limenka je napisao/la:Meni je najgore kada nekoj (blago rečeno) ružnoj ženskoj komentiraju "slatkica", "kako si lijepa" i sl. Komentiraju jedno, a u sebi misle totalno suprotno.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
limenka je napisao/la:Meni je najgore kada nekoj (blago rečeno) ružnoj ženskoj komentiraju "slatkica", "kako si lijepa" i sl. Komentiraju jedno, a u sebi misle totalno suprotno.
jbt. isti RooneyQUARESMA 18<<< je napisao/la:
sad su ove u trendu, kad places
Rooney je ljepotan za ovogTritolone je napisao/la:jbt. isti RooneyQUARESMA 18<<< je napisao/la:
Bas to, pa zato manje raje ima na MSN i na forumu, jer tu nema lajkova,a bez lajka cjeli zivot gubi smisaoharebianconero je napisao/la:Kako me nerviraju oni što postave status/sliku i ako u roku od 5 min. nemaju minimalno 10 lajkova, brišu.
Koja bolest!
Zamolit cu vas da postavite svoje slike, kada vec momka bez njegovog znanja komentarsieteasunsao je napisao/la:Rooney je ljepotan za ovogTritolone je napisao/la:jbt. isti RooneyQUARESMA 18<<< je napisao/la:
Ne bih da me pogrešno shvatiš,al mislim da je malo bzvz uopšte na jedan javan forum postavljati nečije privatne slike,osim ako se ne radi o tebi.QUARESMA 18<<< je napisao/la:
A ništa, papak si.anonimni je napisao/la:ja imam 80-ak i to su samo meni poznati ljudi, šta ćemo sad ?
QUARESMA 18<<< je napisao/la:nisi kool ako nemas bar 500 njih
anonimni je napisao/la:neeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
rado bih ti pokaz'o da imam 80-ak prijatelja, al' kako ja režem dijelove slike i postavljam, bilo bi 99% bijelog, a to ne treba da budeZenichanin je napisao/la:Ovdje ko god sta napise, kaze da ima 100-tinjak prijatelja a tamo svi po 1k imaju![]()
Anonimni najveci si spammer na forumu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Majestic-12 [Bot] i 9 gostiju.