Prelazni rok je davno prosao u BiH, tako da nista od Kovaca.combe je napisao/la:Spiska sta kazu nase mutevelije hocel bit jos koji igrac. Ovo te pitam posto si juce sjedio u Konjicu gdje su i oni. Pa reko da sta nisu zborili. Pisi u pp ako neces javno.
Jos se nadam Kovacu vidim juce ga nema u ekipi Jajca.
NK Zvijezda Gradačac
- ASD
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ako nije bio u protokolu ove sezone moze se registrovati.ASD je napisao/la:Prelazni rok je davno prosao u BiH, tako da nista od Kovaca.combe je napisao/la:Spiska sta kazu nase mutevelije hocel bit jos koji igrac. Ovo te pitam posto si juce sjedio u Konjicu gdje su i oni. Pa reko da sta nisu zborili. Pisi u pp ako neces javno.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- ASD
- Kontakt:
Mogu se registrovati samo igraci koji su raskinuli ugovor prije kraja prelaznog roka.Wandelanoite je napisao/la:Ako nije bio u protokolu ove sezone moze se registrovati.ASD je napisao/la:Prelazni rok je davno prosao u BiH, tako da nista od Kovaca.combe je napisao/la:Spiska sta kazu nase mutevelije hocel bit jos koji igrac. Ovo te pitam posto si juce sjedio u Konjicu gdje su i oni. Pa reko da sta nisu zborili. Pisi u pp ako neces javno.
On je raskinuo ugovor neki dan.
Nije mi jasno zašto vas, Slaven i Bratstvo TV TK ne prenosi. Prensoe OKK Slobodu i RK Konjuh.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Prijateljske utakmice skole fudbala Zvijezda ovog vikenda:
Predpioniri:Tuzla City 1:0
Pioniri:Selekcija posavske zupanije 2:3
Kadeti:Jedinstvo Brcko 1:0
Juniori:Jedinstvo Brcko 1:0
Predpioniri:Tuzla City 1:0
Pioniri:Selekcija posavske zupanije 2:3
Kadeti:Jedinstvo Brcko 1:0
Juniori:Jedinstvo Brcko 1:0
Kovac je rekao javit do kraja sedmice i vise para nemamo za pojacanja
E tesko nama onda kad kartoni stignu... netreba se opustit i mislit da smo nato jer smo dobro krenuli. Nek se povrijede dva i dva tri kartona sta onda? Daj boze da se izvucemo onda dobro je Combe sve to skonto... stara matora iskunjara....
Ilic je vec hego par puta eto samo nek on se povrijedi sta onda da nepricam o ostalima.
Valjda se neizjalovi sa Kovacom...
Pitanje ako neko zna? Kako smo prosle godine imali 15 ak top igraca ako opstina sad daje vise novca nego prosle godine?
Izgleda ovi igraci skupi ko djavo pihh...
Vade nas nasa djeca oni bar nisu skupi... a daju sto posto...
Ilic je vec hego par puta eto samo nek on se povrijedi sta onda da nepricam o ostalima.
Valjda se neizjalovi sa Kovacom...
Pitanje ako neko zna? Kako smo prosle godine imali 15 ak top igraca ako opstina sad daje vise novca nego prosle godine?
Izgleda ovi igraci skupi ko djavo pihh...
Vade nas nasa djeca oni bar nisu skupi... a daju sto posto...
Koja nasa djeca. Prle, Himzo ne igra a mali Mehic na njega mozes racunat najvise pola sata.
Mi i u prvoj postavi realno imamo poziciju dvije gdje fali igrac. A o klupi da ne pricamo.
Ja sam davno reko sere m se i na carsiju i klub a i na nas ako ce nam trenutni igraci izvuc 200 000 + hiljada.
Ako misle sa trenutnim kadrom izvuc sezonu oni nisu normalni.
Prije par dana napisu dosla su dvojica i doce jos dvojica. A sad od te prve dvojice jedan ufati nozne i onda kazu doce jos jedan nema se para.
Koja je to matematika mjesto cetvorice dvojica. Neko masno sebe nalazi.
Mi i u prvoj postavi realno imamo poziciju dvije gdje fali igrac. A o klupi da ne pricamo.
Ja sam davno reko sere m se i na carsiju i klub a i na nas ako ce nam trenutni igraci izvuc 200 000 + hiljada.
Ako misle sa trenutnim kadrom izvuc sezonu oni nisu normalni.
Prije par dana napisu dosla su dvojica i doce jos dvojica. A sad od te prve dvojice jedan ufati nozne i onda kazu doce jos jedan nema se para.
Koja je to matematika mjesto cetvorice dvojica. Neko masno sebe nalazi.
Ovaj sto je nozne se uhvatio nije imo papire ciste a opstina daje pare al nama za godinu treba 350 hiljada znaci od opstine dobijes 180 hiljada ostalo se mora nac nekako al uglavno fina je ekipica treba je zadrzat mozda na pola sezone dovest 3-4 dobra igraca
To sve fino izgleda Bezbrigo dok pobjedjujes i dok su nam protivnici saban ekipe vidices sad protiv Gorazda patnjave sto je fina ekipa i nakon Mostara i Sarajeva kad jos kartona i povreda pokupis polako... nema sanse izgurat polu sezonu jer ovi juniori moraju i za juniore igrat. Nek nam je Combe na pomoci...
Na proljece su bodovi skupi ko djavo i bice svasta...Izgleda nece niko dolazit vise... izjalovilo se hebiga... zvat balagema da bagerima zakopa nas... deseto mjesto ce mo bit...zasto to kazem??? Sjetite se samo prosle polusezone( kad su nas ona petorica napustila) kad je dosta juniora igralo nismo nikog mogli dobit...juniori mogu al pomalo da se kale... sa ovim kadrom bice gusto sreca uzeli smo sedam bodova...al eto bice Zvijezda opet sampion... dahoce nas arap kupit ili ko vec
Na proljece su bodovi skupi ko djavo i bice svasta...Izgleda nece niko dolazit vise... izjalovilo se hebiga... zvat balagema da bagerima zakopa nas... deseto mjesto ce mo bit...zasto to kazem??? Sjetite se samo prosle polusezone( kad su nas ona petorica napustila) kad je dosta juniora igralo nismo nikog mogli dobit...juniori mogu al pomalo da se kale... sa ovim kadrom bice gusto sreca uzeli smo sedam bodova...al eto bice Zvijezda opet sampion... dahoce nas arap kupit ili ko vec
Druze moj ako si jedan od clanova uprave ili neko ko im prenosi a i ne moras citaju i oni forum.bezbrige je napisao/la:Ovaj sto je nozne se uhvatio nije imo papire ciste a opstina daje pare al nama za godinu treba 350 hiljada znaci od opstine dobijes 180 hiljada ostalo se mora nac nekako al uglavno fina je ekipica treba je zadrzat mozda na pola sezone dovest 3-4 dobra igraca
Olosima treba objasnit da niko u carsiji nije glup. Otiso ti je Ostrak, Duric, Zivkovic sad ovaj Gluhovic kako su njih planirali u budzet ako se nema para znaci niko nije glup.
Drugo proslosezonska ekipa je bila duplo jaca i imao si bolju klupu a opstina je manje izdvojila tacnije 150 000.
Trece i ono najvaznije sustina svega je da su oni vidjeli da se osvojilo 7 bodova pa kontaju moze se uzet jos koji bod kuci + oni duznici od prosle sezone(Kakanj i dr.) i bica dovoljno za opstanak. Smanjimo budzet za igracki kadar a time lakse sebe nalazimo.
A sto se tice kovaca ako je rekao do kraja sedmice nema ni od njega nista. Doce on ko i bageri, plastika, krov, Iranci.
Opstaces combicu ima lakrdija od ekipa al deseto mjesto sa ovim kadrom...ja sam se nadao sa jos troicom nato igraca da mozemo bar malo parirat Velezu i Olimpiku i zagorcat im zivot. Sva sreca idemo im na noge kad smo full ekipa tu mozemo fino parirat pa nas nece bas nadigrat. ( Olipmiku ce sudije pomoc penal sjeckanje ili sta vec , Velez ce nas tuc realno su jaci plus publika) Da idemo kartonisani i sa povredama bilo bi kantanja... Pokusat kod kuce ove lose ekipice nekako pobjedjivat samo nedozvolit sebi da u zadnjim kolima strahujemo. Nekako izdurat sezonu i kalit ove nase mlade nade...
Koje bolan nade. Prle nije nada momku su 24 g., Himzo sta je vec povrijeden, uvrijeden al on je vec isforsiran i on moze sluzit. Mehic ponavljam max. pola sata i ko vise.
Jel ona djeca sto ih Gradina razbi ko beba zvecku.
Imali smo mi nasih igraca koji bi sad ovoj ekipi bili pojacanje Devedzic, Osmic pa i Faca i Dolja jer i njega smatram nasim. Al nekom nisu pasali.
Druze ti trebas skontat da mi nemamo nekog extra juniora kojeg bi vrijedilo cekat.
Imali su mogucnost da imaju vise nase djece u rosteru nisu htjeli sad nek sviraju ku rcu.
Doveli su 10 (vecinu iz lige RS) koji pazi trebaju kostat za sezonu nekih 200-250 hiljada.
PA KOJE TU VISE LUD???????????????????????
Jel ona djeca sto ih Gradina razbi ko beba zvecku.
Imali smo mi nasih igraca koji bi sad ovoj ekipi bili pojacanje Devedzic, Osmic pa i Faca i Dolja jer i njega smatram nasim. Al nekom nisu pasali.
Druze ti trebas skontat da mi nemamo nekog extra juniora kojeg bi vrijedilo cekat.
Imali su mogucnost da imaju vise nase djece u rosteru nisu htjeli sad nek sviraju ku rcu.
Doveli su 10 (vecinu iz lige RS) koji pazi trebaju kostat za sezonu nekih 200-250 hiljada.
PA KOJE TU VISE LUD???????????????????????
Ma imas fini igraca u juniorima za kalit...ponavljam za kalit znaci deset petnest minuta nekad da ulaze!!! Niposto vise... Jasna ti je racunica igraca tih deset igraca deset mjeseci po dvi milje je 200 milja nece niko dzaba igrat... al jaro BEZBRIGA kaze da kosta sezona 350 milja znaci ovi iz uprave donose jos 150 milja a mi kukamo nesto...
Sarkanovic, Saric, Sabanovic, Brckalic, Prljaca, Himzo sigurno ne kostaju 2 milje mjesecno cak vecina ni milju i po 100% provjereno. Mozda i jos neki. Tako da ta racunica pada u vodu.
Radnik je prije 2-3 sezone sa budzetom od 500 hiljada osvojio kup i izasao u evropu a mi ako ce mo na ovo yebat 350 hiljada u prvoj federalnoj. To su price za bebace druze.
Radnik je prije 2-3 sezone sa budzetom od 500 hiljada osvojio kup i izasao u evropu a mi ako ce mo na ovo yebat 350 hiljada u prvoj federalnoj. To su price za bebace druze.
Hahahah jest vas lako upalit pa da pocnete pljuvat,hajde da vidimo kogavi mozete dovest od igraca ako ste toliko sposobni samo znate ovdje pisat i nista vise,jadni ste vi bgm
Da sam dole mjesto njih ne bi nista losije odradio prelazni rok za pare koje su oni imali.
Al sam i jos jedno siguran ne bi mi se moglo garant desit da na sluzbenoj stranici objavim 5 igraca da su potpisali a njih danas nakon 30-ak dana nigdje nema.
Tu sramotu sebi ne bi dozvolio u zemlju bi propao od stida.
Al sam i jos jedno siguran ne bi mi se moglo garant desit da na sluzbenoj stranici objavim 5 igraca da su potpisali a njih danas nakon 30-ak dana nigdje nema.
Tu sramotu sebi ne bi dozvolio u zemlju bi propao od stida.
Pa ko pljuje Bezbrigo jaro??? Jesam li ja igdje ista pljuvo? Molim te nemijesaj mene sa tim... ja ti Zvijezdu nikad nisam pljuvo nit cu ikad...Zvijezda je svetinja... ja volim Zvijezdu te nasu djecu i klub kao navijac i pomazem kolko mogu...
To sto neko ukazuje na nesto nije pljuvanje da se razumijemo...
To sto neko ukazuje na nesto nije pljuvanje da se razumijemo...
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Combe je upravu 100% , i combe nikad nije pljuvao zvijezdu vec ljude u upravi sto vode zvijezdu,na polusezoni min.6,7 igraca treba uz ove sto imamo ako svi ostanu..m
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Bezveze se lozite, pustite ba ljude nek rade kako znaju i umiju imali ste skupštinu kluba svi ste sutili ko picke pustili ste u skupštinu svakoga i to je najveći problem što vi mislite da samo par pojedinaca moze voditi klub i niko vise. Zato nemojte bezveze ovdje pljuvati ovaj kadar sto su sastavili je dovoljan za sredinu tabele, a mi dobili dvije i odmah pucamo na prvo mjesto i onda nam fali igrača, istina fali nam vazda nesto ali prije svega fali nam neko ko ce donjet lovu ko ce na drugaciji način privuci ljude napuniti tribine mnogo jači makreting tim, više transparentnosti u radu ali sve to niste htjeli da podrzite na skupštini sada sutite niko vam nije kriv sto su BACO i CO prodali svoje glasove, Edo best je imao na papiru sa zurom i samnom 20 novih sponzora koji su bili spremni na promjene i na drugaciji nacin rada ali vi ste dali povjernje ljudima koji su sada dole prema tome ne bunite se nista, ako mislite da mozete bolje zna se recept pare u Dzep i u klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.