Svako ima svoj ukus, izgleda tvoj je lošdzenan01 je napisao/la:Neznam za vas, ali meni su vaši dresovi dosta loši![]()
Legea se još jednom negativno pokazala kao što to godinama radi sa repkom.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Svako ima svoj ukus, izgleda tvoj je lošdzenan01 je napisao/la:Neznam za vas, ali meni su vaši dresovi dosta loši![]()
svima dobri dresovi, samo tebi nevaljajudzenan01 je napisao/la:Neznam za vas, ali meni su vaši dresovi dosta loši![]()
Ja sam samo rekao svoje mišljenjepile87 je napisao/la:ma ja a ti si emerik gudelj stilista sta si???dzenan01 je napisao/la:Neznam za vas, ali meni su vaši dresovi dosta loši![]()
Ne kaki preljepi dresovi podsjecaju na zeljine dresove iz proslih vremena
Vama kad neko nesto kaze odmah mislite atak na vas. Fuj! Prvo Legea pravi najodvratnije dresove u kosmosu. Drugo vasi su ruzni ko sto ce i nasi sigurno biti. Pa ne oblaci legea udjaba Catanje i takve ekipe. Fuj od marke!ŠtaIma je napisao/la:
Za website svaka čast...
ne bih rekao to za legeu da pravi najodvratnije, pa pogledaj samo Nikeove dresove od nekih ekipe i uporedi ih sa legeom,....mislim da ne mozes jer kako uopste pogledati u nikeov dresShon Paul je napisao/la:Legea pravi najodvratnije dresove u kosmosu. Drugo vasi su ruzni ko sto ce i nasi sigurno biti. Pa ne oblaci legea udjaba Catanje i takve ekipe. Fuj od marke!
kosewsko hill je napisao/la:Izgleda da treba opet očekati dva -tri dana da se **** na forumu slegnu .Doduše svašta smo jeli u ratu iz humanitarne pa me i ne čudi ovolika retardacija...nekima ovdje samo Bog može pomoći
Upravo tako imali smo mi slicne dresove nekad sa malo tamnijom nijansom sorceva samo mladje generacije se ne sjecaju.Helam meni se plaho dopadaju, KINONE web isto tako ko dresscorpion je napisao/la:Za ove neupucene komsije,ali i za mladje zeljovce,ovo je najljepsi poslijeratni dres naseg kluba.
Ova boja dresa je najbliza(mozda samo za jos nijansu tamnija) onoj izvonoj zeljinoj boji dresa,a to je ona kako je svi zovu "baby" plava,a ne ove napetnute tamno plave poslijeratne.
Za dres cista 10,ako se ovih dana nadje u slobodnoj prodaji,sigurno da kupujem.
samo uzivaj deckoBegA_SA je napisao/la:Nidje veze, igrac koji je postigao pogodak nije bio u ofsajdu za vrijeme izvodjenja slobodnog udarcaNeprilagodjen je napisao/la:Gol dva metra iz ofsajda a komentator kaze "nisam siguran"![]()
![]()
ima u 4 noćas na hayatuRuS_TM87 je napisao/la:ima li gdje da mogu opet gledati utakmicu...zeljo odlicno odigrao ovo je i vise nego sto treba za nasu ligu...navijanje vrh posebno zadnjih 10 minuta