Nece, a volio bih pogledati.MaGiCa je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bravo majstore.
Svaka cast Novaku na konacno dostignutom cilju iz djetinjstva

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Nece, a volio bih pogledati.MaGiCa je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bravo majstore.
Defanzivan jbgrogeRF je napisao/la:uuuu kakav Murray!!! Nikad ga u zivotu nisam gledao ovakvo agresivnog! Nimalo se nije "prepao" Nadala, svaki poen igra sve bolje i bolje, svi udarci su mu na vrhunskom nivou. Nikad nisam vidio ovako forhend da ga sluzi... Odlican mec ce sigurno biti! C'MON ANDY!
Valencia je napisao/la: Nece, a volio bih pogledati.
Svaka cast Novaku na konacno dostignutom cilju iz djetinjstva. Zasluzio je u potpunosti. Cestitke na plasmanu u finale, aposolutno zasluzeno.
Haj da ti prevedem, ovo je ironicno receno za Murraya, al' jbg, znam da je to nemoguce shvatit...Claus je napisao/la:@Edin TM87, kakav je to Nadal ? Kad si njega vidio u ofanzivi ?
Kad je Dokovic osvojio Wimbledon?MaGiCa je napisao/la:Pitao ga je lik koji mu je cilj u tenisu, a Djokovic je rekao: "da budem prvak sveta". To je bilo 93e ili 94e.
Edin TM87 je napisao/la:Kad je Dokovic osvojio Wimbledon?MaGiCa je napisao/la:Pitao ga je lik koji mu je cilj u tenisu, a Djokovic je rekao: "da budem prvak sveta". To je bilo 93e ili 94e.
Bogme, nacekat ce se on da mu se ispuni san...
Sta ti je?MaGiCa je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Kad je Dokovic osvojio Wimbledon?MaGiCa je napisao/la:Pitao ga je lik koji mu je cilj u tenisu, a Djokovic je rekao: "da budem prvak sveta". To je bilo 93e ili 94e.
Bogme, nacekat ce se on da mu se ispuni san...
Pazi, u zivotu ima i interesantnijih stvari, od toga da budes Begonja vol.2.
Edin TM87 je napisao/la:
Wimbledon je nezvanicno svjetsko prvenstvo, Dokovic ga nije osvojio il' sam ja nesto propustio?
maminho je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:
Wimbledon je nezvanicno svjetsko prvenstvo, Dokovic ga nije osvojio il' sam ja nesto propustio?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na svakom GS-u igraju najboljiEdin TM87 je napisao/la:maminho je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:
Wimbledon je nezvanicno svjetsko prvenstvo, Dokovic ga nije osvojio il' sam ja nesto propustio?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako je wimbledon SP, onda su to i RG, AO i USOEdin TM87 je napisao/la:Kakve to ima veze sa mojom izjavom?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.