samo daleko najjaca slika

Moderator/ica: GracanicaAA
NKJ je napisao/la:Koje se ovdje gluposti pišu, ovaj forum meni više nikakve veze nema. Toliko svadja i prepirki, toliko gluposti. Pa niko ovdje nikad nije napisao JEDAN REALAN komentar da ga vrijedi pročitati. Sve su nekakve glupe svadje, kako vi znate hoće li Jedinstvo razbiti Slobodu u Tuzli, ili će Sloboda razbiti nas. Pričamo evo razbićemo ih u Tuzli, meni ne treba da ih razbijemo, meni će biti dovoljan i bod tamo. A pobjeda, eh, to bi se dalo proslaviti na neki baš poseban način. Ali o tome ćemo kad dodje na red 5 kolo. A do toga ima još dosta vremena.
ima isto kao i Sloboda ali zasto nema ravnopravnosti na ovoj stranici? mislim fakat nije ok hebem ga ja ... boli mene briga ja saznam informacije iz Jedinstva lako ali ako se ovdje redovno izvjestava sta se desava u Slobodi nek onda pisu i sta se desava u Rudaru,Jedinstvu,GOSK-u,Radnickom itd ...Gorki je napisao/la:@anonymous001;
jel ima Jedinstvo klubsku stranicu?
momak..ja stvarno ne znam sta se sa tobom desava al ti toplo preporucujem da se malo saberes...sad na stranu jedinstvo i sloboda..jel ti STVARNO vjerujes da treba isto da se pise o svim klubovima...inace je to praksa u cijelom svijetuIceplayer je napisao/la:Ma ovo je vise stranica od Slobode, ja sam licno, a i mnogi drugi su prestali citati njihovu stranicu i onda imaju obraza da traže pomoć od Igmana, Troglava, Podgrmeca... o kojima napisu 1 od 100 članaka nek im Azmir i Ćiro sad pomažu...
Haha daj staragarda nek ti mama dadne mlijeka i na spavanje nije ti ovo Engleska i Spanija ovo ti je druga liga BiH, samo sto nisu počeli pisati kad je koji igrač Slobode prno to nema nigdje, lično mene briga neka pišu sta hoće neka vas dižu u nebesa, ali mi zao drugi ljudi koji prate ovu nasu ligu samo preko stranica pa nisu upoznati sta se dešava...staragarda je napisao/la:momak..ja stvarno ne znam sta se sa tobom desava al ti toplo preporucujem da se malo saberes...sad na stranu jedinstvo i sloboda..jel ti STVARNO vjerujes da treba isto da se pise o svim klubovima...inace je to praksa u cijelom svijetuIceplayer je napisao/la:Ma ovo je vise stranica od Slobode, ja sam licno, a i mnogi drugi su prestali citati njihovu stranicu i onda imaju obraza da traže pomoć od Igmana, Troglava, Podgrmeca... o kojima napisu 1 od 100 članaka nek im Azmir i Ćiro sad pomažu...![]()
...fudbalskom pogotovo...u spaniji se recimo isto pise o barci i getafeu,u hrvatskoj je isti broj clanaka o dinamu i zadru...egleska je preplavljena novostima sta se desava sa sautemptonom a tu i tamo se nesto napise o junajtedu i arsenalu...mislim...de se malo umij iznad lavaboa
![]()
mani se tih seljackih fora sa mlijekom i mamom...CINJENICA je da Sloboda i u drugoj ligi ima veci broj navijaca,citalac i simpatizera nego kompletna druga liga...pise se o klubovima koji su zanimljivi citaocima....podgrmec i ostali podgrmeci jednostavno nisu zanimljivi nikom osim rodbine nekog igraca koji igra u tom klubu...to su ti cinjenice omladinac...dokaz ti je i ovaj forum gdje PDF Slobode ima vise stranica nego kompletna liga...kontas...i klubovi koji imaju vise stranica od Slobode gdje se diskutuje o istim su zeljo,sarajevo i celik...kontas...i Sloboda je institucija za kompletnu drugu ligu...kontas...i klub na cije treninge dodze 1000 ljudi zasluzuje da se o njemu vise pise neko o nekim seoskim klubovima i tako je to u cijelom svijetu i REGIJI...kontas...cisto sumnjam...odo sad to mlijeko da popijem..vozdricaIceplayer je napisao/la:Haha daj staragarda nek ti mama dadne mlijeka i na spavanje nije ti ovo Engleska i Spanija ovo ti je druga liga BiH, samo sto nisu počeli pisati kad je koji igrač Slobode prno to nema nigdje, lično mene briga neka pišu sta hoće neka vas dižu u nebesa, ali mi zao drugi ljudi koji prate ovu nasu ligu samo preko stranica pa nisu upoznati sta se dešava...staragarda je napisao/la:momak..ja stvarno ne znam sta se sa tobom desava al ti toplo preporucujem da se malo saberes...sad na stranu jedinstvo i sloboda..jel ti STVARNO vjerujes da treba isto da se pise o svim klubovima...inace je to praksa u cijelom svijetuIceplayer je napisao/la:Ma ovo je vise stranica od Slobode, ja sam licno, a i mnogi drugi su prestali citati njihovu stranicu i onda imaju obraza da traže pomoć od Igmana, Troglava, Podgrmeca... o kojima napisu 1 od 100 članaka nek im Azmir i Ćiro sad pomažu...![]()
...fudbalskom pogotovo...u spaniji se recimo isto pise o barci i getafeu,u hrvatskoj je isti broj clanaka o dinamu i zadru...egleska je preplavljena novostima sta se desava sa sautemptonom a tu i tamo se nesto napise o junajtedu i arsenalu...mislim...de se malo umij iznad lavaboa
![]()
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 6 gostiju.