim poljima ili pozicijama smatrate da trebamo dodatno raditi?
3. Ko vam je najbolji igrac polusezone i zasto?
4. Ko vam je najgori igrac polusezone i zasto?
5. Najvece iznenadjenje (pozitivno)?
6. Najvece iznenadjenje (negativno)?
7. "Savrsen" mec u ovoj polusezoni i zasto?
Ja cu svoju "analizu" nastojati dati u toku dana, naravno ukoliko drugima uopste odgovara.
Ti mrziš Sarajevo i sarajevsku mahalu, to ne pišu ni Željovci. Hare je dijete kluba i grada! Sram te bilo! Odakle si ti majke ti?Kizo28 je napisao/la: ↑26 dec 2020, 18:391. Pobjednicki mentalitet koji se gradi dugo ali kad ga izgradis yebeno je svima koji ti izadju na megdan.Napapijri je napisao/la: ↑26 dec 2020, 14:16U pravu je @Alfred za nesto ozbiljnije teme. Evo jedan prijedlog, pa ako se nekome svidi, mozemo "analizirati". Hajmo pokusati:
1. Sta vam se najvise svidjelo u ovoj polusezoni?
2. Na kojim poljima ili pozicijama smatrate da trebamo dodatno raditi?
3. Ko vam je najbolji igrac polusezone i zasto?
4. Ko vam je najgori igrac polusezone i zasto?
5. Najvece iznenadjenje (pozitivno)?
6. Najvece iznenadjenje (negativno)?
7. "Savrsen" mec u ovoj polusezoni i zasto?
Ja cu svoju "analizu" nastojati dati u toku dana, naravno ukoliko drugima uopste odgovara.
2. Igracki kadar - napadac, Organizacija kluba - poboljsati rad u mladjim kategorijama tj. Akademiji.
3. Amar Rahmanovic, besprijekorni fajter, koji donosi neku dodatnu notu igri i svakako smo opasniji i "nabrijaniji" kad je on tu.
4. Haris Handzic, zbog mahalskog pristupa i nonsalancije u nekim momentima. Shvatam ja da napadaca nekad stane realizacija, ali njegova neefikastnost je dosla zbog njegovog nesportskog zivota i mahalskog mentaliteta.
5. Amer Dupovac, uletio kad je najteze bilo, i pokidao sve sto je odigrao. Na terenu neprikosnoven, van njega miran, povucen. Cesto ismijavan i osporavan ali je "zapeo" kad je najteze bilo.
6. Ivan Jukic, fakat sam od njega vise ocekivao. Ali nikako da se dozove. Ima ok CV ali nikako da odigra nesto konkretno...
7. Borac u gostima. Tad smo potvrdili kakav mentalitet imamo i da se NIKAD ne smijemo otpisati. Mozda cudan izbor jer nismo pobijedili ali za mene je taj mec odlican bio.
To je odlicno po nasGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 dec 2020, 19:21Nisam upratio, jel to dobro, ili lose po nas ?