Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Nisam za taj transfer nikako, ne mislim da je rjesenje dovesti covjeka sa 34 godine i platiti ga masno, mogu se te pare bolje uloziti sigurno. Nadam se da do ovoga nece doci na kraju.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Šta znači masno? Pa koštao bi 15ak miliona godišnje, tj. samo platu, jer bi došao bez odštete. Čista bagatela s obzirom da se radi o svjetskoj klasi.
I da, može odraditi sezonu ili dvije na vrhunskom nivou, više od toga se i ne očekuje.
I da, može odraditi sezonu ili dvije na vrhunskom nivou, više od toga se i ne očekuje.
- TravisBickle
- Kontakt:
Nema tog kluba na svijetu koji bi odbio Zlatana.
Zlatan Ibrahimovic's future more likely to be at Manchester United than LA Galaxy. [BeINSports]
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakav Morata, ako igdje ode to će biti u Real, nije tolika budala da dolazi u United pored Juvea i Reala.Rajaz je napisao/la: Morata
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vala baš. Ne mogu ga zamisliti kod nas, kao ni Jamesa Rodrigueza.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kakav Morata, ako igdje ode to će biti u Real, nije tolika budala da dolazi u United pored Juvea i Reala.Rajaz je napisao/la: Morata
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mohamed Bouhafsi ✔ @mohamedbouhafsi
Manchester United have offered Zlatan #Ibrahimovic a one-year contract with a year's option ! #MUFC
Mohamed Bouhafsi ✔ @mohamedbouhafsi
Ibrahimovic has asked for guarantees on Manchester United's project and the next manager of the club.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
James Ducker ✔ @TelegraphDucker
Told #mufc watched Joao Mario (Sporting Lisbon midfielder) and Leroy Sane (Schalke right winger, who #mcfc also like) again at weekend

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- majestic24
- Kontakt:
Znaci pocelo je...ajd,ljeto nam nece biti dosadno
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Kad bi doveli Sanea to bi bio posao stoljeca, usudjujem se reci i bolja kupovina od Martiala cak. Kad god sam ga gledao mali me odusevljavao, nikad ostao duzan. Ako smo u igri onda neka nude koliko god treba jer tu sansu ne bi trebali propustiti ako postoji.
Ovog iz Sportinga sam gledao par puta i nije mi se cinio kao materijal za United. Ali nisam stvarno vise od 3-4 puta i to sam vise pratio Carvalha i Slimania.
Za Ibru sam vec rekao, ne bih volio da dodje!
Ovog iz Sportinga sam gledao par puta i nije mi se cinio kao materijal za United. Ali nisam stvarno vise od 3-4 puta i to sam vise pratio Carvalha i Slimania.
Za Ibru sam vec rekao, ne bih volio da dodje!
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ja sam malo pratio malca Maria i primijetio sam izuzetan talenat, definitivno ima šlifa, ali opet rizičan je transfer. Više sam i ja za Sanea, velika zvijer i naravno dokazaniji igrač, vidjećemo za koga bi se mogli odlučiti (ako se već odluče za bilo koga od njih).
Ibra je sve izglednija opcija, mislim da Mou tu igra najvišu ulogu za njegov dolazak, ni sam nisam previše oduševljen mogućim transferom al' da je klasa, klasa je. Mogao bi biti ispomoć u napadu zbog velikog iskustva, ali i znanja sigurno.
Ibra je sve izglednija opcija, mislim da Mou tu igra najvišu ulogu za njegov dolazak, ni sam nisam previše oduševljen mogućim transferom al' da je klasa, klasa je. Mogao bi biti ispomoć u napadu zbog velikog iskustva, ali i znanja sigurno.
Ko god nije za dolazak ove mrcine (bez odštete), nema pojma o nogometu...kad je neko od naših baletana zabio ovako "na prvu"..dok se gospoda naštima, polahko ba...a sve neki talenti, mladost, ovo ono...daj nam Zlatana na godinu, dvije..dok ne isplivamo iz goFana
http://giphy.com/gifs/foxsports-footbal ... 0Pyn7FxrK8

http://giphy.com/gifs/foxsports-footbal ... 0Pyn7FxrK8
Zadnja izmjena: jasko__, dana/u 17 maj 2016, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
Zlatan je sam po sebi čudo. On je sa svoje 34 godine puno perspektivniji od sve ijednog 20-ogodišnjaka što možemo dovesti. Ne treba tu razmišljati ni sekund. Zlatan ti daje minimum 25 golova u sezoni, osim u jednom jedinom slučaju....a to je da je trener van Gal, ali onda on svakako ne bi ni došao....
Ma da samo Gaal hoće otići sve bi lakše bilo...
Neće otići sam, može mu se samo Ed zahvaliti na saradnji i privesti Jozu. Onda bi nam Ibra došao i borili bismo se za titulu a ne ovako samo da Gaal prosipa šuplje da se United bori za titulu a zapravo se bori za 4tu poziciju. Previše povreda, negativnosti i slaba forma igrača je njegova krivica. Evo sad i Juan izgubi mjesto u reprezentaciji. Herreri nije ni dao priliku kakvu zaslužuje. Morgan se pogubio u njegovovim mahinacijama. Jones skoro kao i Shaw propustio komplet sezonu.
Šta mislite o Wijnaldumu?
Neće otići sam, može mu se samo Ed zahvaliti na saradnji i privesti Jozu. Onda bi nam Ibra došao i borili bismo se za titulu a ne ovako samo da Gaal prosipa šuplje da se United bori za titulu a zapravo se bori za 4tu poziciju. Previše povreda, negativnosti i slaba forma igrača je njegova krivica. Evo sad i Juan izgubi mjesto u reprezentaciji. Herreri nije ni dao priliku kakvu zaslužuje. Morgan se pogubio u njegovovim mahinacijama. Jones skoro kao i Shaw propustio komplet sezonu.
Šta mislite o Wijnaldumu?
Mah prosto k'o pasulj
Kombinacija slijedećih faktora nam garantuje borbu za titulu sa Pepovim City-em :
- Mourinho
- Zlatan (đabice)
- dobar stoper
- desno krilo (ili poslat Depaya psihologu)
- eventualno kakav veznjak za 10-ke
- izostanak iz Lige prvaka
Uz maximalno korištenje Shawa i Darmiana naravno
Kombinacija slijedećih faktora nam garantuje borbu za titulu sa Pepovim City-em :
- Mourinho
- Zlatan (đabice)
- dobar stoper
- desno krilo (ili poslat Depaya psihologu)
- eventualno kakav veznjak za 10-ke
- izostanak iz Lige prvaka
Uz maximalno korištenje Shawa i Darmiana naravno
Darmian je jedan od jacih bekova po pitanju defanzive. E sada da li ce to Jozi biti dovoljno i hoce li popraviti ucinak prema naprijed kada ispred sebe imao pravo krilo, ostaje da vidimo.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Peter Schmeichel o Ibri:
Ni Wijnaldum ne bi bio loša opcija s obzirom da je Njukaš već ispao.
Leroya Sane-a bi isto trebali dovesti. Momak će igrati i na Euru i to će mu još podići cijenu. Nama na RW i treba igrač mlađi od Mate a bolji od Lingarda a idealan bi bio 20-godišnji Njemac. Ove sezone 9 golova i 7 asistencija u 42 utakmice. Vrijedio bi.“I would absolutely love him to come to Manchester United. I have said for a long time that he is a guy that was born to play for Manchester United,” the ex-goalkeeper told Sky Sports News.
“Like a Cantona kind of player, someone that can inspire all the guys in the dressing room.
“More importantly, he can inspire the supporters. Every time he gets the ball, people will get excited and that’s what it’s all about.”
Ni Wijnaldum ne bi bio loša opcija s obzirom da je Njukaš već ispao.
Momcina kida. Dobar u oba pravca, moze igrati na tri pozicije, a fizicki top.Ni Wijnaldum ne bi bio loša opcija
Trenutno nema kluba u epl u kojem ne bi bio pojacanje.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.