Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Zenske selekcije
70-73 sad se nadam da ce Mondelo reci da fauliraju.
- anonymousHD
- Kontakt:
Kod mene 27 sek do kraja, gdje vi gledate?
- legenda reala
- Kontakt:
SK 10
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- anonymousHD
- Kontakt:
Lol, pa gledam i ja. Ovi govore da smo peti a tekma nije ni zavrsena.
- legenda reala
- Kontakt:
ma ne znaju ljudi kosarku, ne kontaju da nije isto 20 sekundi u kosarci ko u fudbaluanonymousHD je napisao/la: ↑26 jun 2021, 17:04Lol, pa gledam i ja. Ovi govore da smo peti a tekma nije ni zavrsena.
sad smoo petiii
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja sam prije par dana napisao da ove nase cure imaju muda, i ovo pismo dokazuje tu moju tvrdnju..
Volim te Bosno!!!
Zvanično smo peta (5) najbolja reprezentacija Evrope.
Šta reći, veliko ushićenje, radost i osmijeh su tu, napokon da nas neko predstavi na najbolji mogući način na velikom takmičenju. Jedan od rijetkih trenutaka kada možemo biti ponosni što smo Bosanci i Hercegovci.
Djevojke, veliko bravo, ostalo smo vam već rekli. Kada ste se plasirale na EP bili smo sretni zbog toga, ali ni u najluđem snu nismo mogli sanjati da ćete prikazati ovako dobru i kvalitetnu igru te se tako domoći historijskog plasmana. Vjerujem da još ima mjesta za napredak, samo ako se održi na okupu trenutni roster. Ne bih nikada nekoga posebno izdvajao ali eto Jones i Gajić su nekako glavne u našem timu, oko njih dvije se sve vrti. Nadam se da će do kraja karijere biti tu i da će nam i one i sve ostale biti zdrave i uspješne.
Što se pisma tiče sve je rečeno u istom, nadam se da će gamad i kopilad sa vrha to dobro isčitati i zapamtiti. Vrijeme je da se počnu ulagati novci u prave svrhe. Dosta je ova država bila predmet sprdnje kad očito itekako imamo talenta za sve. Izgleda da neće biti dočeka, rado bih došao u Sarajevo maksuz. Još jednom veliko bravo i hvala vam za sve.

Šta reći, veliko ushićenje, radost i osmijeh su tu, napokon da nas neko predstavi na najbolji mogući način na velikom takmičenju. Jedan od rijetkih trenutaka kada možemo biti ponosni što smo Bosanci i Hercegovci.

Djevojke, veliko bravo, ostalo smo vam već rekli. Kada ste se plasirale na EP bili smo sretni zbog toga, ali ni u najluđem snu nismo mogli sanjati da ćete prikazati ovako dobru i kvalitetnu igru te se tako domoći historijskog plasmana. Vjerujem da još ima mjesta za napredak, samo ako se održi na okupu trenutni roster. Ne bih nikada nekoga posebno izdvajao ali eto Jones i Gajić su nekako glavne u našem timu, oko njih dvije se sve vrti. Nadam se da će do kraja karijere biti tu i da će nam i one i sve ostale biti zdrave i uspješne.
Što se pisma tiče sve je rečeno u istom, nadam se da će gamad i kopilad sa vrha to dobro isčitati i zapamtiti. Vrijeme je da se počnu ulagati novci u prave svrhe. Dosta je ova država bila predmet sprdnje kad očito itekako imamo talenta za sve. Izgleda da neće biti dočeka, rado bih došao u Sarajevo maksuz. Još jednom veliko bravo i hvala vam za sve.

Zadnja izmjena: Vettel5, dana/u 26 jun 2021, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Jones fakat nije normalna. Igrala čitavu sezonu u Evropi, otišla u Ameriku, tamo odigrala pola sezone, došla na Evropsko, uništila sve i sad se vraća u WNBA 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Eto sam jesmo chill
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Gotovo je 5.smo.Hvala Ruskinjama .Ko bi rekao prije prvenstva da ćemo se boriti za Sp ,a da će jedna španija kod kuće 2 zaredom izgubiti.
- anonymousHD
- Kontakt:
Peti, **** smo peti na Eurobasketu. Wow. Bravo!
Maricaaaaa Gajić tnnttntntnntntntntntnttnt
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Not bad
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Steta sto nema u kosarci kao u fudbalu nagrade za plasman da se preusmjeri dalje u razvoj ženske košarke.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Kad kazem da si ismijavao sve njih, mislio sam na igracice i kosarku koju si igrale na pocetku prvenstva.bordobijeli je napisao/la: ↑26 jun 2021, 16:37Sto lazeš, nikad nisam uopšte spominjao selektora i Raziju. Ono sto sam komentarisao bilo je da mi zenska košarka nije gledljiva i da nije nasa reprezentacija igrala nebi gledao. Nadji gdje sam nesto loše napisao za našeg selektora i igru ??
A ovaj komentar ide za one sto panetuju i misle da sve znaju na svakoj temi pljuju selektora i igrače i fudbal, košarka, tenis, rukomet.
S druge strane, ne znam da je ovdje ikad iko pljuvao i prozivao Razu. Lojo se jeste kritikovao, ali on je i imao nekih nelogicnih poteza i to je sasvim normalno.
Evo malo tvojih bisera:
bordobijeli je napisao/la: ↑17 jun 2021, 15:45Pa ko ce gledati ovu košarku ???
Belgija medju favoritima i promase 10 zicera ispod koša i 10 tehnici gresaka. Realno smješno i nije cudo sto niko ne prati.
- legenda reala
- Kontakt:
Imali smo najjacu grupu u kvalifikacijama, dvije ekipe u TOP 6ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 17:07Gotovo je 5.smo.Hvala Ruskinjama .Ko bi rekao prije prvenstva da ćemo se boriti za Sp ,a da će jedna španija kod kuće 2 zaredom izgubiti.

Steta dto niko ne prenosi WNBA da se isprati Connecticut Sun 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Jarane ovi misevi i ove rupe su totalno bespotrebne. Uzivajte u uspjehu, sta sad imate takve stvari spominjati. A nek su cure popljuvale politicare, svaka im cast!
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Uh zamisli odemo na Svjetsko, a ima naše raje fino u Australiji.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.