jedino ako bosna bude druga ili ih namjerno pusti u playoff-ukobe je napisao/la:Mislim da je sada 90% stvari gotovo.
Ali mozda sloboda moze biti drugi putnik.
al nevjerujem da ce dobiti siroki u gostima

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
jedino ako bosna bude druga ili ih namjerno pusti u playoff-ukobe je napisao/la:Mislim da je sada 90% stvari gotovo.
Melo15 je napisao/la:jedino ako bosna bude druga ili ih namjerno pusti u playoff-ukobe je napisao/la:Mislim da je sada 90% stvari gotovo.
al nevjerujem da ce dobiti siroki u gostima![]()
![]()
TaRgEt_ je napisao/la:Melo15 je napisao/la:jedino ako bosna bude druga ili ih namjerno pusti u playoff-ukobe je napisao/la:Mislim da je sada 90% stvari gotovo.
![]()
Ja sam veliki navijac Slobode Dite ali ti sto kazes si upravu jedino ako Siroki nude prvi pa svasta ce da bude jer imamo neke sanse a ovako slabe protiv Bosne imamo sanse....Pozdrav
TaRgEt_ je napisao/la:Melo15 je napisao/la:jedino ako bosna bude druga ili ih namjerno pusti u playoff-ukobe je napisao/la:Mislim da je sada 90% stvari gotovo.
![]()
Ja sam veliki navijac Slobode Dite ali ti sto kazes si upravu jedino ako Siroki nude prvi pa svasta ce da bude jer imamo neke sanse a ovako slabe protiv Bosne imamo sanse....Pozdrav
TaRgEt_ je napisao/la:pa prika ako široki bude prvi u ligi 8, onda je široki osigurao nastup u nlb ligi, i onda ste opet vi i bosna za nlb.......a nadati se kako protiv širokog možete igrati su gluposti, mi smo vas dva puta već dobili u ligi 8.
košarkaš je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:pa prika ako široki bude prvi u ligi 8, onda je široki osigurao nastup u nlb ligi, i onda ste opet vi i bosna za nlb.......a nadati se kako protiv širokog možete igrati su gluposti, mi smo vas dva puta već dobili u ligi 8.
Dobili ali tjesno ne zaboravi samo da ste dobili ovdje 2 razlike vise srecno nego spretno zlaja se okliznuo da te posjetim a u ligi 16 ste zijanili ovdje i i kod vas ... mada u ligi 8 kod vas je bilo 6 razlike ovdje u gore navedenom postu 2 razlike to mi daje da pisem da mozemo igrati ravnopravno hajde pozdrav:))
košarkaš je napisao/la:a gdje je ars da mi je znati, šta kaže na poraz njegovog omiljenog kluba![]()
![]()
TaRgEt_ je napisao/la:košarkaš je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:pa prika ako široki bude prvi u ligi 8, onda je široki osigurao nastup u nlb ligi, i onda ste opet vi i bosna za nlb.......a nadati se kako protiv širokog možete igrati su gluposti, mi smo vas dva puta već dobili u ligi 8.
Dobili ali tjesno ne zaboravi samo da ste dobili ovdje 2 razlike vise srecno nego spretno zlaja se okliznuo da te posjetim a u ligi 16 ste zijanili ovdje i i kod vas ... mada u ligi 8 kod vas je bilo 6 razlike ovdje u gore navedenom postu 2 razlike to mi daje da pisem da mozemo igrati ravnopravno hajde pozdrav:))
pa isto tako možemo mi govorit kako smo izgubili dobivenu utakmicu od bosne, da je mason učinio prekršaj mi bi dobili ali jbga, tako je kako je i mi imamo 2-0 protiv vas a bosna 2-0 protiv nas, tako ti je, smetalo tebi ili ne...**** ligu 13. šta si dobio od nje, samo je liga 8. bitna, liga 13. je zajebancija, samo biti među prvih 7 ekipa i ćao....
Njega se trebalo prosle sezone dovesti .... sad je vec kasno ....neno#4 je napisao/la:ono sto sam potencirao na pocetku kada sam se registrirao a to je jovanovic,igrac za kojeg se vrijedi boriti,i nasa uprava ako ga ne pokusa dovesti onda stvarno ne znam sta vise ocekivati..
Nikad nije kasno jer ako uprava ima imalo ambicija u idućoj sezoni prvo pojacanje bio trebao biti Jovanovicbandit je napisao/la:Njega se trebalo prosle sezone dovesti .... sad je vec kasno ....neno#4 je napisao/la:ono sto sam potencirao na pocetku kada sam se registrirao a to je jovanovic,igrac za kojeg se vrijedi boriti,i nasa uprava ako ga ne pokusa dovesti onda stvarno ne znam sta vise ocekivati..