Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- neutralan__
- Kontakt:
Re: Chat
@Rooney88 i @sarajlija89 Sretan rođendan,sve najbolje.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Nek vam je sa srećom momci !neutralan__ je napisao/la:@Rooney88 i @sarajlija89 Sretan rođendan,sve najbolje.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
i da se oženite, ako niste dosadBosco je napisao/la:Nek vam je sa srećom momci !neutralan__ je napisao/la:@Rooney88 i @sarajlija89 Sretan rođendan,sve najbolje.
- sarajlija89
- Kontakt:
Hvala lijepo svima na cestitkama.
Sto kaze Nervozni postar: "Dabogda vam ja, zivio 100 godina i dabogda Vi, svi me pratili"
Jos jednom velikanu je danas rodjendan, najvecem bokseru svim vremena, bar za mene...velikom Mike Tysonu, sretan mu 45. rođendan.

Sto kaze Nervozni postar: "Dabogda vam ja, zivio 100 godina i dabogda Vi, svi me pratili"
Balas...Jos sam suvise mlad
da mislim o grobu
a vec sam suvise star
da brojim zvezde
Jos jednom velikanu je danas rodjendan, najvecem bokseru svim vremena, bar za mene...velikom Mike Tysonu, sretan mu 45. rođendan.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sarajlija89 je napisao/la:Hvala lijepo svima na cestitkama.![]()
Sto kaze Nervozni postar: "Dabogda vam ja, zivio 100 godina i dabogda Vi, svi me pratili"![]()
![]()
Balas...Jos sam suvise mlad
da mislim o grobu
a vec sam suvise star
da brojim zvezde![]()
Sretan vam rođendan
FORZA MARŠAL !!!
Šta je sa Muhamedom Aliem ?!sarajlija89 je napisao/la:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Da i ja cestitam rodjendan nasem vrlom modu, u nadi da mu klubovi za koje navija nastave sa ovakvim rezultatima, sem naravno Lakersa i Ferrarija. 
Sretan rođendan, @sarajlije 89, nadam se da ćete barem Juventus i Sarajevo obradovati u predstojećim sezonama. 
- sarajlija89
- Kontakt:
Hvala opet svima, da se ne ponavljam ako neko jos bude pisao...hvala
Njega su nazalost slava i neke druge stvari upropastile i kostale da napravi jos vece stvari...
Inace, i on je musliman Malik Abdul Aziz
i bio je na Hadzu i ima jednu veliku strast, a to su golubovi. I sam sam bio golubar i dan danas to volim, iako se aktivno ne bavim vise. Jednog dana opet aBd...
Znaju ovi iz starogradskih mahala kako to ide.
Uglavnom, 30.6. - rodjena 2 najjaca covjeka na svijetu
A i Michael Phelps i Ralf Schumacher mislim da su rodjeni na danasnji dan...sve velikani
, ali panta rei
A koji si ti sad, jesi imo neki raniji acc??
Pa dobro, za mene je Mike najveci. Ali je veliki covjek i sportista, vjerovatno najveci prosloga stoljeca, ali kada o boxu govorimo, za mene nema dileme. Niko nije boxao ko Tyson...to se u prvoj rundi rjesavalo i to je sva draz ovoga sporta..jbo 12 rundiŠta je sa Muhamedom Aliem ?!
Inace, i on je musliman Malik Abdul Aziz
Znaju ovi iz starogradskih mahala kako to ide.
Uglavnom, 30.6. - rodjena 2 najjaca covjeka na svijetu
A ma i ti su propali, za koga god ja navijam - sve propaloDa i ja cestitam rodjendan nasem vrlom modu, u nadi da mu klubovi za koje navija nastave sa ovakvim rezultatima, sem naravno Lakersa i Ferrarija.
Meni vise i ne treba, vjeruj, pored zdravlja i normalnog zivota.Sretan rođendan, @sarajlije 89, nadam se da ćete barem Juventus i Sarajevo obradovati u predstojećim sezonama
A koji si ti sad, jesi imo neki raniji acc??
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Mike Tyson - Pigeon lover . 
I ja cestitam rodjendan slavljenicima ,steta sto ne postoji ovako nesto
da ceo forum bude HIGH and DRUNK 
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- sarajlija89
- Kontakt:
To ti kazem
Vidim da sad ide neka emisija na Discoveryu oko njega i golubova, a ja sam davno znao da je golubar.
Eh, "Celicni Mike", kako je samo lud bio.
I svakako, sretan rodjendan i ostalima od mene, da ne zaboravim.
Odoh uciti, imam ispit sutra
, a cijeli dan sam vani bio jbg...
Odoh uciti, imam ispit sutra
Sa VOĆNIM mirisimamandraX je napisao/la:il' si opran Perwoll-om?Vitalis je napisao/la:Zdravo ja sam novi![]()
![]()
Slavljenici sretan vam rođendan
Toliko lud da je Holyfieldu odgrizao komad uha.sarajlija89 je napisao/la:To ti kazemVidim da sad ide neka emisija na Discoveryu oko njega i golubova, a ja sam davno znao da je golubar.
![]()
Odoh uciti, imam ispit sutra, a cijeli dan sam vani bio jbg...
@sarajlija89
Sretan rodjendan, sve najbolje, osim na sportskom planu
(sem RF-a i Ferrarija)
Sretan rodjendan, sve najbolje, osim na sportskom planu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
@sarajlija89
Sretan rođendan i od mene, i nek' se Juventus plasira u Ligu prvaka u predstojećoj sezoni.
Sretan rođendan i od mene, i nek' se Juventus plasira u Ligu prvaka u predstojećoj sezoni.
Sretan rodjendan svima koji danas slave 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
@Rooney88, @sarajlija89...
Nek' je sretan.
Nek' je sretan.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
moze li mi neko reci sta znaci " inkognito " 
Svi se uvlačite sarajliji (on moderator) sve kao kulturica čestita se rodjus,a niko da pita onako ljudski sarajliju kakvu je želju zamislio,koliko je svijeća danas gorilo na baklavi....
Sarajlija nije uvlačenje majke mi,jer da jest ja bi krenuo sa zdravicom,ne moraš me katkad banovat jer ja sam rodjen da bih se šalio,umrijeću sa pink panterom skupa....,

Sarajlija nije uvlačenje majke mi,jer da jest ja bi krenuo sa zdravicom,ne moraš me katkad banovat jer ja sam rodjen da bih se šalio,umrijeću sa pink panterom skupa....,
LARISSA RIQUELME!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.