Jos lik slavi
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Pa Hernanese sta im ucini
Jos lik slavi

Jos lik slavi
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- invincible1921
- Kontakt:
Na ovoj temi se vise prica o sudjenju i od teme za Premijer ligu BiH....
Drago mi je radi pobjede jer smo opet u trci za makar to 6. mjesto, al et malo zalim posto je ovaj WANNA BE VELIKI KLUB roma opet drugi.
Drago mi je radi pobjede jer smo opet u trci za makar to 6. mjesto, al et malo zalim posto je ovaj WANNA BE VELIKI KLUB roma opet drugi.
=\_1921_/=
- _forzamilan_
- Kontakt:
Izbaci jedan x iz indexx.
Napolitanci se osramotili protiv otpisane Parme: Vrijeđali suparničke igrače jer ih nisu pustili da pobijede
http://www.indexx.hr/sport/clanak/napol ... 19242.aspx

Napolitanci se osramotili protiv otpisane Parme: Vrijeđali suparničke igrače jer ih nisu pustili da pobijede
http://www.indexx.hr/sport/clanak/napol ... 19242.aspx
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Seljakluk.
Higuain je sam kriv. Totalno je u kontra ritmu i ne mozhe da zabije nishta bez 5-6 dobrih prilika. Ovakvo ponashanje je apsolutno sramotno, kao da je ovo Real pa treba stalno da se kuka kad protivnik odbija da izgubi.
Benitez syebao tekmu, osvetilo mu se to shto je pocheo sa Zapatom, pa onda morao da juri zaostatak - umesto da napadne iz svih cilindara i da onda kalkulishe na 0-2 ili 0-3.
Andujar nastavlja da odushevljava. Njega i pola odbrane valja poterati na kraju sezone - ali se naravno to nece desiti.
Benitez syebao tekmu, osvetilo mu se to shto je pocheo sa Zapatom, pa onda morao da juri zaostatak - umesto da napadne iz svih cilindara i da onda kalkulishe na 0-2 ili 0-3.
Andujar nastavlja da odushevljava. Njega i pola odbrane valja poterati na kraju sezone - ali se naravno to nece desiti.
godinu dana truda, znoja, da bi ti došao neki debil sa pištaljkom, koji ti može faktički uništit' čitavu sezonu, samo zato što mu se može
nikako ne mogu da se pomirim s ovom lakrdijom, mnogo je i za Serie A

Pustite se slika i sky analiza, oni su odavno trebali proimijeniti ime u JuveTV.
Igrate dobro, ali sinoc nit ste sa odigrali nit pokazali, osim neizmjernog ciganluka.
Igrate dobro, ali sinoc nit ste sa odigrali nit pokazali, osim neizmjernog ciganluka.
Murillo=JJ
Zao mi Lazia,bas su ih pokrali.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- L'Avvocato
- Kontakt:
SampiJuve je napisao/la:Pustite se slika i sky analiza, oni su odavno trebali proimijeniti ime u JuveTV.
Zbog cega? Pa ako Juventini ista mrze u Italiji to su Sky i Merdaset.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
je l' te sramota?SampiJuve je napisao/la:Pustite se slika i sky analiza, oni su odavno trebali proimijeniti ime u JuveTV.
O cemu ti dijete drago? Pa dok je bilo 11x11, Inter je izlgledao kao da su Varese ili Salernitana, Lazio je mogao voditi sa najmanje 3-0. I sa dva igraca vise, Inter je jedva dobio. Koja karinaska ekipa.SampiJuve je napisao/la:Pustite se slika i sky analiza, oni su odavno trebali proimijeniti ime u JuveTV.
U zadnjih par godina stvarno nemate razloga.Cak sta vishe, ostajem pri prvobitnoj tvrdnji.L'Avvocato je napisao/la:SampiJuve je napisao/la:Pustite se slika i sky analiza, oni su odavno trebali proimijeniti ime u JuveTV.
Igrate dobro, ali sinoc nit ste sa odigrali nit pokazali, osim neizmjernog ciganluka.![]()
Zbog cega? Pa ako Juventini ista mrze u Italiji to su Sky i Merdaset.
Stvarno ne znam sta si ti gledao.samadhi je napisao/la: O cemu ti dijete drago? Pa dok je bilo 11x11, Inter je izlgledao kao da su Varese ili Salernitana, Lazio je mogao voditi sa najmanje 3-0. I sa dva igraca vise, Inter je jedva dobio. Koja karinaska ekipa.
Jel tebe sramota kmecat bez razloga? Postavio par optickih varki i tim pravdash ciganluk svoje ekipe.Izgorili u prevelikoj zelji kao i sve male ekipe.Imash li slike ruke vaseg odbrambenog kad smo vec kod analiza.Chinaglia je napisao/la:je l' te sramota?SampiJuve je napisao/la:Pustite se slika i sky analiza, oni su odavno trebali proimijeniti ime u JuveTV.
Murillo=JJ
Dijete drago, Inter je izgledao kao Serie B ekipa dok je bilo 11 na 11. To ti svako ko je GLEDAO utakmicu moze potvrditi.
I sta velis, ciganluk? Pa mene bi bilo sramota tako sta reci a u timu imam dvije argentinske picketine Palacia i Icardija, koji poput baletana padaju i kad nema kontakta. Jos Palacio dok se valjao rukama mlatarao na sudiju da da karton. Eto ti je, dijete drago, ciganluk.
I sta velis, ciganluk? Pa mene bi bilo sramota tako sta reci a u timu imam dvije argentinske picketine Palacia i Icardija, koji poput baletana padaju i kad nema kontakta. Jos Palacio dok se valjao rukama mlatarao na sudiju da da karton. Eto ti je, dijete drago, ciganluk.
ti si lud, a i ja našao odgovarat' liku koji ima nick kakav ima 
Znaci kad te sudija unisti odlukama, onda to znaci da si izgorio od zelje? 
Zasto bi Lazio bio mala ekipa, zato sto je ove sezone postigao izvrsne rezultate, visoko iznad svojih mogucnosti, pri cemu uspijevaju igrati i atraktivno, te time dati znacajan doprinos opravku Serije A?!
Ovakvo dijeljenje uvrjedljivih prefiksa klubovima je zalosno.
Zasto bi Lazio bio mala ekipa, zato sto je ove sezone postigao izvrsne rezultate, visoko iznad svojih mogucnosti, pri cemu uspijevaju igrati i atraktivno, te time dati znacajan doprinos opravku Serije A?!
Ovakvo dijeljenje uvrjedljivih prefiksa klubovima je zalosno.
Roben, Neymar, Vidal, Suarez? Sta ti nije jasno?samadhi je napisao/la:Dijete drago, Inter je izgledao kao Serie B ekipa dok je bilo 11 na 11. To ti svako ko je GLEDAO utakmicu moze potvrditi.
Ne kontam, kojim odlukama je tacno unisten Lazio, sudijskim ili odlukama sopstvenih igraca.Npr. onog crnje da vuce Palacia u gol sansi, Marketija da ne izlazi sa gola, pa ona ide igracu u noge.Ocesh da kazesh da kartoni nisu bili zasluzeni? Lazio je vuijek bio mala neugodna ekipa, nista vishe, htjeli vi to priznati ili ne.asr_pd je napisao/la:Znaci kad te sudija unisti odlukama, onda to znaci da si izgorio od zelje?
Nemoj maca depresivan ovako, nema potrebe, sad ce Juve pa cesh da vidish sta je kradja.Chinaglia je napisao/la:ti si lud, a i ja našao odgovarat' liku koji ima nick kakav ima
Murillo=JJ
Ma jel moguce da netko cvili zbog penala
Cisti i prvi i drugi kao i gol.Jedino su prestrogi oni crveni tj.glupo je pravilo,ali tako je kako je dok ne promijene.Na kraju mi je drago sto se ovo dobilo iako nista ne znaci.Neka se Lotito i ekipa koprcaju do kraja.
Izbori
Izbori
reći da suđenje nije bilo tendeciozno, te da Lazio nije oštećen, može samo neko ko nema veze s vezom, ili ko je krajnje bezobrazan
eh da, nije istina da ovaj meč za Inter nije ništa značio, sa pobjedom su u ravnopravnoj borbi za LE, a iskreno i od srca im želim da istu i izbore, jer Inter zaslužuje igrat' u LE
bojim se da će do nekih novih titula u vidu Scudetta, morat' sačekat' neki novi Farsopoli, a do tad će imat' manje osvojenih Scudetta od Juventusa, nego što Lazio ima manje od Intera
ili ako hoćete drugim riječima, sad je svako (Juve i Inter) tamo gdje mu je mjesto
eh da, nije istina da ovaj meč za Inter nije ništa značio, sa pobjedom su u ravnopravnoj borbi za LE, a iskreno i od srca im želim da istu i izbore, jer Inter zaslužuje igrat' u LE
bojim se da će do nekih novih titula u vidu Scudetta, morat' sačekat' neki novi Farsopoli, a do tad će imat' manje osvojenih Scudetta od Juventusa, nego što Lazio ima manje od Intera
ili ako hoćete drugim riječima, sad je svako (Juve i Inter) tamo gdje mu je mjesto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.