Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Smeker naš!!!hodža je napisao/la:Uvijek ista faca kad se slika![]()
mislim da je sudija bio upravu...haris92 je napisao/la:Ono je mogao biti penal.
Ma i ja to isto mislim ali eto ukrali su im. Zabio bi ga Hare sigurnoZamora je napisao/la:Cist penal na Medonji..
Mah svi mi znamo da je on sa brzinom na vi ali ima prejaku tehniku.Zna Mudonja podvaliti kvalitetnu loptu, pregled igre jako dobar.dubrovnik je napisao/la:Bio sam na tribinama Riazora veceras i iako je bilo zime i kise prije utakmice bilo je super. Medunjanin mi izgleda kao tehnicki daleko najbolji igrac Deporiva. Ali kad dodjemo do oduzimanja lopte od protivnika ili brzine ajme majko. Ipak izvodi sve prekide, par puta je dobio pljesak na otvorenoj sceni a bio je i pokoji zvizduk kad izgubi onu loptu sredinom prvog poluvremena. Odnese mu je igrac Barce kao da stoji. Ipak sve u svemu uzivao sam u njegovoj prestavi i po meni neka njega jos nama i da ga zdravlje posluzi.
E da cini mi se da je start na njemu bio jedanesterac nazalost nedosudjen.
Igrao je par puta desetku u Deportivu, ma on i jeste za te pozicije,nema neku brzinu ali to nadoknadi sa tehničkim znanjem, lucidan pas, pregled igre a bio bi rasterećen od defanzivnih zadataka.Rios je napisao/la:Koju poziciju u Deportivu igra Medo tacno? Ne pratim ga nesto po klubovima,nemam prilike,jbg.. Ali nesto kontam,mogao bi on na 10-ku jelde u repki?
Valjda ga Mesa stavi tu,mislim da bi mu odgovaralo u potpunosti..Djeluje kao bas taj tip igraca na terenu a i kvaliteti koji krase njegovu igru,i koje si i ti nabrojao,idu u prilog tome..haris92 je napisao/la:Igrao je par puta desetku u Deportivu, ma on i jeste za te pozicije,nema neku brzinu ali to nadoknadi sa tehničkim znanjem, lucidan pas, pregled igre a bio bi rasterećen od defanzivnih zadataka.Rios je napisao/la:Koju poziciju u Deportivu igra Medo tacno? Ne pratim ga nesto po klubovima,nemam prilike,jbg.. Ali nesto kontam,mogao bi on na 10-ku jelde u repki?
krize se kod svakog dese,a i kako god okrenes hare je sad kad nema misketa siguran u prvoj postaviAllAbout je napisao/la:ma prdnuo je on u fenjer..nece ni poigrati vise..a i u repci moze za klupe iskljucivo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.