Nema veze, samo mislim da bi trebale bit cijene karata uvjek iste, osim za Europsko takmičenje gdje bi ja čak i duplo stavio cijene, mislim, treba klubu pomoć kako god možemo.Sole je napisao/la:Cijene karata:
Sjever - 6
Istok - 10![]()
Zapad - 12
Istok brate skup, pa ne igramo sa Orebrom
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
- Kontakt:
Nebih raspravljao o cijenama karata jer valjda bi svi trebali imati bar polugodišnje karte.
Što se tiče protivnika volio bih bilo koga osim partizana. Ne zbog Partizana nego zbog njihovih navijača koji nisu podobni.
Što se tiče protivnika volio bih bilo koga osim partizana. Ne zbog Partizana nego zbog njihovih navijača koji nisu podobni.
Koliko me sjećanje služi, kategorizacija karata odnosno njihovih cjena prema protivniku, je i uvedena na prijedlog navijača. Pa su i napravljene te tri grupe ove sezone.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
BRACO svi na kosevo danas i dati podrsku jedinoj nam ljubavi.Mislim da agresivnom igrom i presingom na samom pocetku utakmice mozemo do ranih prilika za gol od koji bi trebali zabiti nesto.Ekipa sirokog je ozbiljna ekipa i mislim da je ovo pravi pokazatelj sta mozemo i dokle mozemo.Vjerujem u ove momke cak sta vise siguran sam da imaju i kvalitet i zelju da pobjede veceras.A sto se tice cijene karata pa raja **** to,igra nase SARAJEVO i samim tim dovoljan je razlog da se dodje.Marka gore dole manje vise,razumijem da je"nekom" danas i ta marka velika,ali zbog bordo tima i bitnije stvari u zivotu se stavljaju u drugi plan.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.HZ.
Izgleda da bi listica danas mogla imati veliku podrsu
,eno oko stadiona stotine autobusa,nesto katolici obiljezavaju u zetri,neki skupu,iz svih gradova BiH,od Orasija do Medjugorja... Sala na stranu,valjda ce se rascistit do 7,sve je krcato od autobusa,sad prosao sa autom,blokiran prilaz stadionu
Veceras igraci moraju da poginu za tri boda,ovo nam je najbitnija utakmica u sezoni 

- KB-TM87
- Kontakt:
Sretno komšije ! Za Vedrana !
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
- Kontakt:
tek toliko da se zna: Od rođenja pa do smrti, oko Sarajeva sve se vrti.. " RajvoSa do groba ♥HORDE ZLA ♥
Kad ja pođoh, na koševo, na koševo stadionnn...
Ako Bog da do nove pobijede veceras!! Kako ovaj brat sa foruma kaze,vidjet ce mo gdje smo,bas u ovim
tekmama protiv jakih ekipa. I koliko su spremni fizicki a i psihicki!! Naprijed BORDO FURIJA,gazi sve redom!!
tekmama protiv jakih ekipa. I koliko su spremni fizicki a i psihicki!! Naprijed BORDO FURIJA,gazi sve redom!!
Nagradna igra
http://www.fksinfo.com/np-1497-Nagradna ... Brijeg.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fksinfo.com/np-1497-Nagradna ... Brijeg.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hvala komso, tako trebaKB-TM87 je napisao/la:Sretno komšije ! Za Vedrana !

SAMO POBJEDA !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
hvala brate,sretno i vama "anamo"..KB-TM87 je napisao/la:Sretno komšije ! Za Vedrana !
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- sarajlija89
- Kontakt:
Nakon krađe u Trebinju, vratiti se na pravi put, vecerasnjom pobjedom aBd. Konacno, ocekujem i kvalitetnu igru Sarajeva i da pokazemo zasto smo na vrhu...Siroki je dobra ekipa, ali nemaju sta trazit na Kosevu, jer ovom pobjedom aBd, idemo po jesenju titulu....
2-0...
IGRAJTE ZA VEDRANA
SARAJEVO ŠAMPiON
Imal' na Tv-u ovo, nesto su spominjeli kombinovani prenos se mecom Borac - Zeljeznicar, al ne stigoh upratiti sta bi
2-0...
IGRAJTE ZA VEDRANA

SARAJEVO ŠAMPiON

Imal' na Tv-u ovo, nesto su spominjeli kombinovani prenos se mecom Borac - Zeljeznicar, al ne stigoh upratiti sta bi

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
sarajlija89 je napisao/la:Nakon krađe u Trebinju, vratiti se na pravi put, vecerasnjom pobjedom aBd. Konacno, ocekujem i kvalitetnu igru Sarajeva i da pokazemo zasto smo na vrhu...Siroki je dobra ekipa, ali nemaju sta trazit na Kosevu, jer ovom pobjedom aBd, idemo po jesenju titulu....
2-0...
IGRAJTE ZA VEDRANA![]()
SARAJEVO ŠAMPiON

Kao sto vidis nema ... ali nije ni bitno idemo svakako na SJEVER !
1946
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Valjda je derbi veci derbi kad igraju dvije vodece ekipe lige,a ne ekipa koja je na trecem mjestu i ekipa koja je na dvadesetom.Tacno treba bojkotovati ovaj BHT, u pravu je onaj narod koji ovim debilima ne zeli da placa pretplatu.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
je.biga sta ces...FK Sarajevo je napisao/la:Valjda je derbi veci derbi kad igraju dvije vodece ekipe lige,a ne ekipa koja je na trecem mjestu i ekipa koja je na dvadesetom.Tacno treba bojkotovati ovaj BHT, u pravo je onaj narod koji ovim debilima ne zeli da placa pretplatu.
1946
ajde ba ,sta je vise hebo ga prenos...sta ce nam prenos,vise ce raje biti na tekmi i to je to..meni je licno svejedno hoceli nas prenositi ili ne...ustvari draze mi je kada nema prenosa...FK Sarajevo je napisao/la:Valjda je derbi veci derbi kad igraju dvije vodece ekipe lige,a ne ekipa koja je na trecem mjestu i ekipa koja je na dvadesetom.Tacno treba bojkotovati ovaj BHT, u pravo je onaj narod koji ovim debilima ne zeli da placa pretplatu.

bice na vogosci pa cemo gledati hehehe kad dodzemo sa tekme...
FK SARAJEVO.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Bolje sto nema prenosa ...FK Sarajevo je napisao/la:Valjda je derbi veci derbi kad igraju dvije vodece ekipe lige,a ne ekipa koja je na trecem mjestu i ekipa koja je na dvadesetom.Tacno treba bojkotovati ovaj BHT, u pravu je onaj narod koji ovim debilima ne zeli da placa pretplatu.
Utakmica Sarajeva i Sirokog nikada ne moze biti veca utakmica od tekme Boraca - Zeljeznicar, tako da se ne zanosimo dueli nasih klubova sa Borcem uvijek ce biti vec derbi od onih koje igramo sa ovim poslijeratnim klubovima.
Previse se zamaramo time a zaboravljamo cinjenicu da je veceras veliki povratak na stare puteve nase grupe, dodjite na sjever i dozivite nesto novo nesto sto nas je krasilo svih ovih godina. Toliko
Previse se zamaramo time a zaboravljamo cinjenicu da je veceras veliki povratak na stare puteve nase grupe, dodjite na sjever i dozivite nesto novo nesto sto nas je krasilo svih ovih godina. Toliko

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto je bolje objasni !?HZ_ilidzaa je napisao/la:Bolje sto nema prenosa ...FK Sarajevo je napisao/la:Valjda je derbi veci derbi kad igraju dvije vodece ekipe lige,a ne ekipa koja je na trecem mjestu i ekipa koja je na dvadesetom.Tacno treba bojkotovati ovaj BHT, u pravu je onaj narod koji ovim debilima ne zeli da placa pretplatu.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: bvsic, NeSamSafetee, Paromlinac i 22 gosta.