FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Laznjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Laznjak » 10 jul 2019, 15:47

kengur je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Ali kad ga zabi Oremus hahahahahahaha pa ni prvi put kad sam imao sex nije mi onako bilo. Izljubih nekakve raje, bruku. Zenu sam neciju izljubio, valjda nije zamjerio lik. Nista ne cujem jedno 5 sekundi.
Mene grc u nozi uhvatio, svi skacu od dragosti ja jaucem od muke :rol: :rol:
Ljudi, kakva ste vi prva iskustva imali WOW.
@Laznjak, ne smijem ni da pitam koliko je tacno ljudi ucestvovalo u tvom prvom iskustvu :rol: :rol: :rol:

@bordobijeli, jesi li ti siguran da si radio pravu stvar :urnebes:
Brate zena bila top... poslij joj se izvinem diskretno. Kaze ma nema veze. Molio boga jos jedan da uvalimo :urnebes:
Nek halali brat cija je zena. Svaka mu cast
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 jul 2019, 16:05

ako iko čita ovo iz marketinga, najavite nove dresove danas, da se dženaziraju osim-ovce :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 10 jul 2019, 16:06

benko1946 je napisao/la:Bgm ovog Sabanovica ne mirisem nikako,da je Hebibovic igrao na njegovom nivou kamenjem bi ga gadjali.Sad cete vi reci mlad,nas,akademac,ma neka je,mlad je i serbecic,mlad je i pidro,mlad je i mujakic pa momci igraju/igrali su... vrijeme je da i on nesto pokaze,al trenutno treca opcija na desnom beku iza hebe i krtole
Problem je u tome što Hebibović iste stvari radi i protiv Celtica i protiv Krupe. Šabanoviću igrač makar ne prima loptu u petercu. Celtic nije mjerilo, kao što ni Banants npr nije mjerilo.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 10 jul 2019, 16:14

Laznjak je napisao/la:
kengur je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: .... Ali kad ga zabi Oremus hahahahahahaha pa ni prvi put kad sam imao sex nije mi onako bilo. Izljubih nekakve raje, bruku. Zenu sam neciju izljubio, valjda nije zamjerio lik. Nista ne cujem jedno 5 sekundi.
Mene grc u nozi uhvatio, svi skacu od dragosti ja jaucem od muke :rol: :rol:
Ljudi, kakva ste vi prva iskustva imali WOW.
@Laznjak, ne smijem ni da pitam koliko je tacno ljudi ucestvovalo u tvom prvom iskustvu :rol: :rol: :rol:

@bordobijeli, jesi li ti siguran da si radio pravu stvar :urnebes:
Brate zena bila top... poslij joj se izvinem diskretno. Kaze ma nema veze. Molio boga jos jedan da uvalimo :urnebes:
Cija je ona plavka (fonasi o0000) xD,
vidja se na zapadu, bila i jučer

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 jul 2019, 16:23

Laznjak je napisao/la: Brate zena bila top... poslij joj se izvinem diskretno. Kaze ma nema veze. Molio boga jos jedan da uvalimo :urnebes:
Znaci ti si taj sto zamalo yeba moju zenu...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 10 jul 2019, 16:26

broj6 je napisao/la: Sinoć je jedino Šabanović izgubljen bio i ispadao, ali mu se ne može puno zamjeriti. Imam osjećaj da bi puno bolje izgledali sa Hebibom na beku i Tatarom ili Šišićem ispred. Jednostavno boljeg beka od Hebiba nemamo, čovjek zna ispasti u odbrani, ali samo zato što je vrlo opasan u napadu kao bek i to se ne može osporiti. Čak ga je i Lennon na presici prije meča istakao kao opasnog i rekao kako je ofanzivno orijentisan što mogu i oni iskoristiti ako ispadne.

Ima li kakva ponuda od lennon-a , za 50 t e , halalosum . Saban je dijete za Hebiba (cestitog momka :bow: ) .Hebiba treba postovat , ali 30 g. Buducnost FKS nije Hebib . Da li je Sabanovic , vrijeme ce pokazati ? Za koji gol je Sabanovic kriv ? Ista prica bila za Mujakica,Kovacevica i Pidru . Ista , samo je Akademija buducnost FKS uz 4-5 TOP stranaca (ala Stanojevic).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 10 jul 2019, 16:32

ElCartel11 je napisao/la:
Laznjak je napisao/la: Brate zena bila top... poslij joj se izvinem diskretno. Kaze ma nema veze. Molio boga jos jedan da uvalimo :urnebes:
Znaci ti si taj sto zamalo yeba moju zenu...
izvino sam se :D
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 10 jul 2019, 16:33

Sabanovicu je 19 godina. On te nadolazi. I bio je sigurniji od Hebibovica na beku. Sabanovic kad je izaso, ljudi su nas razvalili na desnoj strani. Jedino sto Sabanu nedostaje, to je agresivnost i sigurnost u duelima. Mora ici puno jace u covjeka kad je 1 na 1. Zna momak igrat lopte to se vidi. Hodzic je odgro sinoc za ocjenu 8 od 10. Odlican je bio na beku i to jos lijevog igro. Nek onako nastavi, tako ce i Sabana natjerati da se bolje pokaze.

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 10 jul 2019, 16:41

Stroj1946 je napisao/la:Sabanovicu je 19 godina. On te nadolazi. I bio je sigurniji od Hebibovica na beku. Sabanovic kad je izaso, ljudi su nas razvalili na desnoj strani. Jedino sto Sabanu nedostaje, to je agresivnost i sigurnost u duelima. Mora ici puno jace u covjeka kad je 1 na 1. Zna momak igrat lopte to se vidi. Hodzic je odgro sinoc za ocjenu 8 od 10. Odlican je bio na beku i to jos lijevog igro. Nek onako nastavi, tako ce i Sabana natjerati da se bolje pokaze.
Ma laz brate, gdje je bio sigurniji? Na stranu sto je dijete, ali pojeo ga je pritisak i atmosfera. Kad je Hebib otisao na bok sanse nisu napravili preko njegove strane. Necemo lagati. Ima potencijal da bude bolje od Hebe ali tremutno mu nije ni blizu!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 10 jul 2019, 16:43

Kakve veze imaju hebine godine sa kvalitetom? Momak zvijer ko i ahmo. Ahmo legendica.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 jul 2019, 16:45

duplakruna46 je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Sabanovicu je 19 godina. On te nadolazi. I bio je sigurniji od Hebibovica na beku. Sabanovic kad je izaso, ljudi su nas razvalili na desnoj strani. Jedino sto Sabanu nedostaje, to je agresivnost i sigurnost u duelima. Mora ici puno jace u covjeka kad je 1 na 1. Zna momak igrat lopte to se vidi. Hodzic je odgro sinoc za ocjenu 8 od 10. Odlican je bio na beku i to jos lijevog igro. Nek onako nastavi, tako ce i Sabana natjerati da se bolje pokaze.
Ma laz brate, gdje je bio sigurniji? Na stranu sto je dijete, ali pojeo ga je pritisak i atmosfera. Kad je Hebib otisao na bok sanse nisu napravili preko njegove strane. Necemo lagati. Ima potencijal da bude bolje od Hebe ali tremutno mu nije ni blizu!
Ma lupaju gluposti, samo kako bi ga opravdali pošto je Akademac. I to će biti problem, nikad nikog nećeš moći kritikovati, nevezano za Šabana, jer neće dati pošto je Akademac. Ne do bog da je bio Hebib, ne bi mogao otvoriti forum od njih par kakve bi to pljuvačine bile.

Ništa protiv malog Halida da se zna, Celtic je to, trema je normalna pred 25.000 ljudi. Ali, nemojte sad bezveze lagati da je bio Dani Alves kad nije, niti je nešto posebno odigrao.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 10 jul 2019, 16:46

duplakruna46 je napisao/la: Ma laz brate, gdje je bio sigurniji? Na stranu sto je dijete, ali pojeo ga je pritisak i atmosfera. Kad je Hebib otisao na bok sanse nisu napravili preko njegove strane. Necemo lagati. Ima potencijal da bude bolje od Hebe ali tremutno mu nije ni blizu!
Za koji gol je Sabanovic , a za koji su Lazic,Hebib i za prvi ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 jul 2019, 16:49

Kad će moći Letić konkurisat??
Mislim da bi zadnja linija daleko bolje izgledala ovako:
Hodžić-Šerbečić-Lazić-Letić
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 10 jul 2019, 16:50

AlfredNobel je napisao/la:
Ma lupaju gluposti, samo kako bi ga opravdali pošto je Akademac. I to će biti problem, nikad nikog nećeš moći kritikovati, nevezano za Šabana, jer neće dati pošto je Akademac. Ne do bog da je bio Hebib, ne bi mogao otvoriti forum od njih par kakve bi to pljuvačine bile.

Ništa protiv malog Halida da se zna, Celtic je to, trema je normalna pred 25.000 ljudi. Ali, nemojte sad bezveze lagati da je bio Dani Alves kad nije, niti je nešto posebno odigrao.
Sinoć nije bio Dani Alves, al za Hebiba je Dani Alves i Kyle Walker u jednom!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 10 jul 2019, 16:52

Ne znam jesmo li mi gledali istu tekmu uopste? Onaj zuti kad je uso, a Saban izaso, razvalio nas na desnoj strani. Pa proletio je jedno 2,3 puta i centriro kad je htjeo jbte. Dje bio bolji ba.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 10 jul 2019, 16:55

E za onaj momenat kad ga je Oremuš zabio se živi, kakav samo huk preko cijelog stadiona, vrijedilo je bar zbog onoga kisnuti kao nekad na tekmi protiv Sigme Olomuc. Sve pohvale igracima, jednostavno protivnik je kvalitetniji i igrali smo koliko smo mogli, nadam se samo da ce i revans proci nekim podnosljivim porazom pa onda se okrecemo trecem pretkolu EL gdje bi smo mozda mogli dobiti protivnika sa koji bi se mogli "potuci".

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 10 jul 2019, 17:03

belosevic28 je napisao/la:Dzakmic preuzeo pionire.
Sretno u samostalnom angazmanu.
Nek mu je sa srecom al na te pozicije trebaju dovest puno strucnije ljude, ako je namjera da zaradimo sta od igraca MORA se ulozit u strucni kadar.
Svaka njemu cast al moze to i mora bit puno bolje.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 10 jul 2019, 17:06

BordoSarajevo je napisao/la:Kad će moći Letić konkurisat??
Mislim da bi zadnja linija daleko bolje izgledala ovako:
Hodžić-Šerbečić-Lazić-Letić
To je to...eventualno nekad rotirati Hodžića i Šabanovića, a na drugoj strani Pidru i Letića :)

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 10 jul 2019, 17:10

Stroj1946 je napisao/la:
Ne znam jesmo li mi gledali istu tekmu uopste? Onaj zuti kad je uso, a Saban izaso, razvalio nas na desnoj strani. Pa proletio je jedno 2,3 puta i centriro kad je htjeo jbte. Dje bio bolji ba.
Pa ako si bio ili gledao utakmicu Sarajevo-Celtic, onda smo bili na istoj utakmici. :D
Tokom cijele utakmice, vise su se bazirali na napade po nasoj desnoj strani. To ti garantujem. A Sabanovic je izasao sa takvim strahom da NIJEDNOM igracu Celtica nije smio ni prici kada primi loptu, samo ih je pratio kada oni njemu pridju. Manjak volje, zelje, htijenja, kondicije, uigranosti. Uvijek mu covjek sam. Driblali ga kako su htjeli. Heba kad se povukao na beka, onog njihovog crnju je spicio da se odmah povrijedio.Ai pametno ga udario nije ni zuti dobio.
Svi oko mene na istoku skoro na sredini su mu u sebi **** majku bar 50x ali u sebi ne na glas, da ga nebi demoralisali. I to sve raja koja je tu svaku utakmicu.

Na kraju sa odusevljenjem docekana njegova izmjena. Mislim da je cak on se i okloznuo kd nam je onaj crnjo zabio gol drugi. Ali eto ne moze mu se nista reci.

Kod mene ne pali jel nas ili nije, da li mu je 30 ili 18, ako si bolji igrat ces a trenutno je Heba i ofanzivno i defanzivno kvalitetnije rjesenje od Sabanovica. Ali mislim da Saban moze puno bolje nego sto je to sinoc pokazao. Trena mu utakmica i mislim da ce ih ove godine i dobiti!

Svi ali bas svi su to vidjeli da mu ne ide nista od ruke sinoc i ne isplati ae braniti neodbranjivo. Ai biti ce momak dobar, nadoci ce!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 10 jul 2019, 17:14

Nakon ovog penala nad Rahmanovicem bio je korner za nas, e tu je nakon sto je Krste ubacio jedan od njihovih igrao rukom. To je bio cist penal.
Krste ubacuje neko nasih igra glavom, lopta se od ruku odbija u zemlju i crnjo je glavom izbacuje.
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 10 jul 2019, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.