Ma pomiješao ga je s Prevljakom, garant.Pivopija je napisao/la:Ne znam nista o tome. Od prelaska u Englesku nisam procitao nista o njemu. Ako imas kakve informacije o povredi podijeli sa nama.Honorar je napisao/la:Zar nije potrg'o krizne ligamente?Pivopija je napisao/la:Bas tako, od prelaska u Brighton vise ni rijeci o njemu.
Sportsport.ba na potezu ste, @Goalgetter je zadao temu:
Ocekujemo da kontaktirate Hambu, ili da istrazite malo njegovu trenutnu situaciju. U svakom slucaju nadamo se nekoj konkretnoj informaciji u skorije vrijeme. Hvala.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ja sam ih gledao neki dan protiv PSV-a. Ganjali su zaostatak od jednog gola, a oba stopera su konstantno zadnjih 15-ak min bili u napadu. Nazad ostajao jedan, maksimalno dvojica. PSV je to naravno iskoristio i zabio treci gol, a prije toga promasili dosta toga. Vazda sami pred golmanomDeeWa je napisao/la:imam jedno pitanje vezano za darija dumica. Da li ga mozda neko prati? Vidio sam da je skocio prvenstveno po cijeni sa milion na dva miliona (za duplo) u posljednjem azuriranju prije mjesec dana. Medjutim ono sto me buni jeste da je ove sezone dao 4 gola i 4 asistencije i da po transfermarktu iz nekog razloga pise da je on po poziciji CB ali da mu je sekundarna pozicija klasicni spic. Pa o cemu se tu zapravo radi? Ja ga ne pratim mnogo ali iz nekih prijasnjih saznanja znam da je klasicni odbrambeni igrac.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Protiv Gibraltara Mesa mora pozvati naseg najboljeg desnog beka, Avdiju Vrsajevica
Opstanak moramo izboriti
Ako Kosorić ne bude u odbrani, gubimo i tu utakmicu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zidan opet od prve minute 
Sva trojica u Konyasporu nastupili protiv Trabzona, Hadžiahmetović od početka, Bajić i Milošević ušli s klupe.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Đumić počinje za NEC protiv Sparte.
Muris Mesanovic(26) koji se i ranije povezivao s reprezentacijom danas opet zabio za Slaviu Prag, 8. gol u prvenstvu, visok samo 1,77 ali velika radilica na terenu.
Slavia lider na tabeli.
Slavia lider na tabeli.
Ovo je trebao da bude novi Dzeko. Imao je dvije teske povrede sto ga je dosta unazadilo.hurem je napisao/la:Muris Mesanovic(26) koji se i ranije povezivao s reprezentacijom danas opet zabio za Slaviu Prag, 8. gol u prvenstvu, visok samo 1,77 ali velika radilica na terenu.
Slavia lider na tabeli.
Inace je igrao za Jihlavu odakle je moj radni kolega bivsi U21 reprezentativac Cehoslovacke, koji je za njeg imao samo rijeci hvale.
Hvala Bogu momak se vraca koliko toliko.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Bila je prica o tome da je Slaviu preuzeo neki bogatas i da je zeli vratiti na stare staze slave i napraviti veliki tim, a Mesanovic je tad dosao u Slaviu kao dio tog projekta, i evo sad koliko vidimo dobro guraju, vec su u rangu Sparte i V. Plzen.hurem je napisao/la:Muris Mesanovic(26) koji se i ranije povezivao s reprezentacijom danas opet zabio za Slaviu Prag, 8. gol u prvenstvu, visok samo 1,77 ali velika radilica na terenu.
Slavia lider na tabeli.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- legenda reala
- Kontakt:
On je s 18 igro za mladu repku odigro jednu strasnu tekmu i danas mi je u sjecanju poslije sam se pitao sta je s tim momkom nisam znao da je imo te povredeemir79 je napisao/la:Ovo je trebao da bude novi Dzeko. Imao je dvije teske povrede sto ga je dosta unazadilo.hurem je napisao/la:Muris Mesanovic(26) koji se i ranije povezivao s reprezentacijom danas opet zabio za Slaviu Prag, 8. gol u prvenstvu, visok samo 1,77 ali velika radilica na terenu.
Slavia lider na tabeli.
Inace je igrao za Jihlavu odakle je moj radni kolega bivsi U21 reprezentativac Cehoslovacke, koji je za njeg imao samo rijeci hvale.
Hvala Bogu momak se vraca koliko toliko.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Kodro u prvih 11 osasune... bravo momak 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Gledam malo Kodru, ne moze nista ni pokazati u jadnoj Osasuni...ali nevjerovatno kakva **** sude u Primeri...prvo Espanyol postize pogodak nakon prekrsaja koji nije sviran za Osasunu, a kasnije daje mepostojeci crveni karton za branica gostiju...nevjerovatno...FUJ.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Je li se spominjao gdje Anto Grgić, trenutno igrač Stuttgarta? Centralni/defanzivni vezni, 20 godina, porijeklom iz Odžaka negdje, trenutno nastupa za u21 Švicarsku.
Je li kockast ili ?
Je li kockast ili ?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
bavarian_bk je napisao/la:Je li se spominjao gdje Anto Grgić, trenutno igrač Stuttgarta? Centralni/defanzivni vezni, 20 godina, porijeklom iz Odžaka negdje, trenutno nastupa za u21 Švicarsku.
Je li kockast ili ?
Et kakav jeNogometni uzor mu je brazilac Kaka a tada je izjavljivao kako mu je velika želja da sa svojim dobrim igrama skrene pozornost hrvatskih izbornika te da jednog dana zaigra u najdražem kockastom dresu.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
http://www.northstandchat.com/showthrea ... 368ede6cf3Zglavkar je napisao/la:Ma pomiješao ga je s Prevljakom, garant.Pivopija je napisao/la:Ne znam nista o tome. Od prelaska u Englesku nisam procitao nista o njemu. Ako imas kakve informacije o povredi podijeli sa nama.Honorar je napisao/la:
Zar nije potrg'o krizne ligamente?
Ovdje ti sve pise.
Bajić i Milošević počinju za Konyu u četvrtfinalu Kupa, Hadžiahmetović na klupi.
Prijenos na SK2.HankMoody je napisao/la:Bajić i Milošević počinju za Konyu u četvrtfinalu Kupa, Hadžiahmetović na klupi.
Kakav je ovaj Mateo Pavlovic iz Angersa, stopera igra, tek sad vidim da postoji? U Mostaru je rodjen, ima li kakve izjave oko njega ili slicno?
Mada igrao je za nasu U17 pa se presaltao na kockaste, vjerovatno nista njega.
Da li je pokrenuta procedura za Hadzikica, Daniela Pavlovica, Burnica?
Da li je pokrenuta procedura za Hadzikica, Daniela Pavlovica, Burnica?
Nad tobom sunce najljepše sja
- Goalgetter
- Kontakt:
Hadzikic je predao za nas pasos, ne znam je li ga dobio.
Pavlovic je dobio zeleno svjetlo od UEFE, on moze vec igrati.
Burnic jos pregovara sa selektorom/NFSBiH.
Pavlovic je dobio zeleno svjetlo od UEFE, on moze vec igrati.
Burnic jos pregovara sa selektorom/NFSBiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.