FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ma sarajevo ostaje nosilac u trećem kolu kakvi god rezultati bili. Nosioci su oni koji dođu u treće kolo iz LŠ, a nenosioci koji dođu preko drugog kola EL ( Champions path)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Dajte nam ba dobru i kvalitetnu sliku koreografije od jučer, ja imam neke koje nisu toliko dobre
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dribla djokanovic nekog igraca celtica kaze neki brat sa tribine sto je bio do nas alo ba mali sta to radis nije ti to bogicevic

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
koljeno mu je na liniji biloSarajevoJeBordo je napisao/la: Tako kažu pravila ove plemenite igre koju ti kao pratiš pod jakim uticajem bošnjakluka i horuka.

Po meni najjače što imamo trenutno:

Tim B:

Ostatak, treće opcije:

Zbog povrede Stanojevića treba nam DMC, tu imamo samo Đokanovića.
Po meni je OK i da Đokanović igra tu, samo ne drugi neko da krpi tu poziciju.
Također Pidroni povrijeđen, valjda Letić može izgurati to do njegovog oporavka. Imamo i Duleta ako baš zagusti.
Kakva je situacija sa Handžićem, napušta li nas ?
Šta je sa Mufidom Salčinovićem i Zoranom Blagojevićem , vidim imaju ugovore do 30.06.2020. godine ?
Kakvo je zdravstveno stanje kod Džafića ?
Po meni Gavrić nepotreban igrač jer imamo na AMC Rahmanovića, Velkoskog i Salčina.
Jedino ako ne budemo prodali nekog od njih ili da se fajta za poziciju MC sa Mustafićem ?

Tim B:

Ostatak, treće opcije:

Zbog povrede Stanojevića treba nam DMC, tu imamo samo Đokanovića.
Po meni je OK i da Đokanović igra tu, samo ne drugi neko da krpi tu poziciju.
Također Pidroni povrijeđen, valjda Letić može izgurati to do njegovog oporavka. Imamo i Duleta ako baš zagusti.
Kakva je situacija sa Handžićem, napušta li nas ?
Šta je sa Mufidom Salčinovićem i Zoranom Blagojevićem , vidim imaju ugovore do 30.06.2020. godine ?
Kakvo je zdravstveno stanje kod Džafića ?
Po meni Gavrić nepotreban igrač jer imamo na AMC Rahmanovića, Velkoskog i Salčina.
Jedino ako ne budemo prodali nekog od njih ili da se fajta za poziciju MC sa Mustafićem ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma yebo to, da ti vidiš strucnjaka na istoku.esprit24 je napisao/la:Dribla djokanovic nekog igraca celtica kaze neki brat sa tribine sto je bio do nas alo ba mali sta to radis nije ti to bogicevic![]()
Kaze napadnite ih, ne dajte im da izadju i tad smo i stisli ko nešto odmah ljudi kontru napraviše, Kovačević odbrani, Boze Boze
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Dajte nam ba dobru i kvalitetnu sliku koreografije od jučer, ja imam neke koje nisu toliko dobre
- Interista02
- Kontakt:
Može li neko isjeći samo ovaj dio na 2:50 kad malac kaže da ćemo dobiti 1:0 pa ga pitaju gdje je zeljo i onda kaže zeljo krepo

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ima vala svakakvih papaka i odrona ljudskih da ne povjeruješ. Jedan na zapadu se nije gasio, psuje Ahmetoviću majku, kaže "ganjaj Ahmetoviću", "ajde Ahmetoviću jednu tačnu odigraj" itd.
Pa onda komentari oni komentari da krenu naprijed, da izađu skroz na njihovu polovinu i slično. Sreća pa se to nije uradilo i neka nije, jer bi primili još dva.
Pa onda komentari oni komentari da krenu naprijed, da izađu skroz na njihovu polovinu i slično. Sreća pa se to nije uradilo i neka nije, jer bi primili još dva.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Samo da hocemo poceti mijenjati svijest da nismo mali i da, i kad si mali možeš nekad puno i smiješ rizikovati.
Previše je respekta bilo, neko je vec ovdje pisao da je ovaj Celtic znao gubiti od malih u Evropi.
Zbog ovoga me strah i treceg pretkola i tih utakmica koga god da izvucemo.
Moramo imati više opcija i kad treba napasti na silu, kad nam treba, kad smo u zaostatku...
Previše je respekta bilo, neko je vec ovdje pisao da je ovaj Celtic znao gubiti od malih u Evropi.
Moramo imati više opcija i kad treba napasti na silu, kad nam treba, kad smo u zaostatku...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Na qrac te papane nabijemAlfredNobel je napisao/la:Ima vala svakakvih papaka i odrona ljudskih da ne povjeruješ. Jedan na zapadu se nije gasio, psuje Ahmetoviću majku, kaže "ganjaj Ahmetoviću", "ajde Ahmetoviću jednu tačnu odigraj" itd.
Zadnja izmjena: moj uzor-S.G, dana/u 10 jul 2019, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
ZZ
Svi igraju fudbal..i sutjeska sa bratislavom se drzi..1.10 kvota na slovake..
- AlfredNobel
- Kontakt:
moj uzor-S.G je napisao/la:Ma qrac te papane nabijemAlfredNobel je napisao/la:Ima vala svakakvih papaka i odrona ljudskih da ne povjeruješ. Jedan na zapadu se nije gasio, psuje Ahmetoviću majku, kaže "ganjaj Ahmetoviću", "ajde Ahmetoviću jednu tačnu odigraj" itd.

Ovo je sveInterista02 je napisao/la:Može li neko isjeći samo ovaj dio na 2:50 kad malac kaže da ćemo dobiti 1:0 pa ga pitaju gdje je zeljo i onda kaže zeljo krepo![]()
![]()

koji og od ovih timova da je izvukao Celtic, škoti bi bili favoriti protiv njegabrojjedan je napisao/la:Samo da hocemo poceti mijenjati svijest da nismo mali i da, i kad si mali možeš nekad puno i smiješ rizikovati.
Jel ono seltik prije par godina 1-6 kuci od legie izgubio i u poljskoj puno nesto takodjer pa ih uefa pogurala da idu dalje a ove izbacili ?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Interista02 je napisao/la:Može li neko isjeći samo ovaj dio na 2:50 kad malac kaže da ćemo dobiti 1:0 pa ga pitaju gdje je zeljo i onda kaže zeljo krepo![]()
![]()
![]()
Evo ga druže.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1.10 kvota? Pretjerano, Slovan je bio predzadnji nosioc, znači 15 od 16 na listi.Dadox je napisao/la:Svi igraju fudbal..i sutjeska sa bratislavom se drzi..1.10 kvota na slovake..
jbt da sam tiket jutros uplatio svaki bi par promašio dnsMortemHz je napisao/la:1.10 kvota? Pretjerano, Slovan je bio predzadnji nosioc, znači 15/16 na listi.Dadox je napisao/la:Svi igraju fudbal..i sutjeska sa bratislavom se drzi..1.10 kvota na slovake..
svaka čast za crnogorce