BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Takooooooo jeeeeeeeeeeeee Damireeeeeeeeeeee

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Kako je samo dobro odigrao, odličan tenis je bio svaka čast.
Kolko je para zaradio
Kolko je para zaradio
Naklon brato naš 
Sad se revaniširati i Milošu, što da ne

‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
Dzumi se raspiso xD hoce svi autogram

Aferim majstore
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Polako, nije Raonic jos pobijedio.akisarajevo92 je napisao/la:dobijes 6.nosioca i ides na Raonica u 1/8 finala
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
kao sto rekoh uzet ce set... a nije daleko i pobjedu!Pantelija je napisao/la:Bravo damire! ovoj djeci potpisuje loptice iako mora da se pegla preko ogradesada protiv berrdriha ima puno vece sanse jer je zemlja
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Fantastičan meč Damira, prvi servis ga služio dobro sve do zadnjeg gema kada se malo stegla ruka. Odličan backhand i izlasci na mrežu. Imao nekoliko bespotrebih neprisiljenih grešaka, ali sve u svemu velika pobjeda našeg tenisera. BRAVO DAMIRE!

Zadnja izmjena: Maxi, dana/u 13 apr 2016, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Finalista out. Prvo nosioc sa turnira je ispao. U sledećem kolu po još jednu osvetu. Bit će frke ko će zastavu nositi u Riu. Amel ili Damir 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
emil02in je napisao/la:Samo da smo na čisto .Berdih je zdravne povraca,nnema proljev,ne urastaju mmu nokti jedino ako mu nije mlada dobila pa on nije mocio
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Meč karijere, fantastičan je bio. Psiha 
Bravo majstore!
Bravo majstore!
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Live ATP Ranking
Damir Džumhur 82 mjesto
Damir Džumhur 82 mjesto
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ybg ,masters je u pitanju.akisarajevo92 je napisao/la:dobijes 6.nosioca i ides na Raonica u 1/8 finala
BosnaE
Fantastican mec... Berdih je bacio sve karte na stol u onom TB i to ga je i kostalo zadnjeg seta. Damir ima sekundicu problema psiholoske prirode kada uzme break protivniku uvjek krene lose u svoj game mora to malo popraviti. Nema mu se sta danas zamjeriti fantastican mec nema sta drugo da kazem. Moze se protiv milosa ovog igrom itekako 
dan počeo kako treba
sad još da pokažemo slobodi ko je ko i biće teferič!!!

Hajmo Brederice pakovat se i rihtung Praha!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Kakva igra, kakva pobjeda. Fenomenalna igra, Damir je servis Berdycha svo vrijeme cekao 3 ili 4 metra iza osnovne linije i time ga je potpuno neutralizirao. Ista taktika i protiv Milosa u narednom mecu i idemo mu se osvetiti za Miami. 
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 13 apr 2016, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.