FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Evo sad mi stari rece ,posto je on dobar sa pomocnim trenerom Zeljkom Knezevicem ,kaze da su navodno stigli reflektori za stadion ,nije nista sigurno ali ne bi covjek lagao bezveze. 

-
- Kontakt:
BIT ĆE BORBE ZA GOLI ŽIVOT,SRETNO RUDARU I NEK TI JE BOG U POMOĆI.
- Жика Павловић
- Kontakt:
?, " ? " $ ' "$ &"? " ' $ ?, $ ? Сова, све $ црно " ? " пропаст. " сте. & /, ? % " $.
% је ? " $ $ прнуо у & на & ", - " " ? $ РС у "
% је ? " $ $ прнуо у & на & ", - " " ? $ РС у "

Istocna tribina se privodi kraju, doduse polako ali ide. Cekaju se stolice koje treba da stignu za koji dan. Pozdrav svima.
-
- Kontakt:
Reflektori? Pa mi prvo treba da imamo osnovne uslove za igru pa tek onda neke reflektore.topa99 je napisao/la:Evo sad mi stari rece ,posto je on dobar sa pomocnim trenerom Zeljkom Knezevicem ,kaze da su navodno stigli reflektori za stadion ,nije nista sigurno ali ne bi covjek lagao bezveze.

Ala, Mikic je prespreman. Mi nismo ni svjesni kakav igrac igra za nas. Kakav gol dade u Sanskom mostu, sprdnja ziva. 

Nije to nista u odnosnu na onaj Ibricicev.Sta vam je covjek uradio.gogineman je napisao/la:Ala, Mikic je prespreman. Mi nismo ni svjesni kakav igrac igra za nas. Kakav gol dade u Sanskom mostu, sprdnja ziva.

I to sto kazes,ali evo maloprije sam bio sa pomocnim trenerom Knezevicem i kaze da su reflektori stigli a i stolice trebaju za koji danVastecija_GSE je napisao/la:Reflektori? Pa mi prvo treba da imamo osnovne uslove za igru pa tek onda neke reflektore.topa99 je napisao/la:Evo sad mi stari rece ,posto je on dobar sa pomocnim trenerom Zeljkom Knezevicem ,kaze da su navodno stigli reflektori za stadion ,nije nista sigurno ali ne bi covjek lagao bezveze.

-
- Kontakt:
Ma ima i to sve svoje , uefa donira neke reflektore ili umjetnu travu pa ko sta izabere.... 

Vjerovatno šuplja priča kao i uvijek, bolje da porade na ovoj travi i zalijevanju terena koji na sebi ima više žute nego zelene boje.
Kako sada stvari stoje Prijedorčani će se pojačati uz lijevu aut liniju, a na treninzima "zeleno-crnih" treba da se pojavi Haris Handžić.
-
- Kontakt:
Reprezentativac! Doduse prije 4 god je odigrao utakmicu za BiH , ako je to taj Haris....po'marke je napisao/la:Kako sada stvari stoje Prijedorčani će se pojačati uz lijevu aut liniju, a na treninzima "zeleno-crnih" treba da se pojavi Haris Handžić.

-
- Kontakt:
Imate li kakvih novih slika stadiona u Prijedoru,dokle se stiglo sa renoviranjem stadiona?
-
- Kontakt:
Sve je gotovo samo se ceka postavljanje stolica pa da se uslika....samoradnik je napisao/la:Imate li kakvih novih slika stadiona u Prijedoru,dokle se stiglo sa renoviranjem stadiona?

-
- Kontakt:
Po "imenima" imamo solidnu ekipicu ,samo nekako mi izgleda da se ne mogu uigrati nikako...niko ne opravdava to svoje "ime" osim Mikare 

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Jesu potpisali Vukovic i Sakan za vas ? 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Vukovic jeste,a Sakan je stigao pa je verovatno i potpisao ,a ocekuje se i dolazak Handzica,imas vise na **** ali evo ti sta pise:Devil je napisao/la:Jesu potpisali Vukovic i Sakan za vas ?
Vijesti iz Rudara
Sakan stigao, očekuje se Haris Handžić
Piše: A. Beganović
Danas, 10:39
Duško Sakan će u narednoj sezoni igrati u dresu Rudar Prijedora kao pozajmljeni igrač beogradskog Rada. Sakan je u januaru iz Borca otišao u Rad, a sad se vraća u Premijer ligu.
I dok se slaže igračka križaljka Rudar je odigrao prijateljski susret sa Slobodom u Bosanskom Novom, a na svom debiju u listu strijelaca upisao se napadač Veljko Vuković.
Pored Sakana u Rudaru se u ponedjeljak očekuje i dolazak Harisa Handžića iz Sarajeva.
"Iako je rezultat u drugom planu za nas je bitno da smo pobjedili Slobodu. Vjerujem da ćemo i u srijedu u Bihaću odigrati još bolje nego u prethodnim susretima. Doveli smo prave igrače u klub i spremni ćemo dočekati narednu sezonu", optimist je trener Velimir Stojnić.
Rudar Prijedor će u srijedu gostovati u Bihaću gdje će igrati protiv Jedinstva.
Nije još nijedan potpisao.
Vuković strijelac.
Vuković strijelac.

U srijedu Rudar gostuje u Bihaću. Nadam se dobroj utakmici
To za Vukovica je greska ,strijelac je bio KokanovicK0MT je napisao/la:Nije još nijedan potpisao.
Vuković strijelac.

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Mocvara1991 i 30 gostiju.