Ljudi igraju solidno i blizu su sada samog vrha Evrope i ako zaostaju finansijski ulaganjima za mnogim velikim klubovima a i ja sam davno jos govorio da bi mu to bilo jedno dorbo rjesenje.anelkabvb je napisao/la:Dzeko u BVB....najbolja opcija za obe strane![]()
![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Solidno??? Ne bih se bas slozio s tobom po tom pitanju,al dobro....tvoje misljenje....
Ma ljudi sta vam je. Kako ce bvb platiti odstetu City + Kako ce mu dati platu. Trenutno ima platu ko 5-6 standardnih prvotimaca borusije zajedno.Polo je napisao/la:Ljudi igraju solidno i blizu su sada samog vrha Evrope i ako zaostaju finansijski ulaganjima za mnogim velikim klubovima a i ja sam davno jos govorio da bi mu to bilo jedno dorbo rjesenje.anelkabvb je napisao/la:Dzeko u BVB....najbolja opcija za obe strane![]()
![]()
HZ87
jel se samo meni cini ili onaj komentator spominje Allaha vise puta nego u jednom Hadisu? 
- Citizen-X
- Kontakt:
ne cini ti seSakuragi je napisao/la:jel se samo meni cini ili onaj komentator spominje Allaha vise puta nego u jednom Hadisu?
da igra Dzeko u Borusiji ja mislim da bi na WestFallenu tribine bile srušene
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Ima 1 mil. vise od Reusa....a sto se tice odstete mislim da bi se tu nesto moglo skupit od prodaje Lewandowskog,koji ni sam ne zna sta hoce,nit bi isao..nit bi ostao....a on se moze prodat za 25 mil......revoX. je napisao/la:Ma ljudi sta vam je. Kako ce bvb platiti odstetu City + Kako ce mu dati platu. Trenutno ima platu ko 5-6 standardnih prvotimaca borusije zajedno.Polo je napisao/la:Ljudi igraju solidno i blizu su sada samog vrha Evrope i ako zaostaju finansijski ulaganjima za mnogim velikim klubovima a i ja sam davno jos govorio da bi mu to bilo jedno dorbo rjesenje.anelkabvb je napisao/la:Dzeko u BVB....najbolja opcija za obe strane![]()
![]()
Ovaj komentator na arapskom jeziku kaže:
"Džeko prolazi, Edin Džeko je idalje kod lopte, sada igra dupli pas sa Silvom, Silva šalje dugu loptu i Džeko iz drugog pokušaja postiže pogodak. Oooooooooooooooooooooooooooooooooo ... City je idalje neporažen. Opet je Džeko spasio City, pogledajte ponovo snimak kako je to sve počelo. Tako mi Allaha kako dobar pas Silve. Mnogo dobar pas Silve ali i veoma pogodak Džeke. Svaka čast. Da, da, da. City je neporažen, oni znaju kako preokrenuti rezultat, oni znaju kako pobjediti i znaju kada treba postići pogodak ..."
"Džeko prolazi, Edin Džeko je idalje kod lopte, sada igra dupli pas sa Silvom, Silva šalje dugu loptu i Džeko iz drugog pokušaja postiže pogodak. Oooooooooooooooooooooooooooooooooo ... City je idalje neporažen. Opet je Džeko spasio City, pogledajte ponovo snimak kako je to sve počelo. Tako mi Allaha kako dobar pas Silve. Mnogo dobar pas Silve ali i veoma pogodak Džeke. Svaka čast. Da, da, da. City je neporažen, oni znaju kako preokrenuti rezultat, oni znaju kako pobjediti i znaju kada treba postići pogodak ..."
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Reusova godisanja plata 4 miliona eura, Dzekina 9.3 miliona euraanelkabvb je napisao/la:
Ima 1 mil. vise od Reusa....a sto se tice odstete mislim da bi se tu nesto moglo skupit od prodaje Lewandowskog,koji ni sam ne zna sta hoce,nit bi isao..nit bi ostao....a on se moze prodat za 25 mil......
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ne pretjeruj Allaha ti....Dzeko ima oko 6.5 mil.....Reus oko 5.....znaci 1 - 1.5 mil razlika.....ceze je napisao/la:Reusova godisanja plata 4 miliona eura, Dzekina 9.3 miliona euraanelkabvb je napisao/la:
Ima 1 mil. vise od Reusa....a sto se tice odstete mislim da bi se tu nesto moglo skupit od prodaje Lewandowskog,koji ni sam ne zna sta hoce,nit bi isao..nit bi ostao....a on se moze prodat za 25 mil......
Dzeko ima sedmicnu platu od 150.000 funti, odnosno oko 7.5 miliona funti godisnje (9.3 miliona eura)anelkabvb je napisao/la:Ne pretjeruj Allaha ti....Dzeko ima oko 6.5 mil.....Reus oko 5.....znaci 1 - 1.5 mil razlika.....ceze je napisao/la:Reusova godisanja plata 4 miliona eura, Dzekina 9.3 miliona euraanelkabvb je napisao/la:
Reus 4 miliona eura.
I na kraju krajeva, smijesno je uopce pomisliti da Dzeko moze u BvB.
U Njemackoj jedino u Bayern, barem sto se finansija tice.
Dobro ovo Edin radi , lova (samo takva) kapa , popularan , spasitelj , ne trosi se previse , dobar za repku. Vidim raznih teorija oko City-eve igre. Jedina istina je da ne igraju ekipno (a pogotovo u odnosu na Edina) sve dok im ne gori pod noktima. A to je kada bas vide da je djavo odnio salu. E onda odjednom nema vise tika taka i soliranje ... onda odjednom lopta u 16, logicni i pravovremeni pasovi.
A kod gol situacije vise me je impresioniralo ono drzanje lopte na krilu od Edina , tako je djelovao samouvjereno sa driblinzima.
A kod gol situacije vise me je impresioniralo ono drzanje lopte na krilu od Edina , tako je djelovao samouvjereno sa driblinzima.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Hahahaha
[youtube][/youtube]
Pickica Owen pametuje i kaze da je lako zabijati iz klupe i da to sto Dzeko radi nije nesto posebno, a onda se ukljucuje ova neka legenda Alan Hansen i spasava obraz Bosne i Hercegovine pitajuci ih "Jeste li vi zabili iz klupe ove sezone? Jeste li vi zabili ikakvi gol ove sezone?"
Joj jest ih samario, na bosanski nacin
[youtube][/youtube]
Pickica Owen pametuje i kaze da je lako zabijati iz klupe i da to sto Dzeko radi nije nesto posebno, a onda se ukljucuje ova neka legenda Alan Hansen i spasava obraz Bosne i Hercegovine pitajuci ih "Jeste li vi zabili iz klupe ove sezone? Jeste li vi zabili ikakvi gol ove sezone?"
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
A on se crce od smijeha, ka zeza se covjek, a lik mrtav hladan.redarmy0 je napisao/la:Hahahaha![]()
[youtube][/youtube]
- Juventinisimo
- Kontakt:
Owen = KRETEN...sta to drugi igraci rade prije nego udju u igru??? kopaju kanale pa se umore???redarmy0 je napisao/la:Hahahaha![]()
[youtube][/youtube]
Sad mi je nekako lakse radi naseg Dzeksona..nema nikakvog fizickog rada prije ulaska na teren..
Da je Dzeko kojim slucajem iz engleske kovali bi ga u nebesa...al' to su arogantni englezi..
Alan im probaci kroz noge na prvu..njih dvojica ispadose k'o levati..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Ma nisu ni svi englezi takvi, prvi ovaj koji ga brani.Juventinisimo je napisao/la:Owen = KRETEN...sta to drugi igraci rade prije nego udju u igru??? kopaju kanale pa se umore???redarmy0 je napisao/la:Hahahaha![]()
[youtube][/youtube]
Sad mi je nekako lakse radi naseg Dzeksona..nema nikakvog fizickog rada prije ulaska na teren..
Da je Dzeko kojim slucajem iz engleske kovali bi ga u nebesa...al' to su arogantni englezi..
Alan im probaci kroz noge na prvu..njih dvojica ispadose k'o levati..![]()
![]()
Nego Owen ima komplekse kada da igrac moze u sezoni sastaviti vise 10 utakmica bez povrede, njemu nesto nezamislivo, sta ces
Ne brini, moze ga i BVB platit, budi siguran u to....samo je pitanje da li oni to zele....ceze je napisao/la:I na kraju krajeva, smijesno je uopce pomisliti da Dzeko moze u BvB.
I da se vratim jos kratko na plate...ja sam se zayeb...razlika je 2 mil....
Edin Džeko Manchester City 541.000 € 6.500.000 € (top 100 najplacenijih igraca,Dzeko 19.)
Reus ima 4.5 mil,koliko zeli i Lewandowski
E ne znam, ja sam Dzekinu platu nasao na cityevom forumu i ovdje na ss.ba pise da je 150.000 funti sedmicno ( 9.3 mil eura).anelkabvb je napisao/la:Ne brini, moze ga i BVB platit, budi siguran u to....samo je pitanje da li oni to zele....ceze je napisao/la:I na kraju krajeva, smijesno je uopce pomisliti da Dzeko moze u BvB.
Edin Džeko Manchester City 541.000 € 6.500.000 € (top 100 najplacenijih igraca,Dzeko 19.)
Nebitna je rasprava vise, kad Dzeko nikad nece preci u BvB.
Nemoj me pogresno shvatit, BvB igra odlicno, na momente savrseno, ali daleko su oni od europskog vrha.
Sve to stoji....sam sto je City dalje od europskog vrha nego BVB....a sto se tice Dzeke i BVB,i ja smatram da je to nerealno,al mene ponijela zelja pa sam ga morao povezat sa BVB-om.....ceze je napisao/la:E ne znam, ja sam Dzekinu platu nasao na cityevom forumu i ovdje na ss.ba pise da je 150.000 funti sedmicno ( 9.3 mil eura).anelkabvb je napisao/la:Ne brini, moze ga i BVB platit, budi siguran u to....samo je pitanje da li oni to zele....ceze je napisao/la:I na kraju krajeva, smijesno je uopce pomisliti da Dzeko moze u BvB.
Nebitna je rasprava vise, kad Dzeko nikad nece preci u BvB.
Nemoj me pogresno shvatit, BvB igra odlicno, na momente savrseno, ali daleko su oni od europskog vrha.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], DjaniTarik, ebi46, GoldenLilies, rishovski, THEC, voltron30, zikerrz21 i 60 gostiju.