To je prvo sto sam pomislio majke mi kad vidjeh njegov post!Chinaglia je napisao/la:jokeru, jesam ti rekao za Seljovce, pogle Virtuala gore
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovo druze prerasta u brutal. S&M Bondagefedeltafrotta je napisao/la:nemoj ih vise brato haha
DŽELO ODLAZI

Pastrmka nakon avantura i Virto
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
sta se ti virtuelni javljas..bolje idi pripremi koji kolac,sace zima,podupri onu drvenu krntiju na zapadu,sace snjeg jos malo
kako ide skupljanje cigla,morel se temelj barem pojacat
kako ide skupljanje cigla,morel se temelj barem pojacat
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ovako ti nekako dođe,kako je napravljena ova nova trasa autoputa.Nama do Splita,ko vama do Olova.Ja nerijetko nakon posla odem na more,kad je manja gužva,popijem piće,i nazad.Vi kad krenet put mora,polijevaju iz bokala za vama,dug je put,čuvajte se.Svi znaju da idete,obavjestite prijatelje na fejsu,šaljete razglednice 'pozdrav iz Neuma'...prije vi kući nego razglednica.A na moru ste pravi zmajevi-babo,babo,vidi me kako norim...a nikako da glava potone 
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
oni idu ba na panonsko jezero ili na modrac

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
tepsija je napisao/la:Vi kad krenet put mora,polijevaju iz bokala za vama,dug je put,čuvajte se.Svi znaju da idete,obavjestite prijatelje na fejsu,šaljete razglednice 'pozdrav iz Neuma'...prije vi kući nego razglednica.A na moru ste pravi zmajevi-babo,babo,vidi me kako norim...a nikako da glava potone
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Makar budi upućen kad hoćeš podjebavatfedeltafrotta je napisao/la:oni idu ba na panonsko jezero ili na modrac![]()
A Mostarci su mi najbolji sa svojom teorijom da su bolji od nas jer im je more na ruku, pa odem i ja s ekipom u BG za vikend pa se ne **** po forumu
Nullius in verba
Ima li iko iz Lukavca da prati ove zaybancije 
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Mi idemo avionom na more, po evropskim destinacijama....imamo medjunarodni aerodrom.....karta jeftinija nego kad ides busom....sto bi se zayebavali....preletimo preko Mostaratepsija je napisao/la:Ovako ti nekako dođe,kako je napravljena ova nova trasa autoputa.Nama do Splita,ko vama do Olova.Ja nerijetko nakon posla odem na more,kad je manja gužva,popijem piće,i nazad.Vi kad krenet put mora,polijevaju iz bokala za vama,dug je put,čuvajte se.Svi znaju da idete,obavjestite prijatelje na fejsu,šaljete razglednice 'pozdrav iz Neuma'...prije vi kući nego razglednica.A na moru ste pravi zmajevi-babo,babo,vidi me kako norim...a nikako da glava potone
https://wizzair.com/en-GB/FlightSearch
znaci potezemo za pojacxanjima,rodjenisa je napisao/la:Ima li iko iz Lukavca da prati ove zaybancije
a vidi virtuelnog kako iskulira nastavlja svoj smajli attack
"Modra boja,na bijelome platnu,
A bjeri puši qurac cuj polijevaju vodu iz bokala za njimatepsija je napisao/la:Ovako ti nekako dođe,kako je napravljena ova nova trasa autoputa.Nama do Splita,ko vama do Olova.Ja nerijetko nakon posla odem na more,kad je manja gužva,popijem piće,i nazad.Vi kad krenet put mora,polijevaju iz bokala za vama,dug je put,čuvajte se.Svi znaju da idete,obavjestite prijatelje na fejsu,šaljete razglednice 'pozdrav iz Neuma'...prije vi kući nego razglednica.A na moru ste pravi zmajevi-babo,babo,vidi me kako norim...a nikako da glava potone
DŽELO ODLAZI
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
NORIT ce te vi jos malo...al u prvu federalnu aBd....cuj,ono do splita odetepsija je napisao/la:Ovako ti nekako dođe,kako je napravljena ova nova trasa autoputa.Nama do Splita,ko vama do Olova.Ja nerijetko nakon posla odem na more,kad je manja gužva,popijem piće,i nazad.Vi kad krenet put mora,polijevaju iz bokala za vama,dug je put,čuvajte se.Svi znaju da idete,obavjestite prijatelje na fejsu,šaljete razglednice 'pozdrav iz Neuma'...prije vi kući nego razglednica.A na moru ste pravi zmajevi-babo,babo,vidi me kako norim...a nikako da glava potone
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta je ovo sad smo optuzeni da ne znamo plivat, da izgorimo, da ne znamo ronit i to 
Njima je Split ko Zivinicanima Tuzla, to su otprilike i te dimenzije 
@tuzlak1987 to je najbitniji argument u raspravi ko izgori na moru

@tuzlak1987 to je najbitniji argument u raspravi ko izgori na moru
Nullius in verba
Ma nije drug ,nego mi pricao jedan jaran kad sam ga pitao da mi kaze koju vise o Tuzli ,da malo upoznam i te krajeve,kaze on meni "najkrace sto ti mogu reci ,Tuzla je poznato nalaziste soli u okolini Lukavca "solinas je napisao/la:znaci potezemo za pojacxanjima,rodjenisa je napisao/la:Ima li iko iz Lukavca da prati ove zaybancije![]()
a vidi virtuelnog kako iskulira nastavlja svoj smajli attack
Samo da provjerim jeli to -to ili mi je nesto preskocio
PS idi bolan spavaj ,valja na put
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nismo mi za sunca, zato nam i otvaraju kompleks Uni Bristol sad da se ko ljudi okupamoHeller je napisao/la:Njima je Split ko Zivinicanima Tuzla, to su otprilike i te dimenzije
@tuzlak1987 to je najbitniji argument u raspravi ko izgori na moru![]()
![]()
A u Mostaru dole, prodaju muda pod bubrege. Kaze vrhunski apartman, a ono kamena kucica trosna od djeda
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 jul 2015, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
pastrmka brato daj im kakvog popusta da dodju u starmo, ako nista smjesti ih ko krmka nek ih vodi po medjugorju 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Haj ti njima objasni evoluciju i boju kozetuzlak1987 je napisao/la:Nismo mi za sunca, zato nam i otvaraju kompleks Uni Bristol sad da se ko ljudi okupamoHeller je napisao/la:Njima je Split ko Zivinicanima Tuzla, to su otprilike i te dimenzije
@tuzlak1987 to je najbitniji argument u raspravi ko izgori na moru![]()
![]()
Nemoj kod krmka u obilazku moram noge kroz pod ¨automobila" i vrtit one valjkefedeltafrotta je napisao/la:pastrmka brato daj im kakvog popusta da dodju u starmo, ako nista smjesti ih ko krmka nek ih vodi po medjugorju
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.