Dinamo je uvijek imao svoju kvotu reprezentativaca ...... uglavnom sto je tu nepravedno, Sammir je najbolji igrac Dinama pa po nekoj logici zasluzuje biti unutra prije Ademija, Radosevica i Andrijasevica koji su isto HR reprezentativci.nate je napisao/la:@inscent![]()
kazes da stimac ne bi trebao udovoljavati navijacima, vec da on sam bira igrace. nemioj me hebat da mislis da je on htio sammira u reprezentaciju. prije 3 godine je izjavljivao da mu je mamic nudio mjesto izbornika ako bude imao kvotu svojih igraca.a sada kada je izbornik to se i događa. i sammir da je kvalitetniji od kranjcara. okej, niko je pao u formi totalno, ali lik ans je vadio u zadnjim kvalifikacijama.
pa sta sada svaki nogometas koji ima hrvatsko drzavljanstvo moze igrat za reprezentaciju. koja je onda bit reprezentacije? ja nisam bio za eduarda, ali tako je kako je. sta cemo sada uvodit svakog koji naiđe...
I da svaki nogometas koji ima hr drzavljanstvo moze nastupati za reprezentaciju sto ti tu nije jasno
Bez brige on za sada jako dobro obavlja duznost izbornika .... moras se sa time sloziti makar ti je ocito trn u oku. Da smo recimo nakon ovoliko odigranih kola u situaciji kao sto je Srbija trenutno vjerojatno bi bili na istoj strani ali ovako ne. Ponavljam 2010 sam bio jedan od vecih protivnika Stimca pa po toj logici sam i ja licemjeran jer sam sada za njega ali kada su meni iskljucivo mjerilo rezultati koje osoba ostvaruje, a ne koliko je osoba religiozna, sto prica, dal je skolovana. Nadam se da ti kuzis my pointKSIVLE je napisao/la:
On je izbornik repke i javna ličnost, pa mora paziti na svoje ponašanje, a ne se bahatiti ko kakav šerif na svaku naznaku različitog mišljenja. I ne znam po čemu sam ja licemjeran??? A šta reći za tvoje bogove Šticu i Mamića koji su se prije godinu dana gledali preko nišana, a sad dijametralno suprotna priča??? Ili šta reći na Šticino "Sammiru nije mjesto u repki" od prije godinu dana?
Bez uvrede, ali tebe je očito lako kupiti jeftinom demagogijom. Bitno je da Štico nosi krunicu na utakmici i napiše molitvu na Fejsu, a pritom ćemo zaboraviti da je riječ o liku koji je prekršio skoro sve Božje i Crkvene zakone.Kužiš my point?