ma i jedno i drugoDamir_BvB je napisao/la:Jel se to Pazzini bas dobro uklopio ili ga hoce gol ?

@djecica
necu zbog normalnih simpatizera Milana da lajem
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
ma i jedno i drugoDamir_BvB je napisao/la:Jel se to Pazzini bas dobro uklopio ili ga hoce gol ?
i jedno i drugo vala sine...vidi se da zna,al do sad je imo 3 suta i sve zabioDamir_BvB je napisao/la:Jel se to Pazzini bas dobro uklopio ili ga hoce gol ?
koja zalost i bjedarobovi88 je napisao/la:http://acmilan-bih.****/2011/02 ... rista.htmlamell je napisao/la:jarane sta si se prepao pa imate jos par bodova prednostiCURVA SUD je napisao/la:Ma od ovoga nema dalje pa ovakav lopovluk nije se vidio ni u meksickoj ligi ,ili ti bosanskoj ali nece vam ove godine ni to pomoci vjerujte .uuuuhhh pa da poludis od pede.. iz printera sve lopov do lopova .![]()
btw 1:0
Ibracadabra ^^,
Drago mi je bgm, cini mi se to kao idealno rjesenje, Talijan je, uklapa se u igru vasu, poprilicno dobre godine ima da jos dugo zabija, i nekako me podsjeca na pravog talijanskog napadaca tipa Inzaghi ili Gillardino, i super je sto vam sad ima Talijana Pazzini i Ranochia .Nadam se da ce Motta ili Puding povrjedit Robbena da nam malo olaksate u ligiInterista di cuore je napisao/la:i jedno i drugo vala sine...vidi se da zna,al do sad je imo 3 suta i sve zabioDamir_BvB je napisao/la:Jel se to Pazzini bas dobro uklopio ili ga hoce gol ?![]()
Pazzo je majstor:
ma opusti se brate,ovo je samo jos jedan u nizu bolesnika...nece jos dugo sigurnoPuma je napisao/la:Ocekujem da moderatori odstrane uljeza tako da mozemo nastaviti sa normalnom diskusijom
dobro je, uklonili su ga brzoInterista di cuore je napisao/la:ma opusti se brate,ovo je samo jos jedan u nizu bolesnika...nece jos dugo sigurnoPuma je napisao/la:Ocekujem da moderatori odstrane uljeza tako da mozemo nastaviti sa normalnom diskusijom![]()
ma Pazzo je car,vec sad je napravio dosta,samo nek nastavi ovako...
ma dobro, dovodjenjem dvojice italijana u januaru, pokazali su da ce u buducnosti biti italijanskih reprezentativaca u Interu, sad da ce kostur ekipe ciniti talijani, to sumnjam jer bi Internazionale izgubio tim svoj integritet i samim tim i ime, koje govori da su tu uglavnom igrali internacionalciDamir_BvB je napisao/la:@ Puma
Ma dobro Matrix penzija, Castellazi penzija, Natalino mozda kad sta bude od njeg, Orlandoni mislim da je golman ne znam kakav je, A Santon mislim da je jedan veliki talent propao, rijetki su igraci koji se vrate sa posudbi i igraju ponovo u prvom sastavu, a i ovo je bio potez ne povjerenja prema njemu jer dovodjenjem japanca pokazili su da mu bas ne vjeruju mnogo, kako god velika steta mogao je on bit jako jako dobar igrac ali jos uvijek mlad ko zna ...
Uh pa ovo je bilo u stilu Rocky-aInterista di cuore je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
protiv Rome ce bit jbeno ko i uvijek...
realno ovo je za 50.000$ kazne i 5 utakmica neigranjajuventus 0244 je napisao/la:Uh pa ovo je bilo u stilu Rocky-aInterista di cuore je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
protiv Rome ce bit jbeno ko i uvijek..., najmanje 3 utakmice mislim da idu za ovo. Ludi igrači Intera poslije Eto`a sa i ovaj pacijent. Materazzi-eva je to škola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.