sljedeca utakmica se prenosi sa Grbavice ZELJO- slavija.Babilon je napisao/la:Hoce itko igdje u ovoj zemlji prenositi Zeljo Zrinjski?!Esii TM87 je napisao/la:Zrinjevci mislim da cemo vas sutra hladno prizemljiti,nemojte se sutra nadati nekim penalima
Majko mila sto smo zaostali sto se tice prijenosa domacih utakmica!
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Bilo bi realno da prenose obje kup otakmice, ali nekome to ocito "neodgovara" !!!Babilon je napisao/la:Hoce itko igdje u ovoj zemlji prenositi Zeljo Zrinjski?!Esii TM87 je napisao/la:Zrinjevci mislim da cemo vas sutra hladno prizemljiti,nemojte se sutra nadati nekim penalima
Majko mila sto smo zaostali sto se tice prijenosa domacih utakmica!
× Plava krv ispod koze ×
-
CrnoCrveni
- Kontakt:
jesam li vam rekao da se necete dobro provesti sa Zeljom i Radoslavom VukasovicemSamo ZRINJA je napisao/la:Glavni sudac: Vladimir Bjelica (I. Sarajevo)
A1 sudac: Zoran Taborin (Zvornik)
A2 sudac: Jasmin Smajić (Tuzla)
Četvrti sudac: Radoslav Vukasović (Trebinja)
Delegat: Stanko Vujković (Prijedor)
Detalj nakon utakmice
treba pod hitno prijaviti ovog sudiju UEFA-i ili FIFA-i
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
1:1 - Krešimir KordićBabilon je napisao/la:1:0 za Zelju,Zurzinov imao odlicnu sansu!jbg
Kakav derby steta sto nema na tv-u!
Neka bit ce wigan i ostali divljaci za vikend
ta jeb.. nas neka njih,tuđe je bolje!
Neka bit ce wigan i ostali divljaci za vikend
ta jeb.. nas neka njih,tuđe je bolje!
HSK Zrinjski Mostar
Zna li ko od vas ima li gdje kakav video prenos utakmice, na netu, bilo gdje ?
btw. Prenosice finale, nadajte se da cete proci Zelju
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Pa realno sanse su 50:50,daj boze da prođemo jer nam sezona o ovome danas i uzvratu ovisi,evropa za nase prilike donosi nasim klubovima lijepu sumu novca,pogotovo u ovakvim teskim vremenima kad sponzori otkazuju evropa je imperativ,pa jedna ,jedna utakmicaAulleTa je napisao/la:Zna li ko od vas ima li gdje kakav video prenos utakmice, na netu, bilo gdje ?
HSK Zrinjski Mostar
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
ziv bio pa vidio.....prolazimo milion posto...nismo bili kompletni u 1 tekmi a sudio onaj kriminalac mamu j.ebo...samo se vi nadajte a mi prolazimoAulleTa je napisao/la:Zna li ko od vas ima li gdje kakav video prenos utakmice, na netu, bilo gdje ?
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
1 : 2 Zadro zabio. i dobio žuti, jer je skinuo dres i na majici mu piše " Samo za Babilona" 
vfc1922 je napisao/la:1 : 2 Zadro zabio. i dobio žuti, jer je skinuo dres i na majici mu piše " Samo za Babilona"
HSK Zrinjski Mostar
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
erm 2-1 MESANOVIC!!!vfc1922 je napisao/la:1 : 2 Zadro zabio. i dobio žuti, jer je skinuo dres i na majici mu piše " Samo za Babilona"
HŠKZ-svetinja je napisao/la:ziv bio pa vidio.....prolazimo milion posto...nismo bili kompletni u 1 tekmi a sudio onaj kriminalac mamu j.ebo...samo se vi nadajte a mi prolazimoAulleTa je napisao/la:Zna li ko od vas ima li gdje kakav video prenos utakmice, na netu, bilo gdje ?
3-1 pa prolazi ti gdje hoces hahahahahahHŠKZ-svetinja je napisao/la:ziv bio pa vidio.....prolazimo milion posto...nismo bili kompletni u 1 tekmi a sudio onaj kriminalac mamu j.ebo...samo se vi nadajte a mi prolazimoAulleTa je napisao/la:Zna li ko od vas ima li gdje kakav video prenos utakmice, na netu, bilo gdje ?
Cuva Bog Zelju svog!
sudija sviraj kraj,da ne bi i cetvrti primili,jer vidim opet smo promasili neke veoma izgledne situacije,i onda nema se tu vise sta trazit pogotovo protiv ovakvog zelje,ali nada umire zadnja 
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
-
CrnoCrveni
- Kontakt:
prolaze al kroz mostar pa do....mirzza je napisao/la:3-1 pa prolazi ti gdje hoces hahahahahahHŠKZ-svetinja je napisao/la:ziv bio pa vidio.....prolazimo milion posto...nismo bili kompletni u 1 tekmi a sudio onaj kriminalac mamu j.ebo...samo se vi nadajte a mi prolazimoAulleTa je napisao/la:Zna li ko od vas ima li gdje kakav video prenos utakmice, na netu, bilo gdje ?
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
realno trebalo biti 4-1, 5-1...
vasih jedno 20-30 zapalise baklju i onda zapalise transparent
ali nebini te nije izgorio 
vasih jedno 20-30 zapalise baklju i onda zapalise transparent
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
mislim da mozete biti prezadovoljni sa 3-1....oni vasi ne da nemogu da trce,nego brate oni nemogu da hodaju...zreli ste bili za pet komada,ali dobro nemozete se uvjek provlaciti...u revansu cemo vas demolirati..pozz 
1921-2011
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.