FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 22 jul 2010, 00:23

dzenan01 je napisao/la:Neznam za vas, ali meni su vaši dresovi dosta loši :roll:
Legea se još jednom negativno pokazala kao što to godinama radi sa repkom. :?
Svako ima svoj ukus, izgleda tvoj je loš :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 22 jul 2010, 00:25

dzenan01 je napisao/la:Neznam za vas, ali meni su vaši dresovi dosta loši :roll:
svima dobri dresovi, samo tebi nevaljaju :D meni su dresovi extra :D
p.s. cuo sam da je na zapad doso neki debil sa dresom njanjeva... :D budala nekakva :D

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 22 jul 2010, 00:26

slika

Za website svaka čast... ;)
Lijepo je biti Manijak!!!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 22 jul 2010, 00:27

pile87 je napisao/la:
ma ja a ti si emerik gudelj stilista sta si???
Ne kaki preljepi dresovi podsjecaju na zeljine dresove iz proslih vremena
Ja sam samo rekao svoje mišljenje :roll:
Kakav Emerik nemoj mi ga spominjat :mrgreen:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 22 jul 2010, 00:29

Momci su veceras odigrali pristojno i mozemo biti zadovoljni.Sudjenje je bilo katastrofa ne znam sta je ono onako.Korteo odlican,ali i navijanje s obzirom na bruku iz prve utakmice.Ne znam samo kako je neko mogao ocekivati vise od pet hiljada kad znamo kakv nam je mentalitet.Dodjes ovdje da procitas nesto normalno i vidis pitice kako nebuloze pisu.

Ova ekipa bez ijednog pojacanja moze bez problema medju tri ekipe zavrsiti.Jos nesto velika razlika je kad igra Lazo ili Rovcanin.S Rovcaninom djelujemo brze i konkretnije.Savic me je pozitivno iznenadio.
Zadnja izmjena: kalimero, dana/u 22 jul 2010, 00:31, ukupno mijenjano 2 puta.
AMAR OSIM!

Shon Paul
Kontakt:

Post Postao/la Shon Paul » 22 jul 2010, 00:30

ŠtaIma je napisao/la:slika

Za website svaka čast... ;)
Vama kad neko nesto kaze odmah mislite atak na vas. Fuj! Prvo Legea pravi najodvratnije dresove u kosmosu. Drugo vasi su ruzni ko sto ce i nasi sigurno biti. Pa ne oblaci legea udjaba Catanje i takve ekipe. Fuj od marke!

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 22 jul 2010, 00:31

generalno prezadovoljan igrom i borbenoscu,po bokovima su nas pobijedili obje utakmice,ali Boze moj idemo dalje,mislim da za nase lige imamo drama sastav ida cemo aBd prekucati ovu nasu ligu,pojacanja treba nema sta,veceras bi pohvalio rovcanina i oni koji su ga blatili i pricali da je lazo bolji nek se slobodno poklope,dresovi prelijepi,drama su,sve u svemu nije lose idemo okrenuti se olimpiku

abelos
Kontakt:

Post Postao/la abelos » 22 jul 2010, 00:32

Samo to nije boja kluba nikako!!!!

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 22 jul 2010, 00:32

Za ove neupucene komsije,ali i za mladje zeljovce,ovo je najljepsi poslijeratni dres naseg kluba.
Ova boja dresa je najbliza(mozda samo za jos nijansu tamnija) onoj izvornoj zeljinoj boji dresa,a to je ona kako je svi zovu "baby" plava,a ne ove nametnute tamno plave poslijeratne.
Za dres cista 10,ako se ovih dana nadje u slobodnoj prodaji,sigurno da kupujem.
Zadnja izmjena: scorpion, dana/u 22 jul 2010, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 22 jul 2010, 00:33

Ma meni se dresovi svidjaju (ne bih se bunio da je plava boja tamnija), igrali su odlicno, sudija je **** stvar malo vise, navijanje odlicno, VOLIM TE ZELJO 8-)
Lijepo je biti Manijak!!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 jul 2010, 00:33

Ja sam zadovoljan zalaganjem i trudom na terenu. Igraci su se borili i parirali izraelcima koliko su mogli i ne može se nikako zamjeriti po tom pitanju.
Realno, bolje ne može protiv mnogo jaceg Hapoela, imali smo nekoliko šansi mogli smo zabiti gol i odigrali smo daleko bolje nego u prvom mecu a opet izgubili - što opet pokazuje koliko je Hapoel jaci od nas.
Navijanje vrlo dobro, pa i posjeta s obzirom da smo prije utakmice gubili 5-0.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 22 jul 2010, 00:36

Izgleda da treba opet očekati dva -tri dana da se **** na forumu slegnu .Doduše svašta smo jeli u ratu iz humanitarne pa me i ne čudi ovolika retardacija...nekima ovdje samo Bog može pomoći
Željo - My first love!!!

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 22 jul 2010, 00:38

Shon Paul je napisao/la:Legea pravi najodvratnije dresove u kosmosu. Drugo vasi su ruzni ko sto ce i nasi sigurno biti. Pa ne oblaci legea udjaba Catanje i takve ekipe. Fuj od marke!
ne bih rekao to za legeu da pravi najodvratnije, pa pogledaj samo Nikeove dresove od nekih ekipe i uporedi ih sa legeom,....mislim da ne mozes jer kako uopste pogledati u nikeov dres 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 jul 2010, 00:39

kosewsko hill je napisao/la:Izgleda da treba opet očekati dva -tri dana da se **** na forumu slegnu .Doduše svašta smo jeli u ratu iz humanitarne pa me i ne čudi ovolika retardacija...nekima ovdje samo Bog može pomoći
:lol: :lol: neki su odrasli na Ikaru izgleda, zato se ne treba cuditi ponekim retardiranim postovima.
I dobro si napisao, treba pustiti da se ovi dušmani istovare i proslave ovaj naš poraz pa tek onda nešto napisati u vezi same utakmice....nema smisla sad išta pisati.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 jul 2010, 00:39

scorpion je napisao/la:Za ove neupucene komsije,ali i za mladje zeljovce,ovo je najljepsi poslijeratni dres naseg kluba.
Ova boja dresa je najbliza(mozda samo za jos nijansu tamnija) onoj izvonoj zeljinoj boji dresa,a to je ona kako je svi zovu "baby" plava,a ne ove napetnute tamno plave poslijeratne.
Za dres cista 10,ako se ovih dana nadje u slobodnoj prodaji,sigurno da kupujem.
Upravo tako imali smo mi slicne dresove nekad sa malo tamnijom nijansom sorceva samo mladje generacije se ne sjecaju.Helam meni se plaho dopadaju, KINONE web isto tako ko dres :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

RuS_TM87
Kontakt:

Post Postao/la RuS_TM87 » 22 jul 2010, 00:44

ima li gdje da mogu opet gledati utakmicu...zeljo odlicno odigrao ovo je i vise nego sto treba za nasu ligu...navijanje vrh posebno zadnjih 10 minuta ;)

Sophisticated Lady
Kontakt:

Post Postao/la Sophisticated Lady » 22 jul 2010, 00:46

Web str. odlicna! Svaka cast. :mrgreen:

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 22 jul 2010, 00:46

BegA_SA je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:Gol dva metra iz ofsajda a komentator kaze "nisam siguran" :cry: :cry:
Nidje veze, igrac koji je postigao pogodak nije bio u ofsajdu za vrijeme izvodjenja slobodnog udarca :lol: :lol:
samo uzivaj decko
Zadnja izmjena: sandokan_TM87, dana/u 22 jul 2010, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
26.05.2010-TITULA

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 22 jul 2010, 00:49

RuS_TM87 je napisao/la:ima li gdje da mogu opet gledati utakmicu...zeljo odlicno odigrao ovo je i vise nego sto treba za nasu ligu...navijanje vrh posebno zadnjih 10 minuta ;)
ima u 4 noćas na hayatu
Željo - My first love!!!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 22 jul 2010, 00:56

Sad kad sam pogledao gol ponovo, realno momak koji je dao gol nije bio u off-u nas je zakasnio izaci, sad onaj je mogao podici zastavu jer je onaj bio veoma blizu lopte ali to je bilo na sudiji da odluci u trenutku i odlucio je kako je odlucio.
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 8 gostiju.