Milan brate !king1000 je napisao/la:svaka čast na pobjedi dvoumim se za koga da navijam za inter ili za vas pomozite

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Milan brate !king1000 je napisao/la:svaka čast na pobjedi dvoumim se za koga da navijam za inter ili za vas pomozite
Vidjet ću jošrobovi88 je napisao/la:Milan brate !king1000 je napisao/la:svaka čast na pobjedi dvoumim se za koga da navijam za inter ili za vas pomozite
Nema tu dvoumljenjaking1000 je napisao/la:svaka čast na pobjedi dvoumim se za koga da navijam za inter ili za vas pomozite
Jel to zabranjeno ?scudetto je napisao/la:dajte ljudi bez tih seljackih naziva tipa printer,sinter,itd... jbt kao da smo u obdanistu
pa de malo razmisli sta pises i sta ces postici sa tim sto ces napisati printer ili bilan,djecija poslarobovi88 je napisao/la:Jel to zabranjeno ?scudetto je napisao/la:dajte ljudi bez tih seljackih naziva tipa printer,sinter,itd... jbt kao da smo u obdanistu
ti si bolestan !robovi88 je napisao/la:Meni to ne može niko zabranit, imam pravo pisat šta hoću, Naravno mrzim sve Interovce kao i njihov klub pa ga zato ovako nazivam, a to za godine, ja sam punoljetan i btk šta ja pišem i kako se ponašambtw: tema je A.C MILAN !
4 Vezna igrača propustaju Udinese Boateng,Flamini,Pirlo, Ambrosini(suspenzija)
Gattuso nije suspendiran,ali ima povredu na koljenu ocekuje se da ce krenuti od prve
——————----abbiati
abate——nesta————silva———antonini--
——-strasser—-Seedorf———Gattuso--
——————-----robinho—————--------
-------——–pato——————Ibra----------
Interista di cuore je napisao/la:ti si bolestan !robovi88 je napisao/la:Meni to ne može niko zabranit, imam pravo pisat šta hoću, Naravno mrzim sve Interovce kao i njihov klub pa ga zato ovako nazivam, a to za godine, ja sam punoljetan i btk šta ja pišem i kako se ponašambtw: tema je A.C MILAN !
4 Vezna igrača propustaju Udinese Boateng,Flamini,Pirlo, Ambrosini(suspenzija)
Gattuso nije suspendiran,ali ima povredu na koljenu ocekuje se da ce krenuti od prve
——————----abbiati
abate——nesta————silva———antonini--
——-strasser—-Seedorf———Gattuso--
——————-----robinho—————--------
-------——–pato——————Ibra----------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.