FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GunnerS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GunnerS » 24 sep 2011, 02:04

Sole je napisao/la:Cijene karata:
Sjever - 6
Istok - 10 :o
Zapad - 12

Istok brate skup, pa ne igramo sa Orebrom
Nema veze, samo mislim da bi trebale bit cijene karata uvjek iste, osim za Europsko takmičenje gdje bi ja čak i duplo stavio cijene, mislim, treba klubu pomoć kako god možemo.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 24 sep 2011, 08:31

Nebih raspravljao o cijenama karata jer valjda bi svi trebali imati bar polugodišnje karte.
Što se tiče protivnika volio bih bilo koga osim partizana. Ne zbog Partizana nego zbog njihovih navijača koji nisu podobni.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 sep 2011, 08:49

Koliko me sjećanje služi, kategorizacija karata odnosno njihovih cjena prema protivniku, je i uvedena na prijedlog navijača. Pa su i napravljene te tri grupe ove sezone.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 sep 2011, 09:03

slika
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

alibi

Post Postao/la alibi » 24 sep 2011, 10:16

BRACO svi na kosevo danas i dati podrsku jedinoj nam ljubavi.Mislim da agresivnom igrom i presingom na samom pocetku utakmice mozemo do ranih prilika za gol od koji bi trebali zabiti nesto.Ekipa sirokog je ozbiljna ekipa i mislim da je ovo pravi pokazatelj sta mozemo i dokle mozemo.Vjerujem u ove momke cak sta vise siguran sam da imaju i kvalitet i zelju da pobjede veceras.A sto se tice cijene karata pa raja **** to,igra nase SARAJEVO i samim tim dovoljan je razlog da se dodje.Marka gore dole manje vise,razumijem da je"nekom" danas i ta marka velika,ali zbog bordo tima i bitnije stvari u zivotu se stavljaju u drugi plan.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.HZ.

Tyson
Kontakt:

Post Postao/la Tyson » 24 sep 2011, 10:47

Izgleda da bi listica danas mogla imati veliku podrsu :lol: ,eno oko stadiona stotine autobusa,nesto katolici obiljezavaju u zetri,neki skupu,iz svih gradova BiH,od Orasija do Medjugorja... Sala na stranu,valjda ce se rascistit do 7,sve je krcato od autobusa,sad prosao sa autom,blokiran prilaz stadionu :roll: Veceras igraci moraju da poginu za tri boda,ovo nam je najbitnija utakmica u sezoni :!:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 24 sep 2011, 12:00

Sretno komšije ! Za Vedrana !
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

nijemi poliglota
Kontakt:

Post Postao/la nijemi poliglota » 24 sep 2011, 12:20

tek toliko da se zna: Od rođenja pa do smrti, oko Sarajeva sve se vrti.. " RajvoSa do groba ♥HORDE ZLA ♥
Kad ja pođoh, na koševo, na koševo stadionnn...

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 24 sep 2011, 12:49

Ako Bog da do nove pobijede veceras!! Kako ovaj brat sa foruma kaze,vidjet ce mo gdje smo,bas u ovim
tekmama protiv jakih ekipa. I koliko su spremni fizicki a i psihicki!! Naprijed BORDO FURIJA,gazi sve redom!!

High

Post Postao/la High » 24 sep 2011, 13:21

Nagradna igra
http://www.fksinfo.com/np-1497-Nagradna ... Brijeg.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 sep 2011, 13:22

KB-TM87 je napisao/la:Sretno komšije ! Za Vedrana !
Hvala komso, tako treba ;)

SAMO POBJEDA !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 sep 2011, 13:34

KB-TM87 je napisao/la:Sretno komšije ! Za Vedrana !
hvala brate,sretno i vama "anamo"..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 sep 2011, 13:34

Nakon krađe u Trebinju, vratiti se na pravi put, vecerasnjom pobjedom aBd. Konacno, ocekujem i kvalitetnu igru Sarajeva i da pokazemo zasto smo na vrhu...Siroki je dobra ekipa, ali nemaju sta trazit na Kosevu, jer ovom pobjedom aBd, idemo po jesenju titulu....

2-0...

IGRAJTE ZA VEDRANA :!:

SARAJEVO ŠAMPiON 8-)

Imal' na Tv-u ovo, nesto su spominjeli kombinovani prenos se mecom Borac - Zeljeznicar, al ne stigoh upratiti sta bi :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 24 sep 2011, 13:53

sarajlija89 je napisao/la:Nakon krađe u Trebinju, vratiti se na pravi put, vecerasnjom pobjedom aBd. Konacno, ocekujem i kvalitetnu igru Sarajeva i da pokazemo zasto smo na vrhu...Siroki je dobra ekipa, ali nemaju sta trazit na Kosevu, jer ovom pobjedom aBd, idemo po jesenju titulu....

2-0...

IGRAJTE ZA VEDRANA :!:

SARAJEVO ŠAMPiON 8-)

Imal' na Tv-u ovo, nesto su spominjeli kombinovani prenos se mecom Borac - Zeljeznicar, al ne stigoh upratiti sta bi :mrgreen:

slika

Kao sto vidis nema ... ali nije ni bitno idemo svakako na SJEVER !
1946

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 sep 2011, 14:11

Valjda je derbi veci derbi kad igraju dvije vodece ekipe lige,a ne ekipa koja je na trecem mjestu i ekipa koja je na dvadesetom.Tacno treba bojkotovati ovaj BHT, u pravu je onaj narod koji ovim debilima ne zeli da placa pretplatu.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 24 sep 2011, 14:14

FK Sarajevo je napisao/la:Valjda je derbi veci derbi kad igraju dvije vodece ekipe lige,a ne ekipa koja je na trecem mjestu i ekipa koja je na dvadesetom.Tacno treba bojkotovati ovaj BHT, u pravo je onaj narod koji ovim debilima ne zeli da placa pretplatu.
je.biga sta ces...
1946

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 sep 2011, 14:15

FK Sarajevo je napisao/la:Valjda je derbi veci derbi kad igraju dvije vodece ekipe lige,a ne ekipa koja je na trecem mjestu i ekipa koja je na dvadesetom.Tacno treba bojkotovati ovaj BHT, u pravo je onaj narod koji ovim debilima ne zeli da placa pretplatu.
ajde ba ,sta je vise hebo ga prenos...sta ce nam prenos,vise ce raje biti na tekmi i to je to..meni je licno svejedno hoceli nas prenositi ili ne...ustvari draze mi je kada nema prenosa... ;) ;)
bice na vogosci pa cemo gledati hehehe kad dodzemo sa tekme...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 sep 2011, 14:33

FK Sarajevo je napisao/la:Valjda je derbi veci derbi kad igraju dvije vodece ekipe lige,a ne ekipa koja je na trecem mjestu i ekipa koja je na dvadesetom.Tacno treba bojkotovati ovaj BHT, u pravu je onaj narod koji ovim debilima ne zeli da placa pretplatu.
Bolje sto nema prenosa ...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 sep 2011, 14:48

Utakmica Sarajeva i Sirokog nikada ne moze biti veca utakmica od tekme Boraca - Zeljeznicar, tako da se ne zanosimo dueli nasih klubova sa Borcem uvijek ce biti vec derbi od onih koje igramo sa ovim poslijeratnim klubovima.

Previse se zamaramo time a zaboravljamo cinjenicu da je veceras veliki povratak na stare puteve nase grupe, dodjite na sjever i dozivite nesto novo nesto sto nas je krasilo svih ovih godina. Toliko ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 sep 2011, 15:14

HZ_ilidzaa je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Valjda je derbi veci derbi kad igraju dvije vodece ekipe lige,a ne ekipa koja je na trecem mjestu i ekipa koja je na dvadesetom.Tacno treba bojkotovati ovaj BHT, u pravu je onaj narod koji ovim debilima ne zeli da placa pretplatu.
Bolje sto nema prenosa ...
Sto je bolje objasni !? :roll: Cuj bolje **** ti ovakvo misljenje :x
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, NeSamSafetee, Paromlinac i 22 gosta.