Stroj1946 je napisao/la:duplakruna46 je napisao/la:Stroj1946 je napisao/la:Sabanovicu je 19 godina. On te nadolazi. I bio je sigurniji od Hebibovica na beku. Sabanovic kad je izaso, ljudi su nas razvalili na desnoj strani. Jedino sto Sabanu nedostaje, to je agresivnost i sigurnost u duelima. Mora ici puno jace u covjeka kad je 1 na 1. Zna momak igrat lopte to se vidi. Hodzic je odgro sinoc za ocjenu 8 od 10. Odlican je bio na beku i to jos lijevog igro. Nek onako nastavi, tako ce i Sabana natjerati da se bolje pokaze.
Ma laz brate, gdje je bio sigurniji? Na stranu sto je dijete, ali pojeo ga je pritisak i atmosfera. Kad je Hebib otisao na bok sanse nisu napravili preko njegove strane. Necemo lagati. Ima potencijal da bude bolje od Hebe ali tremutno mu nije ni blizu!
Ne znam jesmo li mi gledali istu tekmu uopste? Onaj zuti kad je uso, a Saban izaso, razvalio nas na desnoj strani. Pa proletio je jedno 2,3 puta i centriro kad je htjeo jbte. Dje bio bolji ba.
Pa ako si bio ili gledao utakmicu Sarajevo-Celtic, onda smo bili na istoj utakmici.
Tokom cijele utakmice, vise su se bazirali na napade po nasoj desnoj strani. To ti garantujem. A Sabanovic je izasao sa takvim strahom da NIJEDNOM igracu Celtica nije smio ni prici kada primi loptu, samo ih je pratio kada oni njemu pridju. Manjak volje, zelje, htijenja, kondicije, uigranosti. Uvijek mu covjek sam. Driblali ga kako su htjeli. Heba kad se povukao na beka, onog njihovog crnju je spicio da se odmah povrijedio.Ai pametno ga udario nije ni zuti dobio.
Svi oko mene na istoku skoro na sredini su mu u sebi **** majku bar 50x ali u sebi ne na glas, da ga nebi demoralisali. I to sve raja koja je tu svaku utakmicu.
Na kraju sa odusevljenjem docekana njegova izmjena. Mislim da je cak on se i okloznuo kd nam je onaj crnjo zabio gol drugi. Ali eto ne moze mu se nista reci.
Kod mene ne pali jel nas ili nije, da li mu je 30 ili 18, ako si bolji igrat ces a trenutno je Heba i ofanzivno i defanzivno kvalitetnije rjesenje od Sabanovica. Ali mislim da Saban moze puno bolje nego sto je to sinoc pokazao. Trena mu utakmica i mislim da ce ih ove godine i dobiti!
Svi ali bas svi su to vidjeli da mu ne ide nista od ruke sinoc i ne isplati ae braniti neodbranjivo. Ai biti ce momak dobar, nadoci ce!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”