BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Koliko se Cuevas ovdje podcjenjuje, pa on je top 10 najbolji igrača na šljaci trenutno, da nije umoran dobio bi Raonica sigurno. 
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Nije zar da će već sutra igrati? Zar ne bi trebao u petak?shminka je napisao/la:Sramota da nije završio u dva, ne valja ovo ništa, baš loše igra ove godine
sutra protiv Raonića mora 2-0:P:P:P
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sutra se igra, u petak je QF
Raonic, iako zivi i trenira u Monacu, ovakva podloga mu ne odgovara. Ovdje se igra na otvorenom, nema visokih tribina, uz obalu, jako spora podloga.FRANK RIBERY je napisao/la:Koliko se Cuevas ovdje podcjenjuje, pa on je top 10 najbolji igrača na šljaci trenutno, da nije umoran dobio bi Raonica sigurno.
Cuevas je s druge strane rođen za ovakvu podlogu. Ovo bi mogao biti tvrd mec.
Zadnja izmjena: Razbojnik, dana/u 13 apr 2016, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Evo Cuevas break pravi. Kvalitetniji je on od Milosa na sljaci, ali isto tako mislim da ce vise odgovarati Damiru.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Kasno sam se ustao tako da sam poceo taman od pocetka 3. seta.
Sta reci?!
Osim iritiranja sa drop shotovima perfekcija. Svaka cast Damire. Odavno znam da je mozda i najspremniji igrac na Touru i da se dobro krece ali on je danas odigrao na mrezi da mu Federer pozavidi! To i ostale varijacije sa slajsovima i drop shotovima (koji znaju iritirat ali stas mu
) su ono sto pravi razliku izmedju njega i onih tipicnih zemljasa, tzv. pimplera. Na zemlji moze Damir se sa svakim nosit osim sa Đokovićem i Federerom 
Nisam vjerovao u njega danas ali nakon ovog nema vise sumnje da je na zemlji igracina a nije los ni na sporom betonu.
Sto se tice sljedeceg meca nadam se da ce preuzet titula kralja zemlje od Cuevasa
Idemo Dzumi do finala
Sta reci?!
Osim iritiranja sa drop shotovima perfekcija. Svaka cast Damire. Odavno znam da je mozda i najspremniji igrac na Touru i da se dobro krece ali on je danas odigrao na mrezi da mu Federer pozavidi! To i ostale varijacije sa slajsovima i drop shotovima (koji znaju iritirat ali stas mu
Nisam vjerovao u njega danas ali nakon ovog nema vise sumnje da je na zemlji igracina a nije los ni na sporom betonu.
Sto se tice sljedeceg meca nadam se da ce preuzet titula kralja zemlje od Cuevasa
Idemo Dzumi do finala
Zadnja izmjena: Galion, dana/u 13 apr 2016, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sutra se odma igra, 1/8 finala, petak QF, subota SF i nedjelja finale.Raonffa je napisao/la:Nije zar da će već sutra igrati? Zar ne bi trebao u petak?shminka je napisao/la:Sramota da nije završio u dva, ne valja ovo ništa, baš loše igra ove godine
I da, moram ovo reci. Dzumhurov eventualni put ka tituli bi bio sljedeci:
2 kola kvalifikacija, Haase, Berdych(6), Raonic(10), Murray(2), Nadal(5) i u finalu Djokovic(1). Da li je ovo najtezi put ikada do titule nekog igraca?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma svejedno mu je, realno..AnkleBreaker je napisao/la:Evo Cuevas break pravi. Kvalitetniji je on od Milosa na sljaci, ali isto tako mislim da ce vise odgovarati Damiru.
Raonic nije klasicni igrac ove podloge, ali je jedan od najboljih igraca na touru.
Cuevas je iskusni specijalista ove podloge.
I jedan i drugi su favorit protiv Dzumhura, ali bio je i Berdych
@bodi izbaci Raonica i Nadala 
Čestitke Damire! 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Upravo tako, pojedinci su vec poslali Milosa dalje, a covjek igra protiv Cuevas koji je u sjajnoj formi, NAdalu je isprasio tur prije mjesec dana.Razbojnik je napisao/la:Raonic, iako zivi i trenira u Monacu, ovakva podloga mu ne odgovara. Ovdje se igra na otvorenom, nema visokih tribina, uz obalu, jako spora podloga.FRANK RIBERY je napisao/la:Koliko se Cuevas ovdje podcjenjuje, pa on je top 10 najbolji igrača na šljaci trenutno, da nije umoran dobio bi Raonica sigurno.
Cuevas je s druge strane rođen za ovakvu podlogu. Ovo bi mogao biti tvrd mec.
ZA mene ce biti iznenadjenje ako Milos pobjedi bez obzira sto je Cuevas umoran od jucerasnjeg maratona.
Dzumi protiv visokih igraca na sljaci ima puno vise sansi nego protiv pokretljivog Cuevasa koji je doktor za ovu podlogu.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 13 apr 2016, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Po cemu hejteri ?[/quote]SlobodaTuzla1919 je napisao/la:![]()
idemoo dalje legendoo
![]()
gdje ste se sakrili hejteriii
Ma nije druze nista tebi
Ma svi mi navijamo za njega . Za BiH sport uopste. Imao sam i ja nekih ishitrenih izjava, mozda s pravom mozda ne.
Elem Dzumhur od Doboja 2012. do Monte Carla 2016 i pobjede nad Berdych Tomasom.
BosnaE
Idealan scenario je pobjeda Cuevasa u tri seta
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Da definitivno najtezi put. I ide mi stvarno na quratz da svaki put nasi moraju izvuci najgore zrijebove gdje im u 2. kolu odmah neko iz top 5. Nek mi se naduvaju ti sto izvlace te kuglice i sta vec!bodi123 je napisao/la:Sutra se odma igra, 1/8 finala, petak QF, subota SF i nedjelja finale.Raonffa je napisao/la:Nije zar da će već sutra igrati? Zar ne bi trebao u petak?shminka je napisao/la:Sramota da nije završio u dva, ne valja ovo ništa, baš loše igra ove godine
I da, moram ovo reci. Dzumhurov eventualni put ka tituli bi bio sljedeci:
2 kola kvalifikacija, Haase, Berdych(6), Raonic(10), Murray(2), Nadal(5) i u finalu Djokovic(1). Da li je ovo najtezi put ikada do titule nekog igraca?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Ja ne vjerujem još uvijek
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odmah ga proglasit najboljim svih vremenabodi123 je napisao/la:I da, moram ovo reci. Dzumhurov eventualni put ka tituli bi bio sljedeci:
Bolje Cuevas umoran je, više mu igra odgovara Damiru. Ali mislim da je Damira pred kraj počeli grčevi hvatat? Ali vjerujem da će se do sutra odmorit jer i u kvalama a i jučer nije se puno umorio, pogtovo jučer. Ako bi i sutra prošao volio bih onda Murraya jer Andy nije nešto na šljaci, naravno veliki je favorit ali mogao bi s njim Damir igrat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Cuevas za sada dobro stoji i igra protiv Raonica iako je imao vrlo tezak mec u prvom kolu. Hajdee Pablo!
Edit: I samo zbog toga brejk sugavca...
Edit: I samo zbog toga brejk sugavca...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.