NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

anonymous001
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la anonymous001 » 18 feb 2014, 14:08

slika
samo daleko najjaca slika :lol: :lol: :lol: :lol:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 18 feb 2014, 14:10

:lol:

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 18 feb 2014, 15:08

Koje se ovdje gluposti pišu, ovaj forum meni više nikakve veze nema. Toliko svadja i prepirki, toliko gluposti. Pa niko ovdje nikad nije napisao JEDAN REALAN komentar da ga vrijedi pročitati. Sve su nekakve glupe svadje, kako vi znate hoće li Jedinstvo razbiti Slobodu u Tuzli, ili će Sloboda razbiti nas. Pričamo evo razbićemo ih u Tuzli, meni ne treba da ih razbijemo, meni će biti dovoljan i bod tamo. A pobjeda, eh, to bi se dalo proslaviti na neki baš poseban način. Ali o tome ćemo kad dodje na red 5 kolo. A do toga ima još dosta vremena.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 18 feb 2014, 15:48

NKJ je napisao/la:Koje se ovdje gluposti pišu, ovaj forum meni više nikakve veze nema. Toliko svadja i prepirki, toliko gluposti. Pa niko ovdje nikad nije napisao JEDAN REALAN komentar da ga vrijedi pročitati. Sve su nekakve glupe svadje, kako vi znate hoće li Jedinstvo razbiti Slobodu u Tuzli, ili će Sloboda razbiti nas. Pričamo evo razbićemo ih u Tuzli, meni ne treba da ih razbijemo, meni će biti dovoljan i bod tamo. A pobjeda, eh, to bi se dalo proslaviti na neki baš poseban način. Ali o tome ćemo kad dodje na red 5 kolo. A do toga ima još dosta vremena.

Jedini iz Bihaća koji piše normalne postove.

+1
Pobjeda je bolja od orgazma!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 feb 2014, 16:43

Zato i ne pisem na ovom PDF-u. Sve djecija podjebavanja, ogadi mi ovu temu. U nadi da cu procitati nesto pozitivno o nasem timu, analize, neku zdravu raspravu, sve se svodi na djecijem prepucavanju, i tome ko ce zavrsiti prvi na kraju..

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 18 feb 2014, 17:17

Svi oni koji misle da je utakmica u Tuzli utakmica odluke grdno se varaju, duga je polusezona i svasta se moze do kraja desiti.

Ovdje kao da se djeca u vrticu raspravljaju, nista sportski napisano se ne moze procitati.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 18 feb 2014, 17:32

PRVENSTVO SE DOBIJA NA MALIM UTAKMICAMA !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 feb 2014, 17:39

Ima jos cijela polusezona, ali isto tako, imamo prednost od 4 boda iznad Bratstva (5 vise od Slobode). Slijede teske gostujuce utakmice kod Bratsva, u Tuzli i Kaknju, ali vjerujem u ovu ekipu. Glavno je da se ne kiksa protiv ''malih'' kao sto Bihac96 rece.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 18 feb 2014, 18:32

Svim ovim manjim klubovima će sada biti čast igrati protiv Slobode koju trenira Ćiro, biće im čast da ih pobijede, i svi će i ginuti tu utakmicu. A i mi smo se prvi dio sezone uvjerili kako je teško igrati sa njima, jer kad si 1. na tabeli svi hoće da te pobijede. Biće teško i nama, a i Slobodi sigurno, samo drago mi je što će biti zanimljivo do zadnjeg kola. Ko god da bude 1. sretno mu. I nemojte molim vas više svadje. Pišite realno, jer ovdje ima dosta normalnih ljudi, ali sve pokvare dva-tri pojedinca.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 18 feb 2014, 22:24

kako samo mogu pisati sve zivo sto se desava u Slobodi na temi "prve lige FBiH" ali znaci sve zivo jos samo nisu napisali sta su igraci jeli ovih dana ... a za Jedinstvo ne mogu napisati nista jos ja poslao par poruka onom sto je trazio da mu se ko fol pomogne oko stranice sa izvjestajima .. boli njih briga za ostalim klubovima u ovoj ligi !

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 18 feb 2014, 22:27

@anonymous001;

jel ima Jedinstvo klubsku stranicu?
Pobjeda je bolja od orgazma!

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 18 feb 2014, 22:31

Gorki je napisao/la:@anonymous001;

jel ima Jedinstvo klubsku stranicu?
ima isto kao i Sloboda ali zasto nema ravnopravnosti na ovoj stranici? mislim fakat nije ok hebem ga ja ... boli mene briga ja saznam informacije iz Jedinstva lako ali ako se ovdje redovno izvjestava sta se desava u Slobodi nek onda pisu i sta se desava u Rudaru,Jedinstvu,GOSK-u,Radnickom itd ...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 feb 2014, 22:46

mislim da je Cirina to zasluga kao sto smo i rekli..svi su pisali zasto ciro on starac senilan ovo ono, a upravo je to razlog da se vrati paznja prema Slobodi i to je to....nego navijajmo da Leotar se ikljuci iz PL pa da mozda kako dvije ekipe ulete u PL ..znam da je nerealno i da se nece to desiti, ali eto nikad neznas :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 18 feb 2014, 22:47

Ma ovo je vise stranica od Slobode, ja sam licno, a i mnogi drugi su prestali citati njihovu stranicu i onda imaju obraza da traže pomoć od Igmana, Troglava, Podgrmeca... o kojima napisu 1 od 100 članaka nek im Azmir i Ćiro sad pomažu...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 feb 2014, 23:03

Iceplayer je napisao/la:Ma ovo je vise stranica od Slobode, ja sam licno, a i mnogi drugi su prestali citati njihovu stranicu i onda imaju obraza da traže pomoć od Igmana, Troglava, Podgrmeca... o kojima napisu 1 od 100 članaka nek im Azmir i Ćiro sad pomažu...
momak..ja stvarno ne znam sta se sa tobom desava al ti toplo preporucujem da se malo saberes...sad na stranu jedinstvo i sloboda..jel ti STVARNO vjerujes da treba isto da se pise o svim klubovima...inace je to praksa u cijelom svijetu :roll: :roll: ...fudbalskom pogotovo...u spaniji se recimo isto pise o barci i getafeu,u hrvatskoj je isti broj clanaka o dinamu i zadru...egleska je preplavljena novostima sta se desava sa sautemptonom a tu i tamo se nesto napise o junajtedu i arsenalu...mislim...de se malo umij iznad lavaboa :roll: :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 18 feb 2014, 23:22

staragarda je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:Ma ovo je vise stranica od Slobode, ja sam licno, a i mnogi drugi su prestali citati njihovu stranicu i onda imaju obraza da traže pomoć od Igmana, Troglava, Podgrmeca... o kojima napisu 1 od 100 članaka nek im Azmir i Ćiro sad pomažu...
momak..ja stvarno ne znam sta se sa tobom desava al ti toplo preporucujem da se malo saberes...sad na stranu jedinstvo i sloboda..jel ti STVARNO vjerujes da treba isto da se pise o svim klubovima...inace je to praksa u cijelom svijetu :roll: :roll: ...fudbalskom pogotovo...u spaniji se recimo isto pise o barci i getafeu,u hrvatskoj je isti broj clanaka o dinamu i zadru...egleska je preplavljena novostima sta se desava sa sautemptonom a tu i tamo se nesto napise o junajtedu i arsenalu...mislim...de se malo umij iznad lavaboa :roll: :D
Haha daj staragarda nek ti mama dadne mlijeka i na spavanje nije ti ovo Engleska i Spanija ovo ti je druga liga BiH, samo sto nisu počeli pisati kad je koji igrač Slobode prno to nema nigdje, lično mene briga neka pišu sta hoće neka vas dižu u nebesa, ali mi zao drugi ljudi koji prate ovu nasu ligu samo preko stranica pa nisu upoznati sta se dešava...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 feb 2014, 23:56

Iceplayer je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Haha daj staragarda nek ti mama dadne mlijeka i na spavanje nije ti ovo Engleska i Spanija ovo ti je druga liga BiH, samo sto nisu počeli pisati kad je koji igrač Slobode prno to nema nigdje, lično mene briga neka pišu sta hoće neka vas dižu u nebesa, ali mi zao drugi ljudi koji prate ovu nasu ligu samo preko stranica pa nisu upoznati sta se dešava...
mani se tih seljackih fora sa mlijekom i mamom...CINJENICA je da Sloboda i u drugoj ligi ima veci broj navijaca,citalac i simpatizera nego kompletna druga liga...pise se o klubovima koji su zanimljivi citaocima....podgrmec i ostali podgrmeci jednostavno nisu zanimljivi nikom osim rodbine nekog igraca koji igra u tom klubu...to su ti cinjenice omladinac...dokaz ti je i ovaj forum gdje PDF Slobode ima vise stranica nego kompletna liga...kontas...i klubovi koji imaju vise stranica od Slobode gdje se diskutuje o istim su zeljo,sarajevo i celik...kontas...i Sloboda je institucija za kompletnu drugu ligu...kontas...i klub na cije treninge dodze 1000 ljudi zasluzuje da se o njemu vise pise neko o nekim seoskim klubovima i tako je to u cijelom svijetu i REGIJI...kontas...cisto sumnjam...odo sad to mlijeko da popijem..vozdrica
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 19 feb 2014, 00:00

Kontas ti da je Jedinstvov stadion posjeti vise gledaoca nego svi drugi stadioni zajedno u ligi tako da ti prica o posjecenosti i simpatizerima nedrzi vodu :D
Zadnja izmjena: Iceplayer, dana/u 19 feb 2014, 00:05, ukupno mijenjano 3 puta.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 feb 2014, 00:00

post @staregarde bez smajlija, ovo treba zapamtiti :mrgreen:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 19 feb 2014, 00:04

Zasto se uvijek na ovoj temi pise o tim glupostima? Sta mene briga o kome ce ss.ba pisati, njihovo je pravo da rade kako požele, Sloboda je atraktivnija svima osim nama Biscanima zbog Ćire i neka pisu o njoj koliko ih volja.

Treba pisati na ovoj temi o Jedinstvu i samo Jedinstvu.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 6 gostiju.